reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2011

aale pojechałyście....nie za ostro troszkę.... źle laska zrobiła... ale z drugiej strony to kobitka w ciąży... i jak jedna napisała to chyba do niej doszło....

reklama
Mikusia daj spokoj takie osoby jak Dobranocka to zadkosc , mysle , ze wiecej nie spotkamy sie z tak niemilymi osobami !! pisz z nami :)

[FONT=&quot]Viva la Revolution. Ok więcej tego tematu nie będę ciągnąć, ale że to nie ładne zachowanie to mało powiedziane. Po prostu brak słów.

Ja już po wizycie biegnę opisać na odpowiednim wątku.

[/FONT]

pisz pisz szybko ja juz sie doczekac nie moge ;)

U nas np była wpadka bo jak bym miała wybór to bym poczekała jeszcze z dzieckiem chociaż pól roku lub rok
u nas się skoczyło na tym ze ja mojemu powiedziałam on wyszedł później wrócił przeprosił i tyle a ja wcale nie czuje sie winna z tego powodu ze jestem w ciaży

Ola no co ty !!! jakie winna ?? sama siebie nie zaplodnilas no nie ?? w koncu twoj maz wie skad sie dzieci biora i wie , ze moze sie zawsze zdazyc wpadka , a jedyny sposob na jej unikniecie to brak sexu ... glowa do gory przejdzie mu , a pozniej bedziecie mega szczesliwi z dzieciatka :)

Rabbit moze i za ostro , ale wiesz co mnie najbardziej wkurzylo ?? to , ze jeszcze sie wyparla wszystkiego , tak jakbysmy sobie wszystkie uroily te posty jej i slepe ciemniaki z nas :( mogla wyjasnic , przeprosic , zwalic na hormony itd; ale nie klamac :/

Oficjalnie proszę o dopisanie do listy październikówek, termin według USG, tego będę się trzymać raczej to 13.10.2011, według OM 9.10.2011.

nooo też racja....też mnie to wkurzyło...

ale zostawmy już toooo.....

jest tyle fajnych tematów o naszych dzieciakach..... oglądałyście już jakieś ciuszki....pościele itp?? coś wam wpadło w oko..... wkejajcie linki z chęcią pooglądamy śliczne rzeczy dla bąblasów....

wiecie co ja bym chciała teraz dziewczynke bo jest dla dziewczynek bardzo dużo rożnych ślicznych słodkich różowych ciuszków heh moim zdaniem większy wybór niz dla chłopczyka

Rabbit ja to mam juz prawie cala wyprawke wybrana hehhe
ciuszkow nie musze wogole kupowac jak bedzie synek ;) bede miala mase ubranek po siostry maluchach , ktore kupowalam rowniez i ja z mysla o swoim przyszlym ;))
jak bedzie dziewczynka to body moga byc i dla dziewczynki , a reszta pewnie moja mama sie zajmie , bo ona juz wyrobic nie moze i pewnie jakby wiedziala co bede miala i a noz bylaby to dziewczynka to by siedziala 24 na dobe w sklepach kupujac sukienki i inne cuda ...

wozek mam wybrany , ale nie wiem czy kupie go na stowe ?? troche kosztuje , co prawda mniej niz wozki stad , ale jednak ...
lozeczko z foirmy Drewex

ogolnie wybor wozkow i lozeczke jest na tej stronce ogromny www.dino.sklep. pl

polecam ten sklep rowniez dla dziewczyn mieszkajacych zagranica , maja tani koszt wysylki , bo np. do 30 kg to 29 e czyli malo ;)

ja też bym chciała chociaż żeby z 2 jedno było dziewczynką...ja mam fioła na punkcie Hello Kitty hihihi aa chłopca tak nie ubiorę....a ciuszki dla dziewczynek są prześliczne.....mam siostrzenice i wszystkie te śliczne rzeczy czekają na mojego bobasa....

ja też bym chciała chociaż żeby z 2 jedno było dziewczynką...ja mam fioła na punkcie Hello Kitty hihihi aa chłopca tak nie ubiorę....a ciuszki dla dziewczynek są prześliczne.....mam siostrzenice i wszystkie te śliczne rzeczy czekają na mojego bobasa....
ja to samo hehe mam duzo rzeczy dla siebie z Hello Kitty aż wstyd się przyznać:)

a jesli chodzi o wyprawke to dla chlopca bym miala wszystko:)

reklama
nooo tak masz chłopca....ale i tak hello kitty wymiata...hehe ze mnie mąż się śmieje że stara dupa a w kotki się ubiera...wiesz piżama.....dres po domu...opaska do włosów...heheheh

Do góry