reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2011

Cześć dziewczyny :)
No i mnie cholera jasna dopadły mdłości :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Boje sie cokolwiek zjeść zeby zaraz sie nie przytulać z kibelkiem Wykrakałam sobie to chyba, ale miejmy nadzieje ze to zaraz przejdzie bo oszaleje!
Ja tez bym chciała dziewczynke , mam nadzieje ze bedzie, mój stwierdził ze na pewno zauwazy bo jak kobieta zbrzydnie w ciazy to jest dziewczynka :szok:z Jaskiem niby wyładniałam ale ja w to nie wierze, Ja juz sobie wszystko upatrzyłam, tzn wózek, łózeczko, posciel wyprawke, rożek itd ja na pewno bede kupowac w trakcie ciazy to wszystko bo jakbym miała kupić po porodzie to nie wyrobie na raz wszystko kupić - logiczne !!!!!!!!!!!!

reklama
Ojj żebyś tylko miala kochana racje !!!!!!!!!!!!!!!!! Bo ja sobie juz przypomniałam poprzednią ciąże , i mnie sie wszystkiego odechciało !!!!

hey
ja też walczę z mdłościami od 3 dni.....beznadziejnie....
nawet mi sie pisać nie chce...idę corę do żłoba zaprowadzić...
moze załóżymy nowy temacik, w którym bedziemy sie chwalić co kupiliśmy dzieciom,jakie wózki,ubranka łożeczka itd?? mamuśka wymyśl jakiś temat "zakupy brzuszatek" czy coś w ten deseń.

hej lilou ale to na grupie ten wątek czy na ogólnym??????? Bo jak na ogólnym to kazda moze założyc taki wątek jak na grupie to ja :p

Witam się z rana z okropnymi mdłościami:wściekła/y: ,wiec mogę podać wam rękę .
dobry pomysł z tym nowym wątkiem , mi się wydaje że wystarczy na ogólnym, ja zakupy będę robić pewnie tak od kwietnia/ maja , ale na pewno coś kupie w czesniej!
u mnie dziś piękne słonko, pewnie wybiorę się na spacer z Nadią

miłego dzionka:-)

Cześć z rana.

Mamuśka może nie będzie tak żle jak za 1. razem? Życzę Ci oczywiście tego.

Wątek o zakupach super.

Ja mam nudności (bo mdłości to chyba za dużo powiedziane) wieczorami, do tego wiele rzeczy mnie odrzuca - nie miałam tego w 1. ciąży, więc to dla mnie nowość.
A do tego strasznie zaczęła mnie boleć noga - od biodra aż po kostkę - ledwo chodzę, a nie wiem co to może być... No i marzę już żeby ta zima się skończyła, bo ta wegetacja mnie naprawdę dobija:wściekła/y:
U mnie za oknem -20st.C.

reklama
Jeszcze teraz tak sobie pomyślałam, że jak nasze dzieciaczki urodzą się w październiku to dobrze byłoby, gdyby zima przyszłym roku była bardziej łaskawa, bo 6 m-cy takiej srogiej zimy, to za dużo.

No wreszcie miły akcent z rana - M mi gorące bułeczki przywiózł. I pączka - nie wiem dla kogo...:-):-)

Ostatnia edycja:
Do góry