reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

Cześć dziewczyny :)
No i mnie cholera jasna dopadły mdłości :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Boje sie cokolwiek zjeść zeby zaraz sie nie przytulać z kibelkiem Wykrakałam sobie to chyba, ale miejmy nadzieje ze to zaraz przejdzie bo oszaleje!
Ja tez bym chciała dziewczynke , mam nadzieje ze bedzie, mój stwierdził ze na pewno zauwazy bo jak kobieta zbrzydnie w ciazy to jest dziewczynka :szok:z Jaskiem niby wyładniałam ale ja w to nie wierze, Ja juz sobie wszystko upatrzyłam, tzn wózek, łózeczko, posciel wyprawke, rożek itd ja na pewno bede kupowac w trakcie ciazy to wszystko bo jakbym miała kupić po porodzie to nie wyrobie na raz wszystko kupić - logiczne !!!!!!!!!!!!

reklama
Ojj żebyś tylko miala kochana racje !!!!!!!!!!!!!!!!! Bo ja sobie juz przypomniałam poprzednią ciąże , i mnie sie wszystkiego odechciało !!!!

hey
ja też walczę z mdłościami od 3 dni.....beznadziejnie....
nawet mi sie pisać nie chce...idę corę do żłoba zaprowadzić...
moze załóżymy nowy temacik, w którym bedziemy sie chwalić co kupiliśmy dzieciom,jakie wózki,ubranka łożeczka itd?? mamuśka wymyśl jakiś temat "zakupy brzuszatek" czy coś w ten deseń.

hej lilou ale to na grupie ten wątek czy na ogólnym??????? Bo jak na ogólnym to kazda moze założyc taki wątek jak na grupie to ja :p

Witam się z rana z okropnymi mdłościami:wściekła/y: ,wiec mogę podać wam rękę .
dobry pomysł z tym nowym wątkiem , mi się wydaje że wystarczy na ogólnym, ja zakupy będę robić pewnie tak od kwietnia/ maja , ale na pewno coś kupie w czesniej!
u mnie dziś piękne słonko, pewnie wybiorę się na spacer z Nadią

miłego dzionka:-)

Cześć z rana.

Mamuśka może nie będzie tak żle jak za 1. razem? Życzę Ci oczywiście tego.

Wątek o zakupach super.

Ja mam nudności (bo mdłości to chyba za dużo powiedziane) wieczorami, do tego wiele rzeczy mnie odrzuca - nie miałam tego w 1. ciąży, więc to dla mnie nowość.
A do tego strasznie zaczęła mnie boleć noga - od biodra aż po kostkę - ledwo chodzę, a nie wiem co to może być... No i marzę już żeby ta zima się skończyła, bo ta wegetacja mnie naprawdę dobija:wściekła/y:
U mnie za oknem -20st.C.

reklama
Jeszcze teraz tak sobie pomyślałam, że jak nasze dzieciaczki urodzą się w październiku to dobrze byłoby, gdyby zima przyszłym roku była bardziej łaskawa, bo 6 m-cy takiej srogiej zimy, to za dużo.

No wreszcie miły akcent z rana - M mi gorące bułeczki przywiózł. I pączka - nie wiem dla kogo...:-):-)

Ostatnia edycja:
Do góry