reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2011

dzieki, a jak zaznaczyc nica komu chce odpwiedziec???
bo na innym forum wystarczylo,ze przycisnelam nica innej osoby a tu sie pojawiaja polecenia -czy chce zobaczyc profl, czy chce wyslac priv itp

reklama
bo na innym forum wystarczylo,ze przycisnelam nica innej osoby a tu sie pojawiaja polecenia -czy chce zobaczyc profl, czy chce wyslac priv itp
Niestety nie wiem...ja wpisuję z palca...:)

nati ja jak na razie wszystko co z nabiałem zwiazane mogę jeść...drażnią mnie tylko trochę zapachy zupek z proszku, bo niektórzy u mnie w pracy sobie takie robią...ale to jeszcze jest do zniesienia...zobaczymy za parę dni...:)

Dla dzidzi to wszystko zniosę...ale faktycznie, lepiej bym czuła siew miarę dobrze...bo mam dużo pracy...a do tego w połowie marca wyjazd na targi do Frankfurtu...całe szczęście jako zwiedzający...ale 3 dni od rana do wieczora na nogach i wysokich obrotach po mega wielkich targach to i tak nie wiem, jak dam radę...:)

Olusiaa super, że wszystko ok...najważniejsze, że serduszko bije...

ooo w marcu na targi jedziesz ?? to sa te targi z oswietleniem?? moja siorka i jej facet w zeszlym roku byli na nich , i na troche wpadli do mnie , bo ja wtedy w Starsbourgu mieszkalam jeszcze ;)
jak to te targi to swiat jest maly

tego to sie chyba nie da zrobic :( a szkoda
chociaz ja popiszemy ze soba troche to i nicki utrwala sie w pamieci :)

ooo w marcu na targi jedziesz ?? to sa te targi z oswietleniem?? moja siorka i jej facet w zeszlym roku byli na nich , i na troche wpadli do mnie , bo ja wtedy w Starsbourgu mieszkalam jeszcze ;)
jak to te targi to swiat jest maly

tego to sie chyba nie da zrobic :( a szkoda
chociaz ja popiszemy ze soba troche to i nicki utrwala sie w pamieci :)

Targi nazywają się ISH...nie wiem, czy będzie tam oświetlenie...na pewno coś związanego z ogrzewaniem, instalacją, wentylacja itd...:)

Hoppe- ja się obawiam ,że za parę dni to mnie na wszystko będzie odrzucać , będę żyła o samej herbacie i wodzie, ale spokojnie dla dzidzi wytrzymamy, a ja to sobie nadrobię po 13 tygodniu :-) będę jadła wszystko:-D

reklama
Jeszcze pomyśli, że dajesz mu stare zdjecie z usg...tak dla odświeżenia wspomnień...:)

Moze na początku sie przerazi, ale na pewno będzie szcześliwy...:)

Asionek najgorsze jest to, że na te targi jadę ze zorganizowana grupą...bo na ostatnią chwilę sie zdecydowaliśmy i hoteli za bardzo nie było...albo bardzo drogie..a z ta grupą to jest wyjazd autokarem...jeżeli będę miała mdłosci, to nie wyobrażam sobie kilkunastu godzin w autokarowym kibelku...:-D

nati masz rację...jeszcze sobie odrobisz to jedzonko

Ostatnia edycja:
Do góry