reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2011

reklama
Ja zaraz padnę, dosłownie nosem do bigosu, zmęczona jestem potwornie a tu jeszcze dogotować bigos, upiec drugi spód do tortu i jeszcze sałatkę warzywną zrobić, bo jutro nie dam rady bo idę do pracy. Powiedzcie kto wymyślił urodziny???

oj nie zazdroszcze pracy ;) ale pewnie jutro fajnie bedzie i goscie zadowoleni , a to najlepsza nagroda ;)
wszystkiego naj dla meza :)

trochę ciezko jest ja sie strasznie boje ze bede musiała w tej ciązy do szpitala pójść i kto wtedy z małym zostanie?? chyba tylko teściowa
a ja mam ochotę ostatnio na ogórki prawdziwe ciązowe zachcianki:)

bedzie dobrze i zaden szpital nie bedzie potrzebny !! :)

kobietki ja uciekam pomalutku :) Lada moment mój przybędzie !!!!!!!!!!!!!! Ale sie stęskniłam !!!!!!!!!!!!!!:tak:
Dobranoc :* śpijcie sobie spokojnie :*
Paaaaa.... :*:*:*

dobranoc mamusia ;)

Mój M dzisiaj, a że jest w pracy to impreza przeniesiona na jutro, ja mam w czerwcu.
W takim razie wszystkiego najlepszego dla M a Ty sie tak nie przemęczaj organizacją:)

ASIONEK31 mam ogromną nadzieje dosyć mam szpitali byłam tak w sumie 4 miesiące i nie wspominam tego zbyt dobrze a zreszta nie wiem jak bym sie mogla rozstać z małym na tak długo

W imieniu M dziękuję za życzenia.

Macie racje odpuszczam dzisiaj tylko jeszcze ten spód i koniec jak wyrobie się jutro z sałatką po pracy to będzie, a jak nie to nie, bez tego też damy radę ...

Witajcie...dzisiaj jestem pierwsza...:) Mój psiaczek mnie obudził, bo pilnie na spacerek musiał...na dworze cudowny śnieżek...tylko na spacer do lasu się wybrać...
Niedługo idę na tą betę...mam też zrobic progesteron...
Idę na jakieś śniadanko...

Ale teraz niech sie wali i pali bede karmic do bólu !!!!!!!!!!!!!!!!! bedzie nawet siedziec cały dzien przy cycu ale bede karmić !!! przede wszystkim to taka wieź z dzieckiem i odwrotnie po drugie wiadomo mleko matki najlepsze po trzecie majątku nie strace jak przy małym i po czwarte szybciej schudnę !!!!!!!!!!!!

ja też tak chcę jak TY:)
ale to jest trochę trudniejsze jak sie ma już jedno dziecko...:/
trzeba być wytrwałym i tyle!!!

ja dziś po ciężkiej nocy,moja córa od kilku dni ma gorączkę,więc w nocy nie spimy...
dziś jak wstałam,pierwsze co poszlam klocka zrobić,kiedy spłukiwałam wodę w kiblu popatrzyłam do muszli i myślalam,że pawia puszczę- pierwszy raz w tej ciaży.....coś czuje,że nadejdzie to czego nie chce:/

co do słomianych wdów,to też sie do nich zaliczam,mojego nie ma w ogole przyjeźdza tylko na week.
od stycznia tak robi...
asionek cięzko na emigrancji bez polskich frykasów,ale ja np.często robię sobie tartę z boczkiem,jajkiem,mozarellą i pomidorem...mniam mniam,teraz mi ślina cieknie:/

Witam sie z rana !!!!!!!!!!!!!
Nic dzisiejsza była nawet spokojna, co prawda mały wstał o 1 ale jak tylko położyłam go z nami od razu zasnął wiec spał juz do rana !!!!!!!!!!! :-D
Ja uciekam na zakupy szybko i bede lepic ruskie pierogi , bo mi dziewczyny smaka narobiłyście !!!!! :tak:

Mam nadzieje ze sie dobrze czujecie, !!!!!!!! Miłego dnia życzę :*

Cześć dziewczyny !
Hopee - miłego spacerowania z pieskiem po lasku
lilou- dużo zdrowia dla córeczki
mamuska- miłego lepienia pierogów, ja nie stety nie potrafię i kradnę zawsze mamie

ja się wczoraj wybrałam na duże zakupy chemia itd.. i wpadłam do Macdonalda bo miałam ochotę na kanapkę Drwala:tak: , lecz mojej fasolce się to nie spodobało wymiotowałam okropnie:wściekła/y: , teraz jak pomyślę o tym co zjadłam, to mnie mdli, widocznie mój mały fasolek chcę tylko zdrowe jedzonko !!

miłego dnia bez żadnych dolegliwości życzę:-D

też się zbieram na targ po warzywa i owoce

Ja już po spacerku i po pobraniu krwi...wyniki albo dzisiaj po 20:00 albo w poniedziałek po 20:00...Wolałabym dzisiaj...:)
Jeszcze trochę się zdrzemnę, bo w nocy to miałam chyba z 8 spacerów do łazienki na siusiu...:)

reklama
Do góry