reklama
Asionek31
Fanka BB :)
hej mamusie
u nas cudna pogoda , sloneczko i ciepelko
jakiego masz pieska ?? jejku jak mi brakuje zwierzaczka w domu
szkoda , ze wyniki tak pozno bede , trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&
oj narobilas mi smaka trzeba sobie jakos radzic , ja ostatnio zrobilam sobie cwikle , wyszla pycha i do tego wlasnej roboty pieczone miesko na kanapki
moglabym ukisic ogorasy , ale nie moge nigdzie znalezc takich malych ogorkow ...
u nas cudna pogoda , sloneczko i ciepelko
Witajcie...dzisiaj jestem pierwsza... Mój psiaczek mnie obudził, bo pilnie na spacerek musiał...na dworze cudowny śnieżek...tylko na spacer do lasu się wybrać...
Niedługo idę na tą betę...mam też zrobic progesteron...
Idę na jakieś śniadanko...
jakiego masz pieska ?? jejku jak mi brakuje zwierzaczka w domu
szkoda , ze wyniki tak pozno bede , trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&
ja też tak chcę jak TY
ale to jest trochę trudniejsze jak sie ma już jedno dziecko...:/
trzeba być wytrwałym i tyle!!!
ja dziś po ciężkiej nocy,moja córa od kilku dni ma gorączkę,więc w nocy nie spimy...
dziś jak wstałam,pierwsze co poszlam klocka zrobić,kiedy spłukiwałam wodę w kiblu popatrzyłam do muszli i myślalam,że pawia puszczę- pierwszy raz w tej ciaży.....coś czuje,że nadejdzie to czego nie chce:/
co do słomianych wdów,to też sie do nich zaliczam,mojego nie ma w ogole przyjeźdza tylko na week.
od stycznia tak robi...
asionek cięzko na emigrancji bez polskich frykasów,ale ja np.często robię sobie tartę z boczkiem,jajkiem,mozarellą i pomidorem...mniam mniam,teraz mi ślina cieknie:/
oj narobilas mi smaka trzeba sobie jakos radzic , ja ostatnio zrobilam sobie cwikle , wyszla pycha i do tego wlasnej roboty pieczone miesko na kanapki
moglabym ukisic ogorasy , ale nie moge nigdzie znalezc takich malych ogorkow ...
K
karolina1978
Gość
Dzien Dobry,my dopiero po sniadanku ,dieci wyglupiaja sie z M ,a ja do kompa.To juz jest jak uzaleznienie.Pogody nie ma takze bedziemy sie kisic w domu.Zrobilam wczoraj barszcz ukrainski i zjadlam pol talerza .Kompletnie mi przezszla ochota.Ciekawe kto go zje,bo u mnie w domu tylko ja jem kapuste kiszona.O wiem zaprosze kolezanki Polki ,jak m.bedzie w pracy i one napewno chetnie.
Asionek31
mam yorka...ale takiego większego..więc nie wygląda jak pchełka...
Czy Wy też macie taką wysuszoną skórę na ciele? Mnie aż czasami swędzi...
ja tak szczegolnie na nogach i twarzy , ale tylko kolo noca i brwi ... az swedzi i sie strupki male robia
ogolnie najlepiej to ja nie wygladam teraz hhe
yorki fajne sa niekiedy straszne zlosniki hehe
Dzien Dobry,my dopiero po sniadanku ,dieci wyglupiaja sie z M ,a ja do kompa.To juz jest jak uzaleznienie.Pogody nie ma takze bedziemy sie kisic w domu.Zrobilam wczoraj barszcz ukrainski i zjadlam pol talerza .Kompletnie mi przezszla ochota.Ciekawe kto go zje,bo u mnie w domu tylko ja jem kapuste kiszona.O wiem zaprosze kolezanki Polki ,jak m.bedzie w pracy i one napewno chetnie.
ja nie pogardze )
Asionek taki ogórki to tylko na jakimś targu albo na dziale "bio"
wiesz,że ja też mam fazę na ćwikłę,jutro pojadę na zakupy to kupię buraki i zrobię duzoo ćwikły
no nic moze kiedys gdzies znajde
wlasnie zjadlam jeszcze cieplutkie rogaliki , mojemu kazalam leciec kupic , bo juz od wczoraj mi slina ciekla
K
karolina1978
Gość
No to juz wpadaj ,ja zupe podgrzewam
Asionek31
bardzo chetnie
oj zjadlabym sobie takiej zupki )
oj zjadlabym sobie takiej zupki )
K
karolina1978
Gość
Ja mam na szczescie dostep do polskich produktow bez problemu .Bo np niemiecka kapusta kiszona jest bardziej octowa,a nasza lekko slodka.Jedyny problem to moj m.on kapusty nie je wogole,kiszonych ogorkow tez.Za to kocha kluski slaskie i kopytka,a i potrawke z kurczaka z Polskiej kuchni
reklama
dzień dobry weekendowo,
nati- mój m. też po kanapce drwala wymiotował coś z nią chyba nie tak
asionek, mikusia84- ja też należę do tych :z tyłu plecy z przodu plecy Pan Bóg stworzył ją dla checy ;-). Przy karmieniu zazdrościłam tym biuściastym, bo sobie leżały na boku dzidzia obok i ok a ja echhhh szkoda gadać... tylko w pionie !!! Plus tego wszystkiego jest taki że dużo mi nie urosły i nadal są na swoim miejscu hihih
Też kiedyś myślałam o jakiejś operacji ale mój m. nawet o tym nie chce słyszeć a ja naprawdęchciałam ją dla siebie bo bardzo przeżywam TĄ sprawę
co do karmienia- ja przy synku karmiłam tylko miesiąc. Synek po cesarce zapomniał jak się z ssie i skończyliśmy na butelce (zanim pojawiło mi się mleko przyzwyczaił się do butli). Najgorze było z podjęciem decyzji i odstawieniem całkowitym. Miałam tyle wyrzutów sumienia i tyyyle stresu ale teraz wiem, że ta nagonka na karmienie naturalne jet nad wyrost. Mój mały był cały czas na butelce, zero chorób i nie widzę żadnych "ubytków" sztucznego karmienia. Teraz jak pojawia się podobne problemy to od razu szkuję butlę
nati- mój m. też po kanapce drwala wymiotował coś z nią chyba nie tak
asionek, mikusia84- ja też należę do tych :z tyłu plecy z przodu plecy Pan Bóg stworzył ją dla checy ;-). Przy karmieniu zazdrościłam tym biuściastym, bo sobie leżały na boku dzidzia obok i ok a ja echhhh szkoda gadać... tylko w pionie !!! Plus tego wszystkiego jest taki że dużo mi nie urosły i nadal są na swoim miejscu hihih
Też kiedyś myślałam o jakiejś operacji ale mój m. nawet o tym nie chce słyszeć a ja naprawdęchciałam ją dla siebie bo bardzo przeżywam TĄ sprawę
co do karmienia- ja przy synku karmiłam tylko miesiąc. Synek po cesarce zapomniał jak się z ssie i skończyliśmy na butelce (zanim pojawiło mi się mleko przyzwyczaił się do butli). Najgorze było z podjęciem decyzji i odstawieniem całkowitym. Miałam tyle wyrzutów sumienia i tyyyle stresu ale teraz wiem, że ta nagonka na karmienie naturalne jet nad wyrost. Mój mały był cały czas na butelce, zero chorób i nie widzę żadnych "ubytków" sztucznego karmienia. Teraz jak pojawia się podobne problemy to od razu szkuję butlę