reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2011

dokładnie, ciekawe co bedzie potem jak jeszcze podrośnie, nie wyobrażam sobie tego jakos jak zacznie chodzić, brakuje mi troche męza bo samej to cieżko tak z dzieckiem 24 h na dobe
Ja tak samo sama jestem , mąż tylko na weekend jest bo na tygodniu w delegacji :( twój tak samo ????

reklama
Kurcze to ja sama nie jestem widze, wiec siedzimy same całe dnie i noce z małym !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Okropne to jest prawda??? co innego jeszcze w lato , dni długie , przewaznie spędzane na dworzu itd a zima to okropna !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kurcze to ja sama nie jestem widze, wiec siedzimy same całe dnie i noce z małym !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Okropne to jest prawda??? co innego jeszcze w lato , dni długie , przewaznie spędzane na dworzu itd a zima to okropna !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mi sie dni tak dłużą okropnie, jeszcze zimy nie lubie czekam z utęsknieniem na to lato:)
moze gdzies nam sie uda chociaz na tydzien na wakacje wyjechać:)

Mamusia , Ola wspoczuje wam tak dlugich rozstan z mezami :( ciezko wam samym musi byc ... no i podziwiam za sile ;)
jeszcze teraz cizaa lurznie sie czlowiek czuje , normalnie respekt :)

ja juz po kolacji ;) troche zaspokoilam moj glod przeogromny ;)
wogole to widze , ze jak tylko troche glodna zaczynam byc to od razu glowa boli i niedobrze mi .... i przez takie cos jem w zasadzie non stop
az strach sie bac ile ja wazyc bede hehe

hej mamuśki!!!!
melduję się wieczornie :tak:. dawno mnie nie było :crazy: ale muszę się przyznać, że śpioch ze mnie pierwsza klasa. dzisiaj skończyłam pracę o 3. od razu po przyjściu do domu zapadłam w sen i dopiero się obudziłam.
staram się codziennie odrobinkę nadrabiać to co naskrobałyście tutaj.
ja ogólnie czuję się bardzo dobrze. mam pewne dolegliwości jak: ciągnięcie w dole brzucha lekkie pobolewanie, straszny ból cycuszków no i ta senność :dry: ale w sumie to się cieszę z tych objawów. do szpitala idę we wtorek 1 marca. dam wam znać co i jak. a do tego czasu mam nadzieję, że jeszcze się odezwę.
pozdrawiam Was wszystkie serdecznie i życzę spokojnej nocki :happy2:

trochę ciezko jest ja sie strasznie boje ze bede musiała w tej ciązy do szpitala pójść i kto wtedy z małym zostanie?? chyba tylko teściowa
a ja mam ochotę ostatnio na ogórki prawdziwe ciązowe zachcianki:)

Ja zaraz padnę, dosłownie nosem do bigosu, zmęczona jestem potwornie a tu jeszcze dogotować bigos, upiec drugi spód do tortu i jeszcze sałatkę warzywną zrobić, bo jutro nie dam rady bo idę do pracy. Powiedzcie kto wymyślił urodziny???

kobietki ja uciekam pomalutku :) Lada moment mój przybędzie !!!!!!!!!!!!!! Ale sie stęskniłam !!!!!!!!!!!!!!:tak:
Dobranoc :* śpijcie sobie spokojnie :*
Paaaaa.... :*:*:*

reklama
Do góry