reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2011

Hehe napewno napisze tylko nie wiem o ktorej bede miec kompa:) Co do dolegliowsci to mam poranne mdłości tzn nie wymiotuje ale mnie muuuli. Po za tym ciagle mnie martwia te leki ktore bralam na samym poczatku i sobie przypomnialam ze zapomnialam powieziec ze bralam 2 razy dziennie ketonal setkę :( ehhh

reklama
a ja dostalam odpowiedz ze mam coli :-( walczylam z nia z rok temu, nawet w szpitalu wyladowalam,ale zapewnili mnie ze juz jej nie ma i po tym to juz wogole dbalam o siebie, skad to sie wzielo znow?? i glupia weszlam na neta posprawdzac co i jak...to byl blad :( lekarz przepisal mi jakis antybiotyk, ale dola i tak mam, bo wiem jak to sie moze skonczyc.....

Monika, ja też jestem teraz na antybiotyku. Spokojnie, będzie wszystko dobrze :*

Kingolinka, w baaardzo wczesnej ciaży kobiety często nie wiedzą że sa w ciaży i biorą normalnie leki, rózne leki, piją alkohol.... i co? Dzieciaczki są na to przygotowane, w dodatku na poczatku odżywiają się z zapasów żółtkowych. Ja byłabym dobrej mysli, że nie będzie to mieć wpływu ani na resztę ciąży ani na dzieciaczka.

w baaardzo wczesnej ciaży kobiety często nie wiedzą że sa w ciaży i biorą normalnie leki, rózne leki, piją alkohol.... i co? Dzieciaczki są na to przygotowane, w dodatku na poczatku odżywiają się z zapasów żółtkowych. Ja byłabym dobrej mysli, że nie będzie to mieć wpływu ani na resztę ciąży ani na dzieciaczka.

do 3 tc nic nie wplywa na dziecko,gdyż nie jest podłączone jeszcze do matki...
wiec nie bojcie żaby:)

matko kobiety miałam taką chcicę na chińską zupę już od tygodnia, że w końcu ją sobie zrobiłam i co?? zjadłam pół i mnie zmuliło, drugie pół wcisnęłam w siebie prawie na siłę bo szkoda mi było wylewać :-p a teraz znowu bym zjadła hehe

Mdli mnie ...uciekam przed ludźmi :baffled:... a jeden pracownik opalony papierochami wparadowal mi do pokoju...nie moge znieść tego zapachu!!!

Poza tym wyobraźcie sobie że dokucza mi zapach rajstop które wypłukałam w płynie do płukania ....no że rajstopy czuję to już jakaś schiza :szok:

no wech moze nam platac figle niestety
ja wczoraj posmarowalam sie ukochanym maslem truskawkowym , a pozniej tak mnie ten zapach meczyl i mnie od niego mdlilo , ze masakra :/ trzeba kupic cos bez zapachu :)

a ja dostalam odpowiedz ze mam coli :-( walczylam z nia z rok temu, nawet w szpitalu wyladowalam,ale zapewnili mnie ze juz jej nie ma i po tym to juz wogole dbalam o siebie, skad to sie wzielo znow?? i glupia weszlam na neta posprawdzac co i jak...to byl blad :( lekarz przepisal mi jakis antybiotyk, ale dola i tak mam, bo wiem jak to sie moze skonczyc.....

nie czytaj na necie nic , bo bedziesz sie dodatkowo stresowac :( lekarz napewno wie co robi i nie zaszkodzi wam

oki ide suszyc wlosy ( strasznie tego nie lubie :/ ) i na zakupy ;)
bede pozniej

ja mieszkam w domu gdzie wszyscy jaraja, nie przeszkadza mi to tak bardzo, ranki tylko bywaja tragiczne.fuj...
a jak sie dzis czujecie ? ja mam od rana mega dola i jestem wsciekla, sama nie wiem na co. nic narazie nie idzie po mojej mysli :(

zaupaogórkowa- biedulo musisz wdychać ten syf, sama byłam palaczką nie pale już ponad 2,5roku, u mnie w mieszkaniu nie pozwalam nikomu palić mój mąż nigdy nie palił, ale za to moja cała rodzina to okropni palacze !!!

dzieki dziewczyny za pocieche! no coz, zdenerwowalam sie troche,ale trzeba byc dobrej mysli. I racja w tym,zeby w chwilach niepewnosci nie sugerowac sie tym co w necie pisza tzn zaufac lekarzowi. Mysle sobie tak,ze gdyby kobieta mila byc super zdrowa przed zajsciem w ciaze to musialaby sie przebadac wzdluz i wszerz na wszystko co mozliwe i napewno cos by znalezli. Teraz wypadaloby sie skupic na ostatniej powtorce przed egzaminen choc wcale mi te teorie w glowie nie siedza, hehe
Milego popoludnia Wam zycze :-)

reklama
ale macie tematy....kurcze zamiast się cieszyć to się umartwiacie...wszytsko będzie dobrze tylko musimy dbać o siebie i dużo odpoczywać....

a ja jestem blondi...i nie umiem wkleić foty
Rabbit to jest nas juz dwie mi sie wydaje ze czym wieksza moja macica,tym wspolmiernie maleje mi mozg

Do góry