reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2011

reklama
CZeść dziewczynki, melduję się obowiązkowo :)

pisałyście o obawach związanych z ciążą... naprawdę nie ma reguły czy jest się już mamą czy dopiero będzie ... jeśli czekało się na dzieciątko to i tą pierwszą ciąże się przeżywa i drugą ... Ja tak przynajmniej mam.

To moja druga ciąża ale już po zrobionym teście złapałam schizę:baffled: i zaczełam się ruszać tak ostrożnie, żeby mi przypadkiem nic nie wypadło.... masakra
w pierwszej ciąży się stresowałam i teraz pewnie będzie powtórka...echh (w Wc to będę chyba po ciemku siedzieć żeby żadnych plamień nie wypatrzeć :baffled:)
i jeszcze do tego dochodzi "obsługa" małego. Przewijanie i wyjmowanie z fotelika samochodowego... masakra :szok: . Czasem się zapomnę i go dźwignę echh

naprawdę, te planowanie imion, porodów, gdzie wcisnąć drugie łóżeczko :sorry: to są te chwile kiedy zapominam i poprostu się cieszę...

pozdrawiam Was wszystkie z zamrożonej Warszawy... bryyy :rofl2:

Ostatnia edycja:
ja mieszkam w domu gdzie wszyscy jaraja, nie przeszkadza mi to tak bardzo, ranki tylko bywaja tragiczne.fuj...
a jak sie dzis czujecie ? ja mam od rana mega dola i jestem wsciekla, sama nie wiem na co. nic narazie nie idzie po mojej mysli :(

to moze powiedz , ze dym ci przeszkadza i szkodzi i niech pala na balkonie lub w kuchni przy oknie ??
nie martw sie dolem chyba kazda znas ma lub bedzie miala ;)) takie juz uroki ciazy

Matko ale sie wkurzyłam, zadzwoniłam do przychodni czy w ogóle w gabinecie jest USG, bo nie wiem czy isc prywatnie czy na nfz , wiec baba ( recepcjonistka) była tak nieprzyjemna ze aż skręcało mnie jak z nią rozmawiałam, dowiedzialam sie jednak ze jest to usg wiec ulga !! Uff, bo teraz mi sie nie uśmiecha dawać 100zł na wizyte prywatną i jeszcze badania do tego doszły by !!!

czemu ci ludzie sa tacy nieprzyjemni?? w koncu jak sie idzie do pracy gdzie ma sie kontakt z ludzmi trzeba byc uprzejmym i lubic ta prace
dobrze , ze tutaj tak nie ma , ludzie sa mega mili i usmiechnieci ;) az lepiej sie czlowiek czuje

kurcze dziewczyny ja nie moge na niektore rzeczy patrzec :( rano zobaczylam ryz i od razu kibelek , teraz lososia ( ktorego normalnie uwwielbiam ) i znowu toaleta i az boje sie lodowke otwierac :/

Asionek kochanie doskonale Cię rozumiem, mój mi dzis przypomniał jak za kazdym razem jak otwierała sie lodówka ja siedzialam juz w kibelku:szok: ja czułam nawet w pokoju ten zapach z lodówki wiec wiem jak sie czujesz, do dzis nie kupuje Lenora niebieskiego bo do dzis mi to nie minęło i od razu mi sie przypomina poprzednia ciąża i wymioty !!!!!!!!!!!!!! na razie nic mnie nie denerwuje, zapachy wszystkie super, za to słodycze to bym cholera ciągle jadła, wiec musze się hamować bo jak ja bede wyglądac za pare miesięcy !!!!!!!!!!:szok::szok::szok:

kurcze dziewczyny ja nie moge na niektore rzeczy patrzec :( rano zobaczylam ryz i od razu kibelek , teraz lososia ( ktorego normalnie uwwielbiam ) i znowu toaleta i az boje sie lodowke otwierac :/

Asionek,ja w ubiegly piatek smazylam rybke i frytki,zajadalam sie taaaaaaaaaaak mi smakowalo...Jak przyszlo do zmywania to nie dalam rady - tak mi talerze i patelnia ryba smierdzialy:-D:-D:-D

Ja mam rano problem, jak otwieram lodówkę, ale szybko mi przechodzi, za to dziwne jest to, że jak pomyśle o ubieraniu się i tylko otwieram szafę z ubraniami - to mi niedobrze, siedzenie przy komputerze też powoduje mdłości. MASAKRA JAKAŚ:sorry:

reklama
Do góry