reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

qlcia, na krwawienie z nosa polecam nawilżacz powietrza. To jedyne co działa, przynajmniej na mnie... Utrzymuję wilgotność w mieszkaniu na poziomie 60% i wtedy jest dobrze, a jak tylko odkęcam kaloryfery (mam w domu stałą temperaturę ok 20'C, ale czasem jak jestem chora, jak teraz - na antybiotyku, to marznę i odkręcam), to natychmiast powietrze robi się bardziej suche (ok 50%) i mam krwawienia z nosa. Wczoraj kupiłam inhalator Medeli, 240zł ale myślę że sie przyda nie raz. I dla mnie i dla dzieci. Poza tym właśnie odpaliłam nawilżacz ultradźwiekowy, niech spełnia swoją rolę :-)

reklama
dziewczyny co sądzicie zeby w grupie utworzyć wątek "nasze brzuszki" ??????? Bedziemy wklejać np co miesiąc i patrzec na rosną !!!!!!!!!!!!!!
Tam nikt nie porządany nie zajrzy !!!!!!!!!!!

qlcia, na krwawienie z nosa polecam nawilżacz powietrza. To jedyne co działa, przynajmniej na mnie... Utrzymuję wilgotność w mieszkaniu na poziomie 60% i wtedy jest dobrze, a jak tylko odkęcam kaloryfery (mam w domu stałą temperaturę ok 20'C, ale czasem jak jestem chora, jak teraz - na antybiotyku, to marznę i odkręcam), to natychmiast powietrze robi się bardziej suche (ok 50%) i mam krwawienia z nosa. Wczoraj kupiłam inhalator Medeli, 240zł ale myślę że sie przyda nie raz. I dla mnie i dla dzieci. Poza tym właśnie odpaliłam nawilżacz ultradźwiekowy, niech spełnia swoją rolę :-)

też włączam nawilżacz bo krew z nos dziś mi płynie, ale ja mam ten do dupy nawilżacz co zostawia biały osad na wszystkim , przydał by mi się taki ultradżwiękowy!!

Dobranocka chyba lepiej tam wklejac zdjęcia , gdzie mamy tylko my dostęp niz na ogólnym gdzie kazdy moze wejść i zobaczyć, poza tym w cale sie nie trzeba rozbierac, w bluzce tez widac brzuch !!

dziewczyny co sądzicie zeby w grupie utworzyć wątek "nasze brzuszki" ??????? Bedziemy wklejać np co miesiąc i patrzec na rosną !!!!!!!!!!!!!!
Tam nikt nie porządany nie zajrzy !!!!!!!!!!!

ja jestem za :)
juz kiedys o tym pisalam :)
a brzuszki uwielbiam ogladac , sliczne sa i sama napewno bede robic fotki swojemu , bo to fajna pamiatka dla mnie i dla dziecka

zbiram sie i musze jechac na zakupy ;) oby mnie w sklepie nie zemdlilo :/

Dobranocka chyba lepiej tam wklejac zdjęcia , gdzie mamy tylko my dostęp niz na ogólnym gdzie kazdy moze wejść i zobaczyć, poza tym w cale sie nie trzeba rozbierac, w bluzce tez widac brzuch !!

Jeja, no ja przecież żartowałam z tym rozbieraniem :))))) Sama pewnie jako pierwsza wrzucę fotkę jak się watek pojawi!

Kingolinka, trzymam kciuki za wizytę! I czekam na zdjecie fasolinki :-)

reklama
Mdli mnie ...uciekam przed ludźmi :baffled:... a jeden pracownik opalony papierochami wparadowal mi do pokoju...nie moge znieść tego zapachu!!!

Poza tym wyobraźcie sobie że dokucza mi zapach rajstop które wypłukałam w płynie do płukania ....no że rajstopy czuję to już jakaś schiza :szok:

Do góry