reklama
M
mamuśka23
Gość
MAMUSKA to majsterkowicze z Was ;D
Aa nie zazdroszcze tych 5 dni bez meza
No i nie watpie, ze urlop byl bardzo przyjemny ciekawe co z tego Waszego majsterkowania wyszlo
Ojj my tez jestesmy bardzo ciekawi Oby był owocny Pozyjemy zobaczymy
Co do wyjazdów to juz sie nawet przyzwyczaiłam bo jeżdzi juz 3 lata ponad , ale jednak smutno i tęskno !!!!
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Edyta, robiłam 2 dni po spodziewanym @ i to tak pro forma, bo byłam przekonana, że nic z tego, chociaż miałam śluz (i nikłą, maleńką nadzieję, że może jednak:-))
A jaki test robilas?o jakiej czulosci i czy druga kreska byla wyrazna ?
Gabriela 5
Zaangażowana w BB
Witam Was jestem tu nowa kurcze ciekawe co będzie u mnie w sumie 2 testy nic nie wykazały no może na jednym mialam wrażenie że widze taka bledziusią kreskę tą drugą ale ogolenie to dzisiaj mam dostac @ chociaż zawsze mam regularnie i zawsze nawiedza mnie kolo 5 rano a tu dzisiaj nic i zauważyłam jedynie od kilku dni tzw plodny śluz i to duża ilośc.... i sama już nie wiem narazie nie robie testu bo nie chce sobie robic nadzieji nie potrzebnie i nie chce się rozczarowac,,,,
P
pysia888
Gość
MAMUSKA eh ja bym chyba zwariowala siedzac sama z dzieckiem w domu
EDYTKA szykuj facetom jedzenie yhy
KAROLINA dopiero teraz zauwazylam ze masz synow blizniakow wow. podobni sa do siebie? Zycze cory w takim razie. A jesli patrzyc na te metody na dziewczynke czy chlopca to mi by wypadalo, ze dziewczynka hi hi
EDYTKA szykuj facetom jedzenie yhy
KAROLINA dopiero teraz zauwazylam ze masz synow blizniakow wow. podobni sa do siebie? Zycze cory w takim razie. A jesli patrzyc na te metody na dziewczynke czy chlopca to mi by wypadalo, ze dziewczynka hi hi
Iwonka1985
Fanka BB :)
Iwonka nasze dzieciaczki są w podobnym wieku tzn mój Jaś jutro kończy 16 miesięcy czyli o 2 miesiące jest różnica
Mój tak samo dużą łyżką wcina
a masz jakiś sposób na niego jak nie chce jeść? Jakieś specjalne danie?
Kilka dni temu tak nie jadł że aż mu frytki zrobiłam a on nic, zjadł kilka i tyle :-( Jedyne co to w miarę chętnie je serki homogenizowane ale chyba za dużo ich dostał i ma czerwone place na policzkach.
reklama
Gabriela 5
Zaangażowana w BB
A co do zupy to ja mam dzisiaj bardzo kwaśną pomidorówkę .... wszystko co tylko kwaśne ... i o mocnym smaku....