reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

Ja się cieszę, że nie kombinowałam tak z tymi dniami testowania, chociaż te cykle doskonale pamiętam ;)

reklama
Dziewczyny te ktore juz maja dzieci,czy ktoras z was miala sposob "na dziewczynke" albo na "chlopca"

Karolina dla mnie staranka na chlopca lub dziewczynke to jest tak samo jak z losem na loterii,nigdy nie wiesz co bedzie :-)

Mere a ty testowalas po terminie @ ?

Jezu oczy mi sie zamykaj .chyba sie drzemne,pozniej naturalnie wroce!!!!!!!!!!!!!!!!Dzieki za forum,moj maz wroci z pracy w nocy,a dzieci w weekend moga grac na konsolach,takze pozamykali sie po szkole w swoich pokojach i maja mnie w glebokim powazaniu

Podobno jest sposób na to ale ja jakos nie wierze w to !!! Jak stara sie o pierwsze dziecko to przewaznie sie o tym nie mysli czy sie chce synka czy córeczke, ale jak juz ma sie to jedno czy wiecej dzieci to sie mysli i kombinuje co zrobić zeby byla np córeczka !!!! Tak jak jest u mnie :) mam synka wiec teraz pragne córe, ale jedno jest najwazniejsze zeby bylo zdrowe !!!!!

Pysia , tak mąż wyjeżdza w delegacje na 5 dni wiec mamy go tylko na weekend , a w tym cyklu wziął sobie nawet urlop kiedy wypadały mi płodne, no zobaczymy czy coś zmajstrowaliśmy czy nie , tak czy owak urlop był baaaaaaaaaardzo przyjemny :p:p:

Dla mnie tez to jest najwazniejsze zeby bylo zdrowe,ale mam trzech synow i bardzo bym chciala miec corke..Wedlug moich obliczen kalendarzowych i tego co poczytalam na internecie to moglo sie udac.Ale najwazniejsze ze wogole bedzie!

reklama
MAMUSKA to majsterkowicze z Was ;D
Aa nie zazdroszcze tych 5 dni bez meza :(
No i nie watpie, ze urlop byl bardzo przyjemny :) ciekawe co z tego Waszego majsterkowania wyszlo

Do góry