reklama
K
karolina1978
Gość
Dziewczyny te ktore juz maja dzieci,czy ktoras z was miala sposob "na dziewczynke" albo na "chlopca"
P
pysia888
Gość
Witam ponownie
MAMUSKA to meza masz tylko na weekendy?
MAMUSKA to meza masz tylko na weekendy?
K
karolina1978
Gość
Jezu oczy mi sie zamykaj .chyba sie drzemne,pozniej naturalnie wroce!!!!!!!!!!!!!!!!Dzieki za forum,moj maz wroci z pracy w nocy,a dzieci w weekend moga grac na konsolach,takze pozamykali sie po szkole w swoich pokojach i maja mnie w glebokim powazaniu
P
pysia888
Gość
KAROLINA a ja nie wierze w te starania na konkretna plec
M
mamuśka23
Gość
Podobno jest sposób na to ale ja jakos nie wierze w to !!! Jak stara sie o pierwsze dziecko to przewaznie sie o tym nie mysli czy sie chce synka czy córeczke, ale jak juz ma sie to jedno czy wiecej dzieci to sie mysli i kombinuje co zrobić zeby byla np córeczka !!!! Tak jak jest u mnie
mam synka wiec teraz pragne córe, ale jedno jest najwazniejsze zeby bylo zdrowe !!!!!
Pysia , tak mąż wyjeżdza w delegacje na 5 dni
wiec mamy go tylko na weekend , a w tym cyklu wziął sobie nawet urlop kiedy wypadały mi płodne, no zobaczymy czy coś zmajstrowaliśmy czy nie , tak czy owak urlop był baaaaaaaaaardzo przyjemny 
:
Pysia , tak mąż wyjeżdza w delegacje na 5 dni

K
karolina1978
Gość
Dla mnie tez to jest najwazniejsze zeby bylo zdrowe,ale mam trzech synow i bardzo bym chciala miec corke..Wedlug moich obliczen kalendarzowych i tego co poczytalam na internecie to moglo sie udac.Ale najwazniejsze ze wogole bedzie!
reklama
P
pysia888
Gość
MAMUSKA to majsterkowicze z Was ;D
Aa nie zazdroszcze tych 5 dni bez meza
No i nie watpie, ze urlop byl bardzo przyjemny
ciekawe co z tego Waszego majsterkowania wyszlo
Aa nie zazdroszcze tych 5 dni bez meza
No i nie watpie, ze urlop byl bardzo przyjemny