reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

My na ospę nie szczepiliśmy i juz po wszystkim, tzn. U Frania końcówka a Tosi nie wysyłało jeszcze.

Asik faktycznie przykry początek roku.
A za małego łobuza trzymaj kciuki aby mu szybko przeszlo:-)

reklama
Hej co u Was, jak tam dzieciaczki?
Kasiu najlepszego na pierwsze urodziny dla Frania - jak to zleciało :)

Hej hej

Kasia Franek już rok ma! Chodzi? Jeju jak ten czas leci.

Mój Aru już gada wszystko, kolory, liczby literki zna po polsku i angielsku :szok: śpiewa tańczy.. jak dziewuszka hehe Jego ulubiona piosenka to toca toca :)
Na nocniku siedzi ale nie zrobi siku. Nie woła jeszcze, czekamy na cieplejsze dni.

A w brzuszku u mnie jeszcze niewiadomo kto siedzi :) Ale kopie i daje znać o sobie, cudowne uczucie.

W kwietniu planujemy remont robić przedpokoju i sypialni, głównie po to żeby zagospodarować wnęki i szafy porobić bo już nie mamy miejsca na ciuchy.

ale super, parka - gratuluję :)
Aruś nie dokucza zbytnio?

My od września dajemy Filipa do przedszkola - o ile się dostaniemy. Zaczyna składać powoli puzlle te najmniejsze dwu-trzy elementowe, maluje rączkami (prędzej tego nie cierpiał) powoli powoli doganiamy rówieśników :) Nawet zaczyna mówić, pojedyncze słowa, dwu trzy słowne zdania - cieszę się, a najukochańszym ostatnio słowem jak coś mu nie wychodzi jest "mama głupia.." - tylko zastanawiam się od kogo to podłapał :D smutno mi, ale wiem że zapewne w połowie nie wie co to znaczy.

Myślałam już, że już nikt tu nie zagląda. Co u Was słychać?

Aru grzeczny. Mial taki okres ze mnie odtracal i bylo mama nie ale to byl chyba skok bo teraz spowrotem jest synek mamusi ;)
My nie dajemy do przedszkola bo będzie mi choroby przynosił do domu a przy maleństwie lepiej nie ryzykować. Ale zapiszemy go na zajęcia animacyjne :)

Cieszę się że u was wszystko się układa :)

Właśnie o to chodzi, że on mnie nie odtrąca, tylko musiał od któregoś ze starszych z kuzynowska podłapać to słowo i jak to u dzieci bywa - uczą się szybko tego czego nie trzeba.

Fajnie, że Aruś grzeczny jest, bo pamiętam że dawał Ci popalić :)

Też się boję tych chorób - ale nie będziemy mieli maleństwa w domu, więc musimy to w końcu przejść. na szczęście moja mama się zadeklarowała że będzie z nim jakby chorował, także nie muszę się martwić o zwolnienia w pracy.

reklama
Do góry