reklama
elifit
Moderatorka
Pewnie. Witamy
kasiadz
Fanka BB :)
pewnie że można dołączyć, może forum się rozkręci
elifit
Moderatorka
Asik 8 tydzień.
Jak tam dziewczyny co na Mikołajki szykujecie?
Jak tam dziewczyny co na Mikołajki szykujecie?
asik_
Elifit - na mikołajki mamy konia na biegunach - darowanego przez koleżankę z pracy po jej synku, ale wygląda jak nówka. U nas jest zwyczaj wkładania prezentu pod poduszkę, więc tym razem będzie pod łóżkiem
Pod choinkę mój mąż się uparł na zdalnie sterowany samochód z chicco. ale to jeszcze zobaczymy.
8 tydzień to jeszcze fajny czas brak brzucha tylko aby mdłości szybko przeszły Fajnie że Aruś w takim wieku doczeka się rodzeństwa, my nie możemy się ciągle zdecydować.
Pod choinkę mój mąż się uparł na zdalnie sterowany samochód z chicco. ale to jeszcze zobaczymy.
8 tydzień to jeszcze fajny czas brak brzucha tylko aby mdłości szybko przeszły Fajnie że Aruś w takim wieku doczeka się rodzeństwa, my nie możemy się ciągle zdecydować.
kasiadz
u nas na mikołaja lalka zapf a dla Franka szczepionka na pneumokoki a pod choinkę my nic nie kupujemy bo od innych dostaną prezenty
kasiadz
asik to jest bardzo fajne rozwiązanie jam mówiłam u mnie aby się zrzucili na większy prezent ale wydaje mi się że to nie przejdzie
reklama
asik_
też tak mi się wydaje, prędzej było że każdy kupował każdemu, ale wiadoma że jest problem aby coś mądrego za nie duże pieniądze kupić, tym bardziej, że troche tych dzieci jest w rodzinie. A tak to każdy da tyle ile może i chce i coś fajnego się kupi.