reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2011

kasiadz a może to jest kwestia podania daty przy stwarzaniu suwaczka?
i dzięki bardzo za radę :-)
chciałam pójść do nefrologa, ale teraz jak tylko złapie mnie znowu... to lecę do rodzinnego.

reklama
Kasiadz moj suwaczek ten zwykly tez oszukuje :/ raz sie sam naprawia i pokazuje prawidlowo , a za kilka dni juz calkiem co innego ... tak wiec nic nie zrobisz one sa chyba wadliwe i tyle

dzieki asionek takiego pocieszenia wlasnie potrzebuje :) dziwne ,ze moj nic nie zauwaza a tam gdzie sie zaokraglilam to mu sie bardzo podoba, eh te chlopy..
a z ta kolezanka to fajnie, bo ona urodzila jakos koncem marca, ma dla mnie ciuchy ciazowe i wogole caly wor porad zapewne :-) mam nadzieje,ze na jesieni zaczniemy razem z wozeczkami chodzic :) uwierz mi asionek , ze matki z wozkami to taka fajna grupa, spacerujesz i zawsza kazda kazdej do wozka zaglada,wrazenie ,ze wszystkie jestesmy kumpelami - dzieci lacza!!! a jak sie zacznie cieplo i pojdziesz do piaskownicy - kobieto... :) wiem bo dorabialam jako opiekunka zarowno w pl jak i tu, to jakis magnes :-) po tygodniu jak przychodzilam na plac zabaw to cala zgraja mi machala juz z daleka, choc ja nawet imion nie pamietalam :)

no mam nadzieje , ze z wozkiem bede lazic i kogos poznam :) zawsze to razniej jakos :)

Asionek ja tak naprawde to poznalam duzo babek ,jak moje dzieci poszly do przedszkola.Bo na placu to jak kazde dzieck uciekalo mi w inna strone to ja musialam miec oczy do okola glowy i nie umialam sie skoncentrowac na rozmowie.A pozniej w przedszkolu to juz na luzie,my na laweczce ,a dzieci sie bawily.A ja jak tylko wyczuwalam ze babka ma polski akcent ,to zarzucalam haczyk(ja jednak najbardziej lubie Polki) i odrazu po trzech wymienionych zdaniach zapraszalam na kawe,a ze kazda Polka zna jakas inna Polke,to szybko poznalam duzo osob.Z tego wyklarowala sie fajna ekipa(pare razy sie sparzylam ale i tak nie zaluje mojego "systemu" poznawania ludzi)

no tylko u ciebie duzo Polakwo chyba , bo u mnie to lipa :/ nawjecej studentow , ale to juz nie moj swiat , a i oni sie bunkruja po akademikach :)

Ja jakis czas temu kupilam na allegro wlasnie cos pomiedzy woskiem a pasta cukrowa ale z paskami sie depilowalo. Super byl i faktycznie mniej boli niz wosk.
Na pewno poznasz jakies mamuski spacerowiczki ;-) Ja tu mam strasznie duzo kolezanek ktore sa w ciazy mniej wiecej tak jak ja tylko troche daleko od siebie mieszkamy, tzn rozstrzelone po calym miescie jestesmy. Takze na spacerki to bedziemy sie jakos musialy organizowac.

moje szpatulka sie naklada i zrywa palcami :) zapach ma obledny jak guma balonowa z wata cukrowa :) sama przyjemnosc w stosowaniu hehe

ahhh....ja też kiedyś depilatorem jechałam "tam" nie jest tak źle...:) aaa właśnie wróciłam z mini zakupów i kupiłam okrycia kąpielowa dla dzieciaków śliczne...i kilo truskawek które właśnie wcinam...dzieciaką smakują bo się bardzo uaktywniły po zjedzeniu paru:)

moje dziecie tez po truskawkach szaleje :)))

Czesc dziewczynki u nas nareszcie pieknie slonce swieci ma byc cieplutko.
Wiecie co jak JA JESTEM GLUPIA TO AZ SIE SAMA SOBIE DZIWIE.Czlowiek im starszy tym powinien byc madrzejszy ale u mnie to sie chyba nie sprawdza.Od wczoraj ruszyc sie nie moge po tych moich pracach przez oststnie dni.Tak mnie boli brzus i pipka ze do kibelka nie moge dojsc.Zjadlam no spe i leze.Az sie naprawde boje bo to sa dosc silne bole i to cholera na wlasne zyczenie.Nie wiem nadal dlaczego pipka w srodku boli ale na pewno to nic dobrego.Tak ze nastepnych kilka dni mam na lezaco.
Szkoda mi tylko malej bo bedzie na bajkach do popoludnia wisiec.
.

sylwia mialas sie oszczedzac ... ja wiem , ze ciezko pewnie , ale lepiej chyba nie forsowac sie i nie dopuszczac do sytuacji , ze boli wszystko i sie martwisz
mozna ogarnac mieszkanie tylko , a grubsze porzadki to sobie zostaw na koniec jak juz rodzic bedziesz mogla :) albo najlepiej zagon meza :)

No to Sylwia jestesmy we dwie ,bo ja tez dzisiaj zdycham plecy,biodra i takie lekkie ciagniecie w pipce.Za duzo wczoraj sciera machalam i zbieralam ten sajgon.
A i humor do d... .Paszcze dre na wszystko i wszystkich.A w strone obiadu nawet palcem nie ruszylam ,musze cos zrobic ,bo zaraz dzieci wroca.
Dziwni esie czuje jak tak wysiadam po robocie,bo to nawet nie byl taki zap... jak ja potrafie !

ty tez po dupce dostac powinnas
uwazajcie laski na siebie i nie szlaejcie na miotlach za bardzo :))

Dzień doberek!!!

Ja mam dzisiaj wizytę na 4 po południu u lekarza i już mi się włączył sters.Dzisiaj na dzień dobry dostałam takiego kuksańca w brzuch od środka,że od razu humor mi sie poprawił.

Rabbit Ty to jesteś masochistka z tym depilatorem,ja tylko raz spróbowałam i to był pierwszy i ostatni.Ostatnio używałam Veet działa super,ale nie wiem czy na 100% jest bezpieczny w ciąży.
Karolina Ty babo nie szalej na szmacie za bardzo,bo to niebezpieczne.Ja po ostatnim sprzątaniu zaczęłam plamić.

Hehe, Asionek dobra puenta z tymi miotlami:-D U mnie to tez nie mam co na polskie towarzystwo narzekac, bo mamy sporo znajomych, gorzej ze sie czasem ciezko zgrac na wspolne spotkania, bo to czyjes dziecko chore, to ktos tam w weekend pracuje, ale zawsze mozna zadzwonic chociaz:) W ogole to jak sobie tak pomysle to my wlasciwie tylko sie z Polakami spotykamy:D Jeszcze u mnie to nie dziwne, bo dopiero od 4 i pol roku tu mieszkam i po prostu po polsku mi sie najlepiej rozmawia, ale R przeszlo 20 i jakos tak patriotycznie ze swoimi lubi trzymac:tak:

Kasiadz, ja juz ze 2 razy zmienialam suwak, bo poprzednie oszukiwaly, ale nie pamietam z jakich stronek je mialam. Ten obecny to nie zauwazylam jeszcze zeby oszukiwal. A strasznie mnie to wkurzalo, bo ja ciagle zapominam w ktorym dokladnie tygodniu i dniu jestem ze wzgledu na kilka dat porodu, wiec suwak to taka sciaga dla mnie;-)

Gugula, z ta melodia do spania to bylabys idealem kobiety dla mojego R:-D A przy mnie to sie biedak musial odzwyczaic od bimbania w wyrku do poludnia, a drzemka po poludniu tez nie wchodzi w gre (chyba ze chory, albo go cos boli:)):-) A dodam ze to u R w rodzinie normalne taki ciag do spania (jego 10 letnia bratanica nawet potrafi sie kimnac po poludniu jak ma wolne od szkoly albo wakacje:szok:)

Ale mi czort po kiszkach skacze... zeby bylo smiesznie to tez pare truskawek wrabalam:-) - zdecydowanie dziecko dostaje powera po slodkim;-)

Wy tu o spaniu a mi się właśnie oczy kleją...:confused2: a tu muszę pójść mojemu pierogi pomóc lepić żeby na 2 dni potem mieć spokój...
Nie rozumiem pracusiów... ja bym się leniła całymi dniami...:zawstydzona/y:

Sivi, no nie mow, ze Ci chlop pierogi lepi! Moj to tylko lubi konsumowac w ilosciach hurtowych:-D

Kasia dzieki za odpowiedz z ta glukoza.... Pewnie tez dostane na najblizszej wizycie....kurcze

Ja mam dzisiaj wizytę na 4 po południu u lekarza i już mi się włączył sters.Dzisiaj na dzień dobry dostałam takiego kuksańca w brzuch od środka,że od razu humor mi sie poprawił.

bez stresu proszę:-D i powodzenia życzę ;)
Kasiadz, pryzybela ja od początku mam suwaczek z BB i jak na razie jest ok :)

ja zaraz wybywam z domku wieczorem... bo szykuję się spotkanie z kuzynką, w 6 miesiącu jest... a że mieszka po Lublinem więc się rzadko widzimy... to teraz jest okazja by pogadać :-)
od razu świeżego powietrza nałapię na dobry sen.

sivi tez tak mowie ze zaden inny by ze mna nie wytrzymal hehe.

Moj dzidziek strasznie dzis kopie chyba nie podoba mu sie ze leze i sie nie buja lozbuziak.
A ja znowu leze i jem znowu kilogramow przybedzie.A najgorsze jest to ze mi bateria w wadze padla i nie mam jak sie wazyc a stary nie chce mi kupic nowej zebym ciegle na niej nie stala :-( ze niby to dla naszego dobra jak on mnie wkurza....

reklama
Do góry