reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

Mi tesciowa mowila ze moj T tez zaczal raczkowac jak juz umial chodzic :tak:
śmieszne ale prawdziwe :):) teraz to ja bym chciala zeby coś zaczął juz mówić, bo tak to tylko tata czasem mama, ale i tak na mnie woła tata :(:( :-:)-( ale jeszcze mówi mniam, mniam jak chce coś zjeść albo widzi jedzonko!!! Ogólnie to mądrala straszny jest ;) Takie małe dziecko a tak dużo jednak rozumie !!!!!Nie sądziłam w sumie ze w tym wieku dzieci potrafią wykonać różne czynnosci jak sie poprosi !!Np sam zanosi pampersa do kosza, albo jak każe wrzucić ubranie do pralki to biegnie otwiera i wrzuca, każe poszukać butelki po mleku i wrzucic do zlewu to przynosi i wrzuca i jeszcze mnóstwo innych czynności !!! ohhhh dumna jestem z niego :-)

reklama
Oj tak takie dziecko duzo rozumie tylko czasami sluchac sie nie chce,i wtedy robi wszystko na odwrot:-D:-D

Moj mowi tata albo tat,a mama to tylko czasami :tak:

A ja znowu stracha mialam, jak szykowalam malemu mleczko poczulam ze cos mi leci,pobieglam do lazienki a tam duzo sluzu,a juz myslam
krecka_dostal.gif

Ostatnia edycja:
ogólnie słucha ale jak mówie "nie wolno, zostaw, nie dotykaj" to juz głuchy !!!!!!!!!!!!!:szok:

Mamuska cos czuje ze ty jestes zaciazona a ja nie :-(

Jedna dziewczyna z tego forum miala dostac @28 stycznia,zrobila test 31_go 3 dni po terminie i byl negatywny,a zrobila go dzisiaj rano czyli 7 dni po i wyszledl pozytywny,tylko ta kreska testowa blada,czyli do zagniezdzenia musialo dojsc dosc pozno...

nie gadaj głupot, obydwie mamy fasolki i tego sie mamy trzymac , moze akurat wykryje mi w niedziele jesli akurat sie udało, a jak nie to zrobie pózniej i juz. najlepiej chyba z samego rana zrobic prawda???? a ty decydujesz sie na niedziele czy czekasz jeszcze ?????

Z samego rana,wynik bedzie pewniejszy,tylko na noc nie pij duzo plynow.A ja jednak poczekam do czwartku :tak:

Ide suwaczek zmienic :-p

Chce zyc dluzej nadzieja :-D a za Ciebie trzymam &&&&&&& z samego rana wlece sprawdzic czy juz napisalas :-p

Chce zyc dluzej nadzieja :-D a za Ciebie trzymam &&&&&&& z samego rana wlece sprawdzic czy juz napisalas :-p
Ok, jesli bedą II krechy to napewno napisze szybko !!!!a jesli I to tez napisze !!!!:):):) A tak sie nastawiłam ze razem bedziemy testować i świętować :p:-)

reklama
Do góry