reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2011

Mi tesciowa mowila ze moj T tez zaczal raczkowac jak juz umial chodzic :tak:
śmieszne ale prawdziwe :):) teraz to ja bym chciala zeby coś zaczął juz mówić, bo tak to tylko tata czasem mama, ale i tak na mnie woła tata :(:( :-:)-( ale jeszcze mówi mniam, mniam jak chce coś zjeść albo widzi jedzonko!!! Ogólnie to mądrala straszny jest ;) Takie małe dziecko a tak dużo jednak rozumie !!!!!Nie sądziłam w sumie ze w tym wieku dzieci potrafią wykonać różne czynnosci jak sie poprosi !!Np sam zanosi pampersa do kosza, albo jak każe wrzucić ubranie do pralki to biegnie otwiera i wrzuca, każe poszukać butelki po mleku i wrzucic do zlewu to przynosi i wrzuca i jeszcze mnóstwo innych czynności !!! ohhhh dumna jestem z niego :-)

reklama
Oj tak takie dziecko duzo rozumie tylko czasami sluchac sie nie chce,i wtedy robi wszystko na odwrot:-D:-D

Moj mowi tata albo tat,a mama to tylko czasami :tak:

A ja znowu stracha mialam, jak szykowalam malemu mleczko poczulam ze cos mi leci,pobieglam do lazienki a tam duzo sluzu,a juz myslam
krecka_dostal.gif

Ostatnia edycja:
ogólnie słucha ale jak mówie "nie wolno, zostaw, nie dotykaj" to juz głuchy !!!!!!!!!!!!!:szok:

Mamuska cos czuje ze ty jestes zaciazona a ja nie :-(

Jedna dziewczyna z tego forum miala dostac @28 stycznia,zrobila test 31_go 3 dni po terminie i byl negatywny,a zrobila go dzisiaj rano czyli 7 dni po i wyszledl pozytywny,tylko ta kreska testowa blada,czyli do zagniezdzenia musialo dojsc dosc pozno...

nie gadaj głupot, obydwie mamy fasolki i tego sie mamy trzymac , moze akurat wykryje mi w niedziele jesli akurat sie udało, a jak nie to zrobie pózniej i juz. najlepiej chyba z samego rana zrobic prawda???? a ty decydujesz sie na niedziele czy czekasz jeszcze ?????

Z samego rana,wynik bedzie pewniejszy,tylko na noc nie pij duzo plynow.A ja jednak poczekam do czwartku :tak:

Ide suwaczek zmienic :-p

Chce zyc dluzej nadzieja :-D a za Ciebie trzymam &&&&&&& z samego rana wlece sprawdzic czy juz napisalas :-p

Chce zyc dluzej nadzieja :-D a za Ciebie trzymam &&&&&&& z samego rana wlece sprawdzic czy juz napisalas :-p
Ok, jesli bedą II krechy to napewno napisze szybko !!!!a jesli I to tez napisze !!!!:):):) A tak sie nastawiłam ze razem bedziemy testować i świętować :p:-)

reklama
Do góry