reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

Ja stosowałam Mustelę,ale niestety niecierpiałam zapachu i nie dałam rady się smarować.Teraz stosuję Eucerin niebieski bez zapachu,wiem,że mozna go kupić w Polsce jest suuuuper nie jest stricte na rozstępy,ale skóra jest po nim extra.

Co do mleka za zgzgę odpada,po mleku męczą mnie pierdy złośliwe o bardzo skondensowanym zapachu(sorki):zawstydzona/y:,ale od początku ciąży po prostu tak mam i nic nie zrobię.

reklama
Co do mleka za zgzgę odpada,po mleku męczą mnie pierdy złośliwe o bardzo skondensowanym zapachu(sorki):zawstydzona/y:,ale od początku ciąży po prostu tak mam i nic nie zrobię.

tak z innej beczki,ale mi sie przypomnialo :-D wychodzimy dzis od znajomych, i czuje takie straaaaaszny smrodek....mowie mojemu : fuuj,ale smierdzi..czujesz? moze mlody kupe zrobil,bo tak wali... a on do mnie: nie zrobil, to ja sie spierdzialem :-D no szczena mi opadla :-D dobrze,ze chociaz na swizym powietrzu ;-)
Hej:)
Odzyskałam lapka cały i zdrowiutki :))))) Ahh teraz to mogę funkcjonować :))
Wczoraj zobaczyłam w lusterku pierwsze 2 rozstępy na cyckach, no ku......!!!! To po kiego grzyba ja się smaruję 2 razy dziennie, kąpie w oliwkach jak i tak ***** to daję!!!! Na szczęście są małe ale boję się że będzie ich więcej przecież tylko o niecały rozmiar mi te cycki wredne urosły :((( Eee do dupy :( Dziewczyny któraś z Was stosowała Mustele albo Vichy na rozstępy ??
Maleństwo za to harcuję i poprawia mi to humor:)) Ide zaraz pod prysznic i spać jutro do pracy, mój kręgosłup mówi kategoryczne nieeeee siedzeniu po 8 godzin w pracy :)

ja Ci nie pociesze, bo mi sie porobilo cale mnostwo rozstepow,mimo smarowania sie jak glupia....cycki to mam cale popekane, i to wszystko do 3 miesiaca mi poszlo, brzuchol tez caly,mimo,ze sie smarowalam....ale pozniej jak to olalam,bo sie wkurzylam ze i tak nic mi to nie daje, to chyba jeszcze wiecej sie porobilo...wiec smaruj sie i nie przestawaj :))) i miej nadzieje,ze nastepne sie nie pojawia :-D

asionek to może nadzieja że porodu też nie poczujesz jak masz tak wysoki próg bólu :-D

tez na to licze hehe

Hej:)
Odzyskałam lapka cały i zdrowiutki :))))) Ahh teraz to mogę funkcjonować :))
Wczoraj zobaczyłam w lusterku pierwsze 2 rozstępy na cyckach, no ku......!!!! To po kiego grzyba ja się smaruję 2 razy dziennie, kąpie w oliwkach jak i tak ***** to daję!!!! Na szczęście są małe ale boję się że będzie ich więcej przecież tylko o niecały rozmiar mi te cycki wredne urosły :((( Eee do dupy :( Dziewczyny któraś z Was stosowała Mustele albo Vichy na rozstępy ??
Maleństwo za to harcuję i poprawia mi to humor:)) Ide zaraz pod prysznic i spać jutro do pracy, mój kręgosłup mówi kategoryczne nieeeee siedzeniu po 8 godzin w pracy :)

ja stosuje Mustele :) narazie nic mi sie nie porobilo i oby tak zostalo :) jet droga , ale wydajna wiec luz

dobrej nocki :)

Kurcze dziewczynki Wy tez cierpicie na piekielną ZGAGĘ? Matko moja mi chyba oczy wypali,cholera i żadne Tumsy i inne Maloxy na mnie nie działają tzn. mam chwilę spokoju i od nowa.
No i te krwotoki z nosa chyba zacznę ze soba nosić podpaski i podkładać pod nos w razie potrzeby.Jak macie dobre sposoby na zgagę to poproszę.

Rada to nie jesc slodkiego, ja wlasnie sie objadlam ze 2 godz temu ciastkami z czekolada i walcze ze zgaga. Na mnie nawet dziala mleko ale musi byc cieple i zucie migdalow. Co do krwotokow to nie pomoge bo nie mialam nigdy.

hej dziewczyny !!!!\
Kurcze Ja nie mogłam spać tak sie martwiłam ;( a tu jeszcze tyle do wizyty, jak na złość sie to ciągnie !!!!!!!:(( zjem coś wyszkuje sie i bede czekać , !!!!!!
proszę trzymajcie kciuki, tak sie boje iść bo nie wiem co usłyszę!!!!!! mam nadzieje ze jest wszystko ok a mdłości sobie odeszły juz na dobre :)
Napiszę jak wrócę !!!! wizyta przed 9 !!!!

mamuska trzymam kciuki moooooooooooooooooocno :)

musze sie pochwalic,ze wreszcie wczoraj dzidzia zaczela pukac do mnie ze swojej strony "sciany" :) niesamowite uczucie!!!
poza tym raczej ok, nawet slonce troche swieci, bo wczorak to normlanie zmarzlam :szok:

mamuśka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
daj znać jak wrócisz.....

jak tam dziewczyny się czujecie??

Slonka na zgage najlepsze produkty zasadowe czyli niestety wszelkie nabiały typu mleko, jogurty... są niezbędne zeby zneutralizowac kwasy z zoladka... Na szczescie mnie wogole zgaga nie meczy :) Ale ja jako dietetyk mam obsesje ale taka malutka na punkcie zdrowego zywienia:p wiec wszelkie slodycze odpadaja i tluste smazone rzeczy :D Na razie trwam w swoich postanowieniach zobaczymy co bedzie pozniej <ups>

reklama
Do góry