reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2011

Ja stosowałam Mustelę,ale niestety niecierpiałam zapachu i nie dałam rady się smarować.Teraz stosuję Eucerin niebieski bez zapachu,wiem,że mozna go kupić w Polsce jest suuuuper nie jest stricte na rozstępy,ale skóra jest po nim extra.

Co do mleka za zgzgę odpada,po mleku męczą mnie pierdy złośliwe o bardzo skondensowanym zapachu(sorki):zawstydzona/y:,ale od początku ciąży po prostu tak mam i nic nie zrobię.

reklama
Co do mleka za zgzgę odpada,po mleku męczą mnie pierdy złośliwe o bardzo skondensowanym zapachu(sorki):zawstydzona/y:,ale od początku ciąży po prostu tak mam i nic nie zrobię.

tak z innej beczki,ale mi sie przypomnialo :-D wychodzimy dzis od znajomych, i czuje takie straaaaaszny smrodek....mowie mojemu : fuuj,ale smierdzi..czujesz? moze mlody kupe zrobil,bo tak wali... a on do mnie: nie zrobil, to ja sie spierdzialem :-D no szczena mi opadla :-D dobrze,ze chociaz na swizym powietrzu ;-)
Hej:)
Odzyskałam lapka cały i zdrowiutki :))))) Ahh teraz to mogę funkcjonować :))
Wczoraj zobaczyłam w lusterku pierwsze 2 rozstępy na cyckach, no ku......!!!! To po kiego grzyba ja się smaruję 2 razy dziennie, kąpie w oliwkach jak i tak ***** to daję!!!! Na szczęście są małe ale boję się że będzie ich więcej przecież tylko o niecały rozmiar mi te cycki wredne urosły :((( Eee do dupy :( Dziewczyny któraś z Was stosowała Mustele albo Vichy na rozstępy ??
Maleństwo za to harcuję i poprawia mi to humor:)) Ide zaraz pod prysznic i spać jutro do pracy, mój kręgosłup mówi kategoryczne nieeeee siedzeniu po 8 godzin w pracy :)

ja Ci nie pociesze, bo mi sie porobilo cale mnostwo rozstepow,mimo smarowania sie jak glupia....cycki to mam cale popekane, i to wszystko do 3 miesiaca mi poszlo, brzuchol tez caly,mimo,ze sie smarowalam....ale pozniej jak to olalam,bo sie wkurzylam ze i tak nic mi to nie daje, to chyba jeszcze wiecej sie porobilo...wiec smaruj sie i nie przestawaj :))) i miej nadzieje,ze nastepne sie nie pojawia :-D

asionek to może nadzieja że porodu też nie poczujesz jak masz tak wysoki próg bólu :-D

tez na to licze hehe

Hej:)
Odzyskałam lapka cały i zdrowiutki :))))) Ahh teraz to mogę funkcjonować :))
Wczoraj zobaczyłam w lusterku pierwsze 2 rozstępy na cyckach, no ku......!!!! To po kiego grzyba ja się smaruję 2 razy dziennie, kąpie w oliwkach jak i tak ***** to daję!!!! Na szczęście są małe ale boję się że będzie ich więcej przecież tylko o niecały rozmiar mi te cycki wredne urosły :((( Eee do dupy :( Dziewczyny któraś z Was stosowała Mustele albo Vichy na rozstępy ??
Maleństwo za to harcuję i poprawia mi to humor:)) Ide zaraz pod prysznic i spać jutro do pracy, mój kręgosłup mówi kategoryczne nieeeee siedzeniu po 8 godzin w pracy :)

ja stosuje Mustele :) narazie nic mi sie nie porobilo i oby tak zostalo :) jet droga , ale wydajna wiec luz

dobrej nocki :)

Kurcze dziewczynki Wy tez cierpicie na piekielną ZGAGĘ? Matko moja mi chyba oczy wypali,cholera i żadne Tumsy i inne Maloxy na mnie nie działają tzn. mam chwilę spokoju i od nowa.
No i te krwotoki z nosa chyba zacznę ze soba nosić podpaski i podkładać pod nos w razie potrzeby.Jak macie dobre sposoby na zgagę to poproszę.

Rada to nie jesc slodkiego, ja wlasnie sie objadlam ze 2 godz temu ciastkami z czekolada i walcze ze zgaga. Na mnie nawet dziala mleko ale musi byc cieple i zucie migdalow. Co do krwotokow to nie pomoge bo nie mialam nigdy.

hej dziewczyny !!!!\
Kurcze Ja nie mogłam spać tak sie martwiłam ;( a tu jeszcze tyle do wizyty, jak na złość sie to ciągnie !!!!!!!:(( zjem coś wyszkuje sie i bede czekać , !!!!!!
proszę trzymajcie kciuki, tak sie boje iść bo nie wiem co usłyszę!!!!!! mam nadzieje ze jest wszystko ok a mdłości sobie odeszły juz na dobre :)
Napiszę jak wrócę !!!! wizyta przed 9 !!!!

mamuska trzymam kciuki moooooooooooooooooocno :)

musze sie pochwalic,ze wreszcie wczoraj dzidzia zaczela pukac do mnie ze swojej strony "sciany" :) niesamowite uczucie!!!
poza tym raczej ok, nawet slonce troche swieci, bo wczorak to normlanie zmarzlam :szok:

mamuśka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
daj znać jak wrócisz.....

jak tam dziewczyny się czujecie??

Slonka na zgage najlepsze produkty zasadowe czyli niestety wszelkie nabiały typu mleko, jogurty... są niezbędne zeby zneutralizowac kwasy z zoladka... Na szczescie mnie wogole zgaga nie meczy :) Ale ja jako dietetyk mam obsesje ale taka malutka na punkcie zdrowego zywienia:p wiec wszelkie slodycze odpadaja i tluste smazone rzeczy :D Na razie trwam w swoich postanowieniach zobaczymy co bedzie pozniej <ups>

reklama
Do góry