reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2011

sylwia_m, to ja też wpadnę na te pierogi,zabiorę swoje sałatki, gugula przyniesie sernik,spotkamy sie gdzieś pośrodku Europy,może u karoliny :) i potem będziemy płakać:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Asionek zapraszam ale jutro dopiero dzis tylko farsze.Do ruskich gotowy bardzo dobry i pikantny a kapusta sie smazy.
Kingolinka ja tez jakos w tym roku zaczelam odczowac jakby alergie nigdy wczesniej nie mialam.katar lzawiace oczy kochanie.Tak to jest mowil kiedys ekspert w tv za za kilkanascie lat 90% spolecznosci bedzie mialo jakas alergie.

Agadaria zapraszam ale bedzie wyrzerka maniam palce lizac.Przynajmniej nie bedziemy musialy plakac w samotnosci.Bedziemy sobie na wzajem lezki ocierac i dokarmiac sie serniczkami ... ;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
jaa też chcę...:) przyniosę tortilee:)

albo paszteciki mojej babci bo mi dzisiaj zrobiła duużo:)

Dobra Rabbit ,masz tez wjazd:-)
Wiecie jednak zrobilam m. w balona.Przesortowalam rzeczy(zabawki dzieci).A ze mieszkam na niskim parterze 3 wielkie worki wystawilam za okno.Powiedzialam mu ze ide ze smieciami(on maluje po drugiej stronie mieszkania)i z mala tytka w rece wyszlam .Ha !I tak pozbylam sie troche pierdul.Jutro zrobie tak samo z rzeczami u Giulka.:-p

reklama
sylwia_m, to ja też wpadnę na te pierogi,zabiorę swoje sałatki, gugula przyniesie sernik,spotkamy sie gdzieś pośrodku Europy,może u karoliny :) i potem będziemy płakać:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ooo plan super :) Karolina ma dobre miejsce na spotkanie tak akurat po srodku :))

Asionek zapraszam ale jutro dopiero dzis tylko farsze.Do ruskich gotowy bardzo dobry i pikantny a kapusta sie smazy.
Kingolinka ja tez jakos w tym roku zaczelam odczowac jakby alergie nigdy wczesniej nie mialam.katar lzawiace oczy kochanie.Tak to jest mowil kiedys ekspert w tv za za kilkanascie lat 90% spolecznosci bedzie mialo jakas alergie.

Agadaria zapraszam ale bedzie wyrzerka maniam palce lizac.Przynajmniej nie bedziemy musialy plakac w samotnosci.Bedziemy sobie na wzajem lezki ocierac i dokarmiac sie serniczkami ... ;)

moze byc i jutro :) jakos wytrzymam eheheh

Mozecie sie wbijac ,wy przynosicie wyzerke :-pA ja napoje bezalkoholowe.

oki umowa stoi :)

jaa też chcę...:) przyniosę tortilee:)

albo paszteciki mojej babci bo mi dzisiaj zrobiła duużo:)

oooo paszteciki to jest to :)

Dobra Rabbit ,masz tez wjazd:-)
Wiecie jednak zrobilam m. w balona.Przesortowalam rzeczy(zabawki dzieci).A ze mieszkam na niskim parterze 3 wielkie worki wystawilam za okno.Powiedzialam mu ze ide ze smieciami(on maluje po drugiej stronie mieszkania)i z mala tytka w rece wyszlam .Ha !I tak pozbylam sie troche pierdul.Jutro zrobie tak samo z rzeczami u Giulka.:-p

hehe co za konspiracja :)

Do góry