K
karolina1978
Gość
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&6
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej, a ja własnie znów pobiegłam po młoda kapustkę i już się dusi mam mega ochotę na taką kapustkę :-) mniam, wczoraj mialam kiepski dzień mimo że zawsze jak ide do ginka to jest stresik to jeszcze rodzinka mi zafundowała dodatkowy tzn jeśli chodzi o kasę i podziały spadku nikt nie ma skrupułów masakra szkoda gadać ale dziś już jest lepiej ;-)
A ja mam kreskę już widoczną nawet bardziej od pępką do piiiiiiiiii a pępek mam taki sam ja mam dużą dziurę że tak powiem wiec nie prędko wyjdzie za to z dnia na dzień brzuszek coraz większy mi sie robi
Asionek, ja swoje 4 kudly z brzucha wyrwalam No bo to takie czarne i dlugie jakies wyroslo i mnie wnerwialo
Ja bardzo lubię sałatkę gruzińska też się w sumie głównie składa z zmieników
Sałatka gruzińska - Sałatka, gruzińska
polecam
Ja swój piękny brzuch potraktowałam woskiem bo normalnie wiocha na usg taki małpi gaj pokazywać ;-)
Pryzybela niestety nie pomoge z niemiecka salatka,ja jej nie lubie jest za ciezka ,sam majonez.Jezeli tutaj jem to tylko kupna.Moj sasiad jest kucharzem (Niemiec) zapytam sie go o przepis.Raz na sasiedzkiego grilla przyniosl taka dobra,ale nie chcial zdradzic przepisu:-(Moze jek powiem ze dla kolezanki z Montrealu to sie zlamie.
Mamuśki przepraszam ze tak smęcę, ale bardzo was proszę trzymajcie kciuki za jutrzejszą wizytę, bo nagle mdłości minęły a raczej zmniejszyły sie o 90 % i tak sie teraz boje ze znów sie powtórzy historia!! Kurcze mam nadzieje ze to juz poprawa i tak zostanie a dziecko jest silne i zdrowe ale dziś rano mnie zabolał brzuch jak na @ i za jakiś czas ustał, no a teraz brak juz mdłości, a przeciez noc i do godziny 14 było tragicznie !!!!! Boże ja oszaleje do jutra,
Na razie myślę ze to juz bedzie tylko lepiej, ze sie bede juz dobrze czuła, ale wtedy tez tak sie cieszyłam !!!!
Karolina - znam te ból, mojemu też zawsze się jakieś stare graty "na później" przydadzą potem mam całe szafy jakimś badziewiem zawalone
sylwia_m, to ja też wpadnę na te pierogi,zabiorę swoje sałatki, gugula przyniesie sernik,spotkamy sie gdzieś pośrodku Europy,może u karoliny i potem będziemy płakać
Dobra Rabbit ,masz tez wjazd:-)
Wiecie jednak zrobilam m. w balona.Przesortowalam rzeczy(zabawki dzieci).A ze mieszkam na niskim parterze 3 wielkie worki wystawilam za okno.Powiedzialam mu ze ide ze smieciami(on maluje po drugiej stronie mieszkania)i z mala tytka w rece wyszlam .Ha !I tak pozbylam sie troche pierdul.Jutro zrobie tak samo z rzeczami u Giulka.
spoko luz ja w ciąży z córką w 8 miesiącu tapetowałam jej pokój i naszą sypialnię damy radę ;-)
P
mi pepek moze tez nie wyjdzie , bo mam podobnie jak ty mega dziure hehe
teraz troszke sie do przodu wysunal
czarnej krechy nie mam i wsumie moze mi nie wychodzic , bo i tak mam brzuchol owlosiony jak malpa (
Gugula to zalatwilas meza hehe
Mamuśki przepraszam ze tak smęcę, ale bardzo was proszę trzymajcie kciuki za jutrzejszą wizytę, bo nagle mdłości minęły a raczej zmniejszyły sie o 90 % i tak sie teraz boje ze znów sie powtórzy historia!! Kurcze mam nadzieje ze to juz poprawa i tak zostanie a dziecko jest silne i zdrowe ale dziś rano mnie zabolał brzuch jak na @ i za jakiś czas ustał, no a teraz brak juz mdłości, a przeciez noc i do godziny 14 było tragicznie !!!!! Boże ja oszaleje do jutra,
Na razie myślę ze to juz bedzie tylko lepiej, ze sie bede juz dobrze czuła, ale wtedy tez tak sie cieszyłam !!!!