reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2011

witam kobietki :)
u nas dzis swieto, a nasza czesc wiochy organizuje,wiec od 14 do 16 bede kawe w szkole sprzedawac :D oprocz tego ciasto kazdy mial upiec, ja oczywiscue czekalam do ostatniej chwili i upieklam w koncu sernik o 2 w nocy :p
a mlody jak na zlosc wstal wczesniej niz zwykle :/

Kingolinka, mi sie wlasnie wydaje,ze jest taka mozliwosc,zeby nabawic sie alergii....ale tak na 100% to pewna nie jestem...

kurde,musze sie ubrac,bo jeszcze w pizamie smigam :-D

reklama
Karolina - znam te ból, mojemu też zawsze się jakieś stare graty "na później" przydadzą potem mam całe szafy jakimś badziewiem zawalone :eek:

Cytryna nie lubie tescowych pierogow niestety.
Ale owszem zaliczylam tesco kupilam kapuste ser bialy itd i bede dzis robic farsz do pierogow z kapusta i ruskich a jutro pierogi.Mniam juz nie moge sie doczekac jak bede sie objadac a potem do was plakac ze jestem gruba i rozstepy sie robia ;).

witam kobietki :)
u nas dzis swieto, a nasza czesc wiochy organizuje,wiec od 14 do 16 bede kawe w szkole sprzedawac :D oprocz tego ciasto kazdy mial upiec, ja oczywiscue czekalam do ostatniej chwili i upieklam w koncu sernik o 2 w nocy :p
a mlody jak na zlosc wstal wczesniej niz zwykle :/

Kingolinka, mi sie wlasnie wydaje,ze jest taka mozliwosc,zeby nabawic sie alergii....ale tak na 100% to pewna nie jestem...

kurde,musze sie ubrac,bo jeszcze w pizamie smigam :-D

ooo a co to za święto macie :-)

Kingolinka - ja też mam alergię pokarmowe np. na truskawki :-( ale co jakiś czas wracam do tych produktów bo alergię czasami odpuszczają :tak:

Marti - przypomniałam sobie, że u nas na forum jest dział z poradami prawnika i dość szybko są odpowiedzi, może tam zapytaj :tak:

reklama
Gugula to milej zabawy zycze :)

Cytryna nie lubie tescowych pierogow niestety.
Ale owszem zaliczylam tesco kupilam kapuste ser bialy itd i bede dzis robic farsz do pierogow z kapusta i ruskich a jutro pierogi.Mniam juz nie moge sie doczekac jak bede sie objadac a potem do was plakac ze jestem gruba i rozstepy sie robia ;).

hmmm moge wpasc ?? bedziemy razem pozniej plakac hehe

Mój mąż ma wszelakie alergie, między innymi po zjedzeniu pomidorów. I niestety zauwazylam u siebie że ilekroć zjem pomidora za jakiś czas mam swędzącą wysypkę na rękach... Kurde...

no to moze byc alergia ... w ciazy pojawia sie niekiedy
coraz wiecej ludzi lapie i to w kazdym wieku niestety :/ sama przez to przeszlam :/

Do góry