reklama
M
mamuśka23
Gość
Dzewczyny abstra****ac od tematu testowania co powiecie na makaron z lososiem i szpinakiem z odrobina czosnku w sosie smietanowym?
Ojjjjjj pycha !!!!!!!!!!!!!!!
No ja jednak spróbuje zrobić w niedziele jak bedzie I krecha i nie bedzie @ to za pare dni znów zrobie i juz !!!! No a jak wyjdzie jednak nadal I to staranki ciąg dalszy i juz , dzis to juz na spokojnie do tego podchodzę , co bedzie to bedzie , nie teraz to za miesiąc albo i za dwa, dam rade!!!!! Co mnie nie zabije to mnie wzmocni !!!!
M
mamuśka23
Gość
Nie ma sensu sie dołować czy ciągle o tym myślec
Jak Bóg da nam kolejne dziecko to bedziemy szczęśliwy , a wszystko co sie dzieje w naszym życiu nie dzieje sie bez przyczyny 

P
pysia888
Gość
Edytko ja robiłam test o czułości 25ml sensatest się nazywał 
Rabbit ja tam wierzę testom.. skoro 2 wyszly pozytywne, cycuchy napierdzielają, do tego biały śluzik jest to nie czuję potrzeby iść na betę :-)
Jestem z powrotem z herbatką. Znikłam nagle, bo musialam ogarnąć mieszkanko
A śnilo mi się dziś, że zabłądzilam w szkole

Że ona miała chyba z 20 pięter i tak chodzilam i blądziłam i pytałam ludzi jak tu się dostać tam gdzie chcę 
a ostatnimi czasy rzadko mi się coś śni
Rabbit ja tam wierzę testom.. skoro 2 wyszly pozytywne, cycuchy napierdzielają, do tego biały śluzik jest to nie czuję potrzeby iść na betę :-)
Jestem z powrotem z herbatką. Znikłam nagle, bo musialam ogarnąć mieszkanko
A śnilo mi się dziś, że zabłądzilam w szkole

Mnie się przedwczoraj śniło przystawianie dziecka do piersi, przy czym zaczęłam od szynszyla, dopiero po chwili uświadomiłam sobie, że przecież jestem w ciąży z mężem, czyli urodzę dziecko nie zwierzaka i mózg już uformował ciało dziecka. Czytałam, że kobieto w ciąży śnią się zwierzaki, bo mózg nie umie sobie wyobrazić tak wczesnej ciąży, dopiero po USG wytwarza prawidłowy obraz.
reklama
P
pysia888
Gość
Rabbit wiem wiem wiem