reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2011

Dziendoberek Babeczki!Rabbit bedzie ok!tylko uwazaj na siebie wszystko powolutku i POZYTYWNE myslenie to podstawa.Probowalam wczoraj moim dziecia wytlumaczyc ,ze fajnie by bylo gdyby przestali w nocy robic pielgrzymki do mojego lozka.Mam powoli stracha ,ze np Giulek 1.40 m wzrostu w nocy mnie kopnie w bruch .Bo on jest wiercipieta.Aja pozniej cala noc czuwam.To poszedl spac na sofe w duzym pokoju.Byle by nie w swoim lozku.Narazie niie mam jeszcze mdlosci,ale przy poprzednich ciazach mialam dopiero w 3 -miesiacu.Dziewczyny robcie juz te testy!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Mnie sie zaczęły mdłości w 7 tygo i trwały baaaaaaaaaaardzo długo bo do 7 miesiącu, dzien w dzień rano wymioty nie wazne czy cos jadłam czy nie !!!
Co do suwaczka to mozesz wystawić go, napewno wszytko jest ok :)
trzymam mocno kciuki żeby Twój mąż zdał za pierwszym razem :) Mój zdał rok temu za pierwszym razem, trzeba tez trafic na fajnego egzaminatora , bo niektórzy tylko szukają pretekstu zeby oblać !!!!!!!!!!!!!!
Pysia, Karolina hej :*

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A ja zdalam za piewszym razem i co ..nie jezdze bo sie boje.Co roku wykupuje 10 jazd ,ze napewno tym razem to juz bede jezdzic W tym roku to bylo w pazdzierniku ,a pozniej byl snieg i lod no i znowu sie boje:-(

KAROLINA witaj :) masz racje. musisz uwazac na brzuchol co by synek go nie skopal bo wiadomo jak to jest z dziecmi, w nocy nie kontroluja.
Ja odkad zdalam prawko to jezdze czesto :))) i wciaz sie nie moge nim nacieszyc :)
Polowa sukcesu to dobry instruktor :)

Co do spania z dzieckiem w ciązy to wiem ze to w cale nie spanie, jak bylam z Jaśkiem w ciązy spałam pare dni z siostrzeńcem i to był koszmar, bo on ogólnie rzuca sie w nocy a wtedy to juz w ogóle, wiec nie spałam tylko czuwałam a byłam wtedy juz w zaawansowanej ciązy wiec brzuch mialam spory!!!!
Ja dzis mam jeszcze barszcz czerwony , ale za to na jutro nie mam pomysłu !!!!!!!!!! ;(

A ja dzisiaj pospałam do 09:10, bo mam wolne i zrobiłam mojemu Małemu przedszkolne wagary...:rofl2:
No i oczywiście zamiast gazetki-forum:tak: Cześć wszystkim nowym październikówkom, a za niedługo testujące &&&&&&&&&&&&&&&&
Lecę do sklepu...

reklama
Ja musze juz terzugotowac,bo mnie ok 12-13 scina i spie !Dzisiaj mam Giuliano w domu ,bo troche zasmarkany,ale grypy ktora mnie straszyl lekarz wczoraj cale szczescie jeszcze nie ma

Do góry