reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

Dziendoberek Babeczki!Rabbit bedzie ok!tylko uwazaj na siebie wszystko powolutku i POZYTYWNE myslenie to podstawa.Probowalam wczoraj moim dziecia wytlumaczyc ,ze fajnie by bylo gdyby przestali w nocy robic pielgrzymki do mojego lozka.Mam powoli stracha ,ze np Giulek 1.40 m wzrostu w nocy mnie kopnie w bruch .Bo on jest wiercipieta.Aja pozniej cala noc czuwam.To poszedl spac na sofe w duzym pokoju.Byle by nie w swoim lozku.Narazie niie mam jeszcze mdlosci,ale przy poprzednich ciazach mialam dopiero w 3 -miesiacu.Dziewczyny robcie juz te testy!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Mnie sie zaczęły mdłości w 7 tygo i trwały baaaaaaaaaaardzo długo bo do 7 miesiącu, dzien w dzień rano wymioty nie wazne czy cos jadłam czy nie !!!
Co do suwaczka to mozesz wystawić go, napewno wszytko jest ok :)
trzymam mocno kciuki żeby Twój mąż zdał za pierwszym razem :) Mój zdał rok temu za pierwszym razem, trzeba tez trafic na fajnego egzaminatora , bo niektórzy tylko szukają pretekstu zeby oblać !!!!!!!!!!!!!!
Pysia, Karolina hej :*

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A ja zdalam za piewszym razem i co ..nie jezdze bo sie boje.Co roku wykupuje 10 jazd ,ze napewno tym razem to juz bede jezdzic W tym roku to bylo w pazdzierniku ,a pozniej byl snieg i lod no i znowu sie boje:-(

KAROLINA witaj :) masz racje. musisz uwazac na brzuchol co by synek go nie skopal bo wiadomo jak to jest z dziecmi, w nocy nie kontroluja.
Ja odkad zdalam prawko to jezdze czesto :))) i wciaz sie nie moge nim nacieszyc :)
Polowa sukcesu to dobry instruktor :)

Co do spania z dzieckiem w ciązy to wiem ze to w cale nie spanie, jak bylam z Jaśkiem w ciązy spałam pare dni z siostrzeńcem i to był koszmar, bo on ogólnie rzuca sie w nocy a wtedy to juz w ogóle, wiec nie spałam tylko czuwałam a byłam wtedy juz w zaawansowanej ciązy wiec brzuch mialam spory!!!!
Ja dzis mam jeszcze barszcz czerwony , ale za to na jutro nie mam pomysłu !!!!!!!!!! ;(

A ja dzisiaj pospałam do 09:10, bo mam wolne i zrobiłam mojemu Małemu przedszkolne wagary...:rofl2:
No i oczywiście zamiast gazetki-forum:tak: Cześć wszystkim nowym październikówkom, a za niedługo testujące &&&&&&&&&&&&&&&&
Lecę do sklepu...

reklama
Ja musze juz terzugotowac,bo mnie ok 12-13 scina i spie !Dzisiaj mam Giuliano w domu ,bo troche zasmarkany,ale grypy ktora mnie straszyl lekarz wczoraj cale szczescie jeszcze nie ma

Do góry