reklama
elifit
Moderatorka
ja 173cm/63kg i pewnie schudnę.. już mi mówią, że szczuplej wyglądam..
melduję że w trakcie mycia zębów, zebrało mnie na wymioty i tak oto moja kolacja została w kibelku
Dobranoc dziewuszki :*
P.s. idziecie jak burza!!
melduję że w trakcie mycia zębów, zebrało mnie na wymioty i tak oto moja kolacja została w kibelku

Dobranoc dziewuszki :*
P.s. idziecie jak burza!!
Iwonka1985
Fanka BB :)
Przy okazji obejrzałam to
YouTube - Śmieszek
Dobranoc. Spokojnej nocy zwłaszcza chorowitkom i ich mamom.
Emy
witam dziewczynki.
Gratuluję i życzę szczęśliwych spokojnych 8 m-cy!
Hej Linnea, widzę ze sie odwazylas! Super! Ja tez mam cichą nadzieje na pazdziernik. Czekam do srody. Moze nam sie uda razem
Bardzo bym chciala..
Pozdrawiam was
Dobrej nocy!
Gratuluję i życzę szczęśliwych spokojnych 8 m-cy!
Hej Linnea, widzę ze sie odwazylas! Super! Ja tez mam cichą nadzieje na pazdziernik. Czekam do srody. Moze nam sie uda razem
Pozdrawiam was
Dobrej nocy!
M
mamuśka23
Gość
Hejka z Rana śpiochy !!!!!!!!! Widze ze ja pierwsza dzis zasiadłam na bb !!!!!!!!!
Humor dopisuje ale nocke to ja mialam nie ciekawą muszę przyznać !!!!Mały 2 razy sie przebudził, ja potem nie mogłam w ogóle spać bo śniło mi sie ze dostałam @

no coś strasznego, i jak sie obudziłam to sądziłam ze to nie sen i sie mało co nie poryczałam !!!!!!!!
Ja mam juz zakupy zrobione , teraz zasiadam do śniadanka

A Wy śpiochy wstawać mi tu szybko !!!!!!!!!!!!!!!
Sto lat, Sto lat niech żyje żyje nam sto lat sto lat niech żyje żyje nam, nieeeeech żyyyyyyyyyyyyje naaaaaaaaam a kto : NATANEK !!!!!!!!!!!!!!!!!
Wszystkiego najlepszego Dla Natanka z okazji jego PIERWSZYCH URODZINEK !!!!!!!!!!!!!!!!!

Humor dopisuje ale nocke to ja mialam nie ciekawą muszę przyznać !!!!Mały 2 razy sie przebudził, ja potem nie mogłam w ogóle spać bo śniło mi sie ze dostałam @

Ja mam juz zakupy zrobione , teraz zasiadam do śniadanka
A Wy śpiochy wstawać mi tu szybko !!!!!!!!!!!!!!!

Sto lat, Sto lat niech żyje żyje nam sto lat sto lat niech żyje żyje nam, nieeeeech żyyyyyyyyyyyyje naaaaaaaaam a kto : NATANEK !!!!!!!!!!!!!!!!!
Wszystkiego najlepszego Dla Natanka z okazji jego PIERWSZYCH URODZINEK !!!!!!!!!!!!!!!!!

#rabbit#
aaaa hej dziewczyny...jestem druga dzisiaj....inne śpiochy śpią:-)
w nocy chyba z 3 razy szłam do kibelka siusiu.....masakra....:-) dzisiaj wizyta u gin...jestem ciekawa czy wszystko jest ok....i czy zobaczę fasolkę....
mamuśka jeszcze tylko 2 dni do wielkiego testowania pewnie stresik jest....trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&&&&
WSZYSTTKIEGO NAJ NAJ NAJLEPSZEGO DLA NATANKA!!!!!!!!!!!!!!!
w nocy chyba z 3 razy szłam do kibelka siusiu.....masakra....:-) dzisiaj wizyta u gin...jestem ciekawa czy wszystko jest ok....i czy zobaczę fasolkę....
mamuśka jeszcze tylko 2 dni do wielkiego testowania pewnie stresik jest....trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&&&&
WSZYSTTKIEGO NAJ NAJ NAJLEPSZEGO DLA NATANKA!!!!!!!!!!!!!!!

M
mamuśka23
Gość
A no jest stresik , jutro kupie test wiec zeby mnie chociaz nie korciło, do niedzieli poczekam bo to dzien @ !!!!
Edytka nic nie pisze jeszcze wiec pewnie @ nie przyszła na szczęście !!

Na która idziesz do gina ???????
Edytka nic nie pisze jeszcze wiec pewnie @ nie przyszła na szczęście !!
Na która idziesz do gina ???????
reklama
M
mamuśka23
Gość
bedzie dobrze kochanie , nie ma co sie matwić na zapas, lekarz zbada zrobi usg i na pewno powie ze wszystko ok
Na usg to pewnie mała plamka bedzie bo to prawie 6 tydzien dopiero,ale napewno sie wzruszysz 

Ostatnio edytowane przez moderatora: