reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2011

Dzien dobry!
Ja z pracy pisze, bo w domu net sie skonczyl..
Startuje z 52/168 ale mam wrazenie ze juz +1

Najlepszego dla Natana;) No i kciuki za testujace;)

PS. Ja ide we wt z wynikami progesteronu ale nie nastawiam sie na usg bo to za wczesnie 5+5

reklama
Same chudzinki mamy na forum :) No jesli to usg bedzie to za duzo nie bedzie widać ale zawsze to cos juz :):):)
Gdzie sie podziewa reszta kobitek?????

Witam z rana!

Wszystkiego najlepszego dla Natanka
u mnie dalej żadnych objaw ciąży,nie mdli mnie , nie boli mnie ani brzuch ani piersi tylko brak @ i dwie kreski, dziś zrobię jeszcze raz test .
miłego dnia i kciuki dla testujących.

Jesli śpią to aż zazdroszczę :) Tez bym pospała jeszcze !!!!!
Miłego dnia Zoszka
hej Vileyka
nati skoro brak objawów to nie narzekaj, skoro czujesz sie bardzo dobrze to tylko sie cieszyc :)II krechy są wiec który to tydzien juz ciązy???

też zadroszcze:D my już po śniadaniu, a przynajmniej moje bobo bo ja to od dwóch tygodni nie jem praktycznie nic.. jakoś tak nie mam na to ochoty;]

mamuśka23- jak na razie jestem zadowolona z braku mdłości :-)
co do tygodnia ciąży to z kalkulatora wychodzi mi 4 tydzień i 6 dzień suwaczek wstawię chyba dopiero po usg, na które nie mogę się doczekać.

my z Nadusią też po pierwszym śniadanku z drugim czekamy na męża, który właśnie ma jazdę na Lce , w przyszłym tygodniu ma egzamin na prawko, mam nadzieje że już zda,

reklama
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA NATANKA, DUZO ZDROWKA I USMIECHU I CZEGO SOBIE TYLKO ZYCZY :)
EDYTKA no to mi wczoraj poslodzilas :)
RABBIT trzymam kciuki za wizyte kochana. Mam nadzieje, ze wszystko bedzie w porzadku :)

Do góry