reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2011

Ale Wy jestescie porabane z tymi tekstami,ale to dobrze,bo w koncu jest usmiech na naszym forum:)

Rano zaliczylam pobieranie krwi i tak mi jakos dziwnie igle zapitolila,ze lokiec az mnie boli...

My na majowke jedziemy tylko na dzialeczke,bo z kasy sie splukalismy przez naprawe auta:(
Oby pogoda dopisala:)

Ide zrec sernika:)

reklama
Agadaria o kurcze ale bym zjadła serniczka !!!!!!!!!!Podziel sie nie jedz tak sama !!!!!!!!!!!!!!!!!Ja dziś chyba upieke ciasteczka kruche, bo muszę miec zawsze coś pod ręką hehe:)
Marti- świetnie, tylko pozazdrościć wyjazdu na majówkę, :)) ja kocham morze, a bylismy tylko 2 razy ale trzeba sie wybrac i pokazać młodemu wielką wodę:) :-)Udanego weekendy i oby pogoda tylko dopisała :)

My sie chyba wybierzemy do Bałtowa mały niech zobaczy dinozaury :))))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
agadaria.. mnie też tak kiedyś zrobiła baba.. to mnie tydzień ręka bolała

mamuśka nasz burmistrz też zapragnął dinków i na każdym placu zabaw są dinki. A w Bałtowie jest super.. a dinki są najmniejszą atrakcją :-) zwierzyniec, spływy kajakiem.. ehhh czasem mi się tęskni za Ostrowcem ale tylko czasem. Odkąd się przeprowadziłam do Połańca, nie wyobrażam sobie żyć w dużym mieście. Musimy się kiedyś spotkać, blisko mamy :)

czesc z rana-już dawno nie udało mi się wstać tak wcześnie :)
Kurcze- musze dodatkowe żelazo brać, bo na ostatniej morfologii wyszla mi anemia- ginka powiedziala, ze cos za szybko ta anemia sie pojawila-wrrr:wściekła/y:

cos ja nie tyje, po swietach tylko pol kilo przyroslo i generalnie te pol kilo to od poczatku ciazy mi przybylo. Brzuch to mam tylko pod wieczor, jak caly dzien sobie pojem, a rano prawie nic- gdzie ten ludek sie miesci?

Poprosze o jakies pomysly na zdrowy obiad dla ciezarnej :)

Ja juz cala w nerwach porzed jutrzejszym lotem,najbardziej sie boje ze z jakiegos powodu nie wpuszcza mnie do samolotu!I nie uda mi sie urwac.:-D
Agadaria ide kupic chalwe na twoj sernik ,bo nie wiem czy w Szwecji go dostane,a b.chce sprobowac twojego sernika.
Moj m. zlosliwy,bo zly ze go samego zostawiam.I pytal sie jak sie w Szwecji obchodzi pogrzeb-powiedzialam mu ze po sie idzie na dyskoteke.
Idioityczne pytanie -idiotyczna odpowiedz.Nawet mu nie mowie ze z lotniska odbiera mnie mlody ,podobno przystojny pracownik ciotki ,bo mnie jeszcze nie posci.Ja to jestem towar do wyrwania -trojka dzieci,czwarte w drodze.Jest o co byc zazdrosnym

Ja juz cala w nerwach porzed jutrzejszym lotem,najbardziej sie boje ze z jakiegos powodu nie wpuszcza mnie do samolotu!I nie uda mi sie urwac.:-D
Agadaria ide kupic chalwe na twoj sernik ,bo nie wiem czy w Szwecji go dostane,a b.chce sprobowac twojego sernika.
Moj m. zlosliwy,bo zly ze go samego zostawiam.I pytal sie jak sie w Szwecji obchodzi pogrzeb-powiedzialam mu ze po sie idzie na dyskoteke.
Idioityczne pytanie -idiotyczna odpowiedz.Nawet mu nie mowie ze z lotniska odbiera mnie mlody ,podobno przystojny pracownik ciotki ,bo mnie jeszcze nie posci.Ja to jestem towar do wyrwania -trojka dzieci,czwarte w drodze.Jest o co byc zazdrosnym

Karolina nie przesadzaj! wygladasz naprawde dobrze! spojrz na niektore Niemki...
chyba dobrze ze zazdrosny? nie to co Moj...

Elifit mieszkam tak blisko Bałtowa a jeszcze nigdy tam nie byłam:szok: teraz juz jest powód aby jechać bo mały wiekszy wiec bedzie mieć radochę - o ile nie bedzie sie bać hehe :)Co do spotkania to bardzo chętnie ;)
bardzo proszę o przepis na ten serniczek !!!!!!!!!! Bo w wątku kulinarnym go nie ma ;((((((((((((((

reklama
Poprosze o jakies pomysly na zdrowy obiad dla ciezarnej :)

Ja dzis mam mlode ziemniczaki z maselkiem i koperkiem,do tego delikatny kotlet z piersi indyka i kalafior z buleczka:)No i zupke jakas wiosenna ugotuje,bo sie mloda dopomina:)

Karolina,jest zazdrosny!!!!!I dobrze,znaczy ze kocha:-D:-D:-D:-D:-D
Sernik bedzie Ci smakowal:)

bardzo proszę o przepis na ten serniczek !!!!!!!!!! Bo w wątku kulinarnym go nie ma ;((((((((((((((

mamuska jest i to juz dawno:)

nie wpisywalam nowego posta tylko dalam edycje ostatniego,sprawdz sama:)

https://www.babyboom.pl/forum/pazdz...aki-ciezarowek-48405/index14.html#post6991394

pranie wstawione,zupa tez,kalafior dochodzi

za pare godzin po mloda do szkoly i musze isc do rossmana troszke chemii kupic;)

Do góry