reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

Ale Wy jestescie porabane z tymi tekstami,ale to dobrze,bo w koncu jest usmiech na naszym forum:)

Rano zaliczylam pobieranie krwi i tak mi jakos dziwnie igle zapitolila,ze lokiec az mnie boli...

My na majowke jedziemy tylko na dzialeczke,bo z kasy sie splukalismy przez naprawe auta:(
Oby pogoda dopisala:)

Ide zrec sernika:)

reklama
Agadaria o kurcze ale bym zjadła serniczka !!!!!!!!!!Podziel sie nie jedz tak sama !!!!!!!!!!!!!!!!!Ja dziś chyba upieke ciasteczka kruche, bo muszę miec zawsze coś pod ręką hehe:)
Marti- świetnie, tylko pozazdrościć wyjazdu na majówkę, :)) ja kocham morze, a bylismy tylko 2 razy ale trzeba sie wybrac i pokazać młodemu wielką wodę:) :-)Udanego weekendy i oby pogoda tylko dopisała :)

My sie chyba wybierzemy do Bałtowa mały niech zobaczy dinozaury :))))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
agadaria.. mnie też tak kiedyś zrobiła baba.. to mnie tydzień ręka bolała

mamuśka nasz burmistrz też zapragnął dinków i na każdym placu zabaw są dinki. A w Bałtowie jest super.. a dinki są najmniejszą atrakcją :-) zwierzyniec, spływy kajakiem.. ehhh czasem mi się tęskni za Ostrowcem ale tylko czasem. Odkąd się przeprowadziłam do Połańca, nie wyobrażam sobie żyć w dużym mieście. Musimy się kiedyś spotkać, blisko mamy :)

czesc z rana-już dawno nie udało mi się wstać tak wcześnie :)
Kurcze- musze dodatkowe żelazo brać, bo na ostatniej morfologii wyszla mi anemia- ginka powiedziala, ze cos za szybko ta anemia sie pojawila-wrrr:wściekła/y:

cos ja nie tyje, po swietach tylko pol kilo przyroslo i generalnie te pol kilo to od poczatku ciazy mi przybylo. Brzuch to mam tylko pod wieczor, jak caly dzien sobie pojem, a rano prawie nic- gdzie ten ludek sie miesci?

Poprosze o jakies pomysly na zdrowy obiad dla ciezarnej :)

Ja juz cala w nerwach porzed jutrzejszym lotem,najbardziej sie boje ze z jakiegos powodu nie wpuszcza mnie do samolotu!I nie uda mi sie urwac.:-D
Agadaria ide kupic chalwe na twoj sernik ,bo nie wiem czy w Szwecji go dostane,a b.chce sprobowac twojego sernika.
Moj m. zlosliwy,bo zly ze go samego zostawiam.I pytal sie jak sie w Szwecji obchodzi pogrzeb-powiedzialam mu ze po sie idzie na dyskoteke.
Idioityczne pytanie -idiotyczna odpowiedz.Nawet mu nie mowie ze z lotniska odbiera mnie mlody ,podobno przystojny pracownik ciotki ,bo mnie jeszcze nie posci.Ja to jestem towar do wyrwania -trojka dzieci,czwarte w drodze.Jest o co byc zazdrosnym

Ja juz cala w nerwach porzed jutrzejszym lotem,najbardziej sie boje ze z jakiegos powodu nie wpuszcza mnie do samolotu!I nie uda mi sie urwac.:-D
Agadaria ide kupic chalwe na twoj sernik ,bo nie wiem czy w Szwecji go dostane,a b.chce sprobowac twojego sernika.
Moj m. zlosliwy,bo zly ze go samego zostawiam.I pytal sie jak sie w Szwecji obchodzi pogrzeb-powiedzialam mu ze po sie idzie na dyskoteke.
Idioityczne pytanie -idiotyczna odpowiedz.Nawet mu nie mowie ze z lotniska odbiera mnie mlody ,podobno przystojny pracownik ciotki ,bo mnie jeszcze nie posci.Ja to jestem towar do wyrwania -trojka dzieci,czwarte w drodze.Jest o co byc zazdrosnym

Karolina nie przesadzaj! wygladasz naprawde dobrze! spojrz na niektore Niemki...
chyba dobrze ze zazdrosny? nie to co Moj...

Elifit mieszkam tak blisko Bałtowa a jeszcze nigdy tam nie byłam:szok: teraz juz jest powód aby jechać bo mały wiekszy wiec bedzie mieć radochę - o ile nie bedzie sie bać hehe :)Co do spotkania to bardzo chętnie ;)
bardzo proszę o przepis na ten serniczek !!!!!!!!!! Bo w wątku kulinarnym go nie ma ;((((((((((((((

reklama
Poprosze o jakies pomysly na zdrowy obiad dla ciezarnej :)

Ja dzis mam mlode ziemniczaki z maselkiem i koperkiem,do tego delikatny kotlet z piersi indyka i kalafior z buleczka:)No i zupke jakas wiosenna ugotuje,bo sie mloda dopomina:)

Karolina,jest zazdrosny!!!!!I dobrze,znaczy ze kocha:-D:-D:-D:-D:-D
Sernik bedzie Ci smakowal:)

bardzo proszę o przepis na ten serniczek !!!!!!!!!! Bo w wątku kulinarnym go nie ma ;((((((((((((((

mamuska jest i to juz dawno:)

nie wpisywalam nowego posta tylko dalam edycje ostatniego,sprawdz sama:)

https://www.babyboom.pl/forum/pazdz...aki-ciezarowek-48405/index14.html#post6991394

pranie wstawione,zupa tez,kalafior dochodzi

za pare godzin po mloda do szkoly i musze isc do rossmana troszke chemii kupic;)

Do góry