reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

reklama
Wczoraj patrzyłam i nie było, dzis nie zerknęłam :) Muszę wypróbować koniecznie ::)))) Bo ja pod kazdą postacią sernik kocham :)
Ja mam chęc na młodą kapustkę z koperkiem i kiełbasą, dzis mam jeszcze kalafiorową bo młody lubi a jutro to juz nie podaruje bedzie kapusta :)
W ogóle to Ja juz nie mam pomysłów na te obiady!!!!!!!!!!! coś nowego-innego bym zjadła !!!

Dziewczyny super pomysł umówcie się :tak: my na Grudniówkach urządzałyśmy sobie nawet wyjazdowe weekendy z całymi rodzinami :-) wiadomo góry, grill, piwo bezalkoholowe ;-)

Miłka my z dziewczynami z października 2007 też spotykamy się kilka razy do roku - pół na pół z dzieciakami i same na weekndowym wygibie :-D
Poza tym jak np jestem w Wawie a kilka z nich jest ze stolicy to zawsze jakąś kawusię zorganizujemy

Akurat jutro będę w O-cu hehe :-D Ale nie będę mieć czasu żeby na kawkę pójść :-( Załatwiamy te sprawy mieszkaniowe.. Innym razem :) Generalnie ja co miesiąc jestem w Ostrowcu, teraz nam sie uszczuplą wizyty bo kredyt obciąży pensje. Gdzie dziewczyny mieszkacie? Ja na Rosochach 35..

Mamuśka ty w Starachowicach? Ja w czerwcu do waszego szpitala jadę ze starszą panią, operację będzie miała a jest bliską sąsiadką.. może zajrzysz?

Cześć dziewuszki:)
U mnie po staremu, wszystko oki , czuję sie dobrze, zkończyłam kwas foliowy a że wyniki mam oki to lekarz powiedział że żadnych witamin :))
Mamuśka - :** mam nadzieję że tam w brzuchu u Ciebie fasola siedzi:)

Odnośnie porodu to sama już nie wiem co mam myśleć, to moja pierwsza ciąża, najpierw myślałam że cesarka i żadna inna metoda, potem sobie myśle nieeee ma mnie ominąć cały ten cyrk z darciem papy, wyzywaniem m przy wszystkich ludziach i nie mogłabym sobie odpuśić tej przyjemności :))i Teraz dla mnie w grę wchodzi znieczulenie zoo, a zresztą sama nie wiem mam mętlik w głowie, jedno wiem zajebi..... się boję :)))

hej :)
widze dobre tematy od rana :)
sex i te sprawy ;))
no i spotkanka umawiacie ... ale wam zazdroszcze , ja to tak daleko mieszkam , ze male szanse niestety

ale za to mialam fajny sen :) bylam w Pl poszlam do sklepu po ciuchy ciazowe :) kupilam sobie super mini rozmiar S :szok: taka pod brzuszek :) i z tone torebek , bo byly po 1 lub 2 zlote :-D
moglabym trafic na taki sklep hehe

Dzięki kobitki :-D:-D:-D:-D:-D

A z tymi moimi badaniami to co dzwonię to słyszę "niechże pani tak nie wydzwania...hodowała pani kiedyś coś???? jak będą wyniki to my się skontaktujemy" i tyle wiem....

hej :) kurcze przeciez chyba wiedza , ze dla nas takie badania i pozniej wyniki to bardzo wazna i stresujaca sprawa ... wiec mogli by byc bardziej wyrozumiali ....

Hej Dziewczynki,

Ja po śniadaniu i zaraz biorę się za pakowanie bo na weekend majowy ruszamy z mężusiem nad morze :-D już nie mogę się doczekać :tak:

super :) pozdrow morze odemnie :))

Ale Wy jestescie porabane z tymi tekstami,ale to dobrze,bo w koncu jest usmiech na naszym forum:)

Rano zaliczylam pobieranie krwi i tak mi jakos dziwnie igle zapitolila,ze lokiec az mnie boli...

My na majowke jedziemy tylko na dzialeczke,bo z kasy sie splukalismy przez naprawe auta:(
Oby pogoda dopisala:)

Ide zrec sernika:)

na dzialce tez fajnie :)

czesc z rana-już dawno nie udało mi się wstać tak wcześnie :)
Kurcze- musze dodatkowe żelazo brać, bo na ostatniej morfologii wyszla mi anemia- ginka powiedziala, ze cos za szybko ta anemia sie pojawila-wrrr:wściekła/y:

cos ja nie tyje, po swietach tylko pol kilo przyroslo i generalnie te pol kilo to od poczatku ciazy mi przybylo. Brzuch to mam tylko pod wieczor, jak caly dzien sobie pojem, a rano prawie nic- gdzie ten ludek sie miesci?

Poprosze o jakies pomysly na zdrowy obiad dla ciezarnej :)

no rzeczywiscie szybko z ta anemia :(
tez sie zastanawiam czasami gzie moja dzidzia sie tam miesci :)
pomyslu na obiad brak wiec rozmrozilam bigos :) szybko i smacznie bedzie hehe

Ja juz cala w nerwach porzed jutrzejszym lotem,najbardziej sie boje ze z jakiegos powodu nie wpuszcza mnie do samolotu!I nie uda mi sie urwac.:-D
Agadaria ide kupic chalwe na twoj sernik ,bo nie wiem czy w Szwecji go dostane,a b.chce sprobowac twojego sernika.
Moj m. zlosliwy,bo zly ze go samego zostawiam.I pytal sie jak sie w Szwecji obchodzi pogrzeb-powiedzialam mu ze po sie idzie na dyskoteke.
Idioityczne pytanie -idiotyczna odpowiedz.Nawet mu nie mowie ze z lotniska odbiera mnie mlody ,podobno przystojny pracownik ciotki ,bo mnie jeszcze nie posci.Ja to jestem towar do wyrwania -trojka dzieci,czwarte w drodze.Jest o co byc zazdrosnym

a czemu maja cie nie wpusic ?? planujesz jakis przemyt ?? :-D
widzisz dobrze , ze maz zazdrosny , moj to tak srednio raczej nie ... a chcialabym zeby troche sie pozloscil ;))

Dziewczyny super pomysł umówcie się :tak: my na Grudniówkach urządzałyśmy sobie nawet wyjazdowe weekendy z całymi rodzinami :-) wiadomo góry, grill, piwo bezalkoholowe ;-)

super :) musialyscie byc fajna , zgrana grupa :))

reklama
pysia teraz mnie nie męczy grzybica, ale bakteryjna pewnie tak bo od tej moczowej infekcji a coś upławy mam dziwne. Ale grzybicę miewałam przed ciążą :-( wogóle u mnie jakoś dziwnie, szybko mi się otarcia tam robiły i wogóle :zawstydzona/y: dlatego teraz korzystam jak to miłka ujęła "z poślizgu" :zawstydzona/y: a ty skąd jesteś? Ten Bałtów przyciąga :-)
Mamuska to się jeszcze zgadamy:tak:

Do góry