reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

KArolina e tam jak się ktoś zna na szyjce to niby warto sprawdzać... ja parę razy sprawdzałam ale wg mnie ta szyjka zawsze byla taka sama... pewnie nie potrafię jej rozróżniać :-D
Nie ja chyba nie chce sie tego nauczyc :dry:
Milka pragne miec takie zdjecie;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Asionek serduszka to raczej nie usłyszę jeszcze, bo od zapłodnienia to ok 3 tygodnie minęły, od zabiegu 6 tygodni wiec wątpie ale tak czy owak pójdę gdzieś dla świętego spokoju,
a szyjka w ciązy jest napuchnięta ???? bo powiem szczerze nie sprawdzałam tego w żadnej ciąży a tak mnie podkusiło wczoraj , bo ciągle mam wątpliowości czy to ciąża no i jest bardzo napuchnięta !!!!

podobno rozpulchniona jest
wargi tez sie zmieniaja , takie zasinione sa :)

Asionek mówię Ci masakrę mialam... co mialam zacząć staranka to bach i grzybica, więc leczenie i przesunięcie staranek... okropność :(((( i tak co chwila... mam nadzieję, że to cholerstwo do mnie nie wróci już
A Ty co będziesz mieć? :]

ostatnio byl chlopczyk :))

Karolina juz naprawione :))

ja tez nie umiem sprawdzac tej szyjki ... nawet nie wiem jak ja wyczuc hehe tepak ze mnie :) dobrze , ze wiem gdzie mam mala :-D

To wychodzi na to ze Ja jestem mega rozpulchniona !!!!!!!! A warg to nie oglądałam juz tak szczegółowo bo nawet nie wiedzialam ze moga byc inne :szok::szok: Niby juz taka doświadczona jestem a tu prosze, jednak nieeeeeee!!!!!!! hehe ;)
No widzicie Wy juz prawie w połowie ciązy a ja znów na początku!!!!!!!!!!!!!

Pysia dokładnie jak piszesz !!!!!!!!Oby tym razem juz było wszystko dobrze, !!:)
a ginekolog( NFZ) może dać skierowanie na bete czy trzeba normalnie zapłacić ????

Hehe, ale Wy teksty zapodajecie czasem! Przynajmniej sie posmiac mozna:D A cipkomat pierwsza klasa!:-)
A ja zamiast isc po dziecko do przedszkola, to czytam i pisze:)
Milka, o co chodzi z tym pionizowaniem, bo ja jakas niekumata jestem?;-) Ale po pol godzinie od zszycia juz bylas na sali z dzieckiem? No to w szoku jestem, bo myslalam ze po narkozie to o wiele gorzej (ale nigdy nie mialam dlatego pytam):szok:
Pysia, ja tez kiedys mialam problemy z nawracajaca grzybica i takie cuda mi w Pl rzepisywali ze szok, a i tak dziadostwo wracalo:baffled: A tutaj kiedys kupilam w aptece (bez recepty) masc clotrimazolum (czy jakos tak), w zaleznosci od stezenia leku na 3 lub 7 aplikacji (na noc), do tego byly dolaczone jakby jednorazowe strzykawki i trzeba bylo sobie dopochwowo zaaplikowac i szczerze mowiac dopiero to mnie wyleczylo.... I teraz nie powiem raz na ruski rok cos sie przypaleta, ale nie pamietam kiedy ostatnio to mialo miejsce, wiec bardzo polecam ta masc :tak:

A co do badania szyjki, to nie mam pojecia jak to robic... ale szczerze mowiac w seksie jest to baaaardzo odczuwalne , ze jestem w srodku cala opuchnieta ( nawet malz zauwazyl, ze sie ciasniej zrobilo:-)), a doznania tez o wiele bardziej intensywne dla mnie wiec z tego powodu, to bym mogla na okraglo w ciazy byc:zawstydzona/y:

Dobra, zmykam narazie, bo juz corcia pewnie za mna teskni:D

karolina, asionek ja też nie chcę już tej nauki rozpoznawania szyjki :-D

hehe ja tez podziekuje :-D

To wychodzi na to ze Ja jestem mega rozpulchniona !!!!!!!! A warg to nie oglądałam juz tak szczegółowo bo nawet nie wiedzialam ze moga byc inne :szok::szok: Niby juz taka doświadczona jestem a tu prosze, jednak nieeeeeee!!!!!!! hehe ;)
No widzicie Wy juz prawie w połowie ciązy a ja znów na początku!!!!!!!!!!!!!

to nic szybko zleci :)
najwazniejsze , ze sie udalo i zeby dzidzia rosla zdrowo !!

cipkomat nie wytrzymam hehehehheheheheheheheheh

mamuśka może dać spokojnie.....

:-D

Hehe, ale Wy teksty zapodajecie czasem! Przynajmniej sie posmiac mozna:D A cipkomat pierwsza klasa!:-)
A ja zamiast isc po dziecko do przedszkola, to czytam i pisze:)
Milka, o co chodzi z tym pionizowaniem, bo ja jakas niekumata jestem?;-) Ale po pol godzinie od zszycia juz bylas na sali z dzieckiem? No to w szoku jestem, bo myslalam ze po narkozie to o wiele gorzej (ale nigdy nie mialam dlatego pytam):szok:
Pysia, ja tez kiedys mialam problemy z nawracajaca grzybica i takie cuda mi w Pl rzepisywali ze szok, a i tak dziadostwo wracalo:baffled: A tutaj kiedys kupilam w aptece (bez recepty) masc clotrimazolum (czy jakos tak), w zaleznosci od stezenia leku na 3 lub 7 aplikacji (na noc), do tego byly dolaczone jakby jednorazowe strzykawki i trzeba bylo sobie dopochwowo zaaplikowac i szczerze mowiac dopiero to mnie wyleczylo.... I teraz nie powiem raz na ruski rok cos sie przypaleta, ale nie pamietam kiedy ostatnio to mialo miejsce, wiec bardzo polecam ta masc :tak:

A co do badania szyjki, to nie mam pojecia jak to robic... ale szczerze mowiac w seksie jest to baaaardzo odczuwalne , ze jestem w srodku cala opuchnieta ( nawet malz zauwazyl, ze sie ciasniej zrobilo:-)), a doznania tez o wiele bardziej intensywne dla mnie wiec z tego powodu, to bym mogla na okraglo w ciazy byc:zawstydzona/y:

Dobra, zmykam narazie, bo juz corcia pewnie za mna teskni:D

hmm , a mi jakos troche przeszkadza ta szyjka ... o ile to ona :-D

reklama
pryzybela - po w kłuciu w kręgosłup musisz chyba 12 godzin leżeć na płasko bo potem możesz mieć komplikacje typu migreny i takie tam, obok mnie na sali leżała własnie dziewczyna z zoo i powiem Ci, że nie ciekawie to wyglądało. Po ogólnym wybudzają Cię od razu, przewożą na salę i jak masz siły to siadasz i dostajesz dziecko :tak: oczywiście musi ktoś przy Tobie być. Ja mam wysoki próg bólu więc spoko luz :-D Najmniej przyjemne z tego wszystkiego, że wieczorem przed zabiegiem nie można nić jeść i potem cały dzień bez żarcia :dry: no i cewnik też jest wkurzający ale da się przeżyć ;-)

Do góry