reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

asionek tak to u mnie właśnie było.. że już mi było lepiej, wczoraj myslałam że mi przeszło a dziś od nowa to samo :-:)-( jak ja wytrzymam póltora tygodnia ehhh :-( majówki wesołej mieć nie będę :-(

reklama
elifit - to zadzwoń do położnej i niech Ci powie co masz brać :tak: bo porada, że masz brać "jakieś preparaty ziołowe" jest o kant du...py

Wspolczucia z infekcjami ,przechodzilam w poprzednich ciazach .Nawet porzadne czochranie nie przynosi ulgi;-)Tylko porzadny lek.
Ja powoli sie pakuje ,mam nadzieje ze pogoda bedzie wzgledna i bede mogla pojsc nad morze na spacer.Troche sie martwie jak moj m. wyrobi z wyszykowaniem dzieci rano do szkoly,on sam potrzebuje ponad godziny na kawe i kupe.

karolina - spoko luz da radę będzie wiedział na przyszłość, że to nie pierdnięcie a mistrzowski wyczyn wyprawić dzieciaki do szkoły ;-) nastaw mu budzik na 4:00 rano to nawet kupę i kawę zaliczy ;-)

Dziendoberek! Dopiero sie poswiatecznie pojawiam, bo wczoraj cos mialam lenia na pisanie... mam nadzieje ze teraz ciut lepiej bedzie:)
Zmykam poczytac, coscie naskrobaly kobiety:tak:

No to Anulka, ja tez kciuki trzymam, zeby sie nic powaznego nie okazalo!:tak:

Mamuska, a jak tam u ciebie??? Kurcze, mam nadzieje ze sie tym razem pomyslnie ulozy, z calego serducha zycze!:tak:

Wiecie, ja tez mam ciagle watpliwosci co do brania witamin, bo ogolnie paznokcie i wlosy mam ok, staram sie jesc warzywa i owoce, ale zawsze jakas niepewnosc sie w glowie czai:/ Pamietam ze w ciazy w mloda, to w ogole mi wlosy nie wypadaly, mimo ze wiadomo ze codziennie cos tam sie gubi, to w ciazy wlos mi z glowy nie spadl, a teraz narazie tez jest ok, ale jakby byly jakies problemy, to bym wolala sie wspomagac jakos.... tesciowej kolezanka ponoc w ciazy mase wlosow stracila, ze jakies opaski zaczela nosic zeby lysine zaslaniac, wiec mysle ze jednak warto sie przynajmniej lekarza poradzic...

A co do tych problemow z ukladem moczowym w ciazy, to ponoc wlasnie dobrze robi przede wszystkim nie wstrzymywanie moczu, picie sporych ilosci wody; najlepiej z cytryna, zurawina oczywiscie tez a ponoc i regularne przyjmowanie probiotykow nie zaszkodzi.... Ale widze ze zasadniczo to przekichana dolegliwosc jest....

Ostatnia edycja:
Zapraszam wszystkie przyszłe mamusie do zakupu superowego zestawu na każdą porę roku. Część ubrań nie była w ogóle noszona gdyż moja ciąża okazała się bliźniacza i zwyczajnie się nie mieściłam w standardowe ciuszki dla mam:)
Cena zestawu z przesyłką to 300zł.

ImageShack Album - 29 images

Wszelkie pytania na priva:)

Pozdrawiam i zycze dużo zdrówka i radości z brzuszków bo ten czas tak szybko mija....oh kiedy to było:)
laugh.gif
biggrin.gif

Ostatnia edycja:
asionek tak to u mnie właśnie było.. że już mi było lepiej, wczoraj myslałam że mi przeszło a dziś od nowa to samo :-:)-( jak ja wytrzymam póltora tygodnia ehhh :-( majówki wesołej mieć nie będę :-(

no ja tez czekam do 5ego maja , mam nadzieje , ze mi przeszlo , bo naczytalam sie o antybiotykach i niby sa nie szkodliwe , a jednak na uklad kostny wpywaja i ostatnio znajoma pisala jak jej dziecko juz starsze ma problem z zebami od antybiotykow :/ wszystkie do leczenia i moga mu wypasc :((
wiec wolalabym sie nie faszerowac non stop czyms

Wspolczucia z infekcjami ,przechodzilam w poprzednich ciazach .Nawet porzadne czochranie nie przynosi ulgi;-)Tylko porzadny lek.
Ja powoli sie pakuje ,mam nadzieje ze pogoda bedzie wzgledna i bede mogla pojsc nad morze na spacer.Troche sie martwie jak moj m. wyrobi z wyszykowaniem dzieci rano do szkoly,on sam potrzebuje ponad godziny na kawe i kupe.

mnie nic nie czochra hehe , tylko czuje taki nacisk jakby na pecherz
maz da rade , bedzie musial to sie sprerzy :))

karolina - spoko luz da radę będzie wiedział na przyszłość, że to nie pierdnięcie a mistrzowski wyczyn wyprawić dzieciaki do szkoły ;-) nastaw mu budzik na 4:00 rano to nawet kupę i kawę zaliczy ;-)

nie no padne :-D :-D

to tak jak moj:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
kawa,komp i kupa:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

no ja tez czekam do 5ego maja , mam nadzieje , ze mi przeszlo , bo naczytalam sie o antybiotykach i niby sa nie szkodliwe , a jednak na uklad kostny wpywaja i ostatnio znajoma pisala jak jej dziecko juz starsze ma problem z zebami od antybiotykow :/ wszystkie do leczenia i moga mu wypasc :((
wiec wolalabym sie nie faszerowac non stop czyms

Asiu,nieraz nie mamy na to wplywu....musisz brac ten antybiotyk,to nie jest Twoj wymysl,tylko potrzeba i juz;)bedzie dobrze slonko,zobaczysz!!!!

narazie pije ile wlezie i pomaga.. zadzwonie do ginki i spytam które preparaty mogę bezpiecznie. Dziewczyny a powiedzcie mi jak to jest z basenem? Najlepiej się wstrzymać do wyleczenia nie? Taka ładna pogoda mmm

reklama
elfit no basen to sobie odpusc na razie lepiej bo jeszcze sie pogorszy a tego lepiej uniknac.

karolina no to maz cie doceni moze jak bedzie musial gromadke sam wyprawic ;-) a Tobie w sam raz sie przyda odpoczynek.

Ostatnia edycja:
Do góry