elifit
Moderatorka
asionek tak to u mnie właśnie było.. że już mi było lepiej, wczoraj myslałam że mi przeszło a dziś od nowa to samo :-
-( jak ja wytrzymam póltora tygodnia ehhh :-( majówki wesołej mieć nie będę :-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
asionek tak to u mnie właśnie było.. że już mi było lepiej, wczoraj myslałam że mi przeszło a dziś od nowa to samo :--( jak ja wytrzymam póltora tygodnia ehhh :-( majówki wesołej mieć nie będę :-(
Wspolczucia z infekcjami ,przechodzilam w poprzednich ciazach .Nawet porzadne czochranie nie przynosi ulgi;-)Tylko porzadny lek.
Ja powoli sie pakuje ,mam nadzieje ze pogoda bedzie wzgledna i bede mogla pojsc nad morze na spacer.Troche sie martwie jak moj m. wyrobi z wyszykowaniem dzieci rano do szkoly,on sam potrzebuje ponad godziny na kawe i kupe.
karolina - spoko luz da radę będzie wiedział na przyszłość, że to nie pierdnięcie a mistrzowski wyczyn wyprawić dzieciaki do szkoły ;-) nastaw mu budzik na 4:00 rano to nawet kupę i kawę zaliczy ;-)
Wspolczucia z infekcjami ,przechodzilam w poprzednich ciazach .Nawet porzadne czochranie nie przynosi ulgi;-)Tylko porzadny lek.
Ja powoli sie pakuje ,mam nadzieje ze pogoda bedzie wzgledna i bede mogla pojsc nad morze na spacer.Troche sie martwie jak moj m. wyrobi z wyszykowaniem dzieci rano do szkoly,on sam potrzebuje ponad godziny na kawe i kupe.
no ja tez czekam do 5ego maja , mam nadzieje , ze mi przeszlo , bo naczytalam sie o antybiotykach i niby sa nie szkodliwe , a jednak na uklad kostny wpywaja i ostatnio znajoma pisala jak jej dziecko juz starsze ma problem z zebami od antybiotykow :/ wszystkie do leczenia i moga mu wypasc(
wiec wolalabym sie nie faszerowac non stop czyms