sivi
Fanka BB :)
agadaria mam ślinotok jak wspomniałaś o tym serniku z chałwą...aż ssać mnie w żołądku zaczęło, uwielbiam chałwe. Teraz będę musiała upiec! a tak nie cierpie piec! Może mój da się na to namówić
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny to nie mocz:-(jest czysty....
teraz to dopiero bede miec zmartwiene... rozmawialam z lekarzem dopiero pod wieczor bedzie w domu , on twierdzi ze ucisk jakis bedzie ze tak dziecko ulozone, ja sie jednak martwie ta szyjka... poczekamy do jutra bo wieczorem nie ma sensu tam jechac, jak by mi sie cos pogorszylo i bolalo to na szpital...
mnie dzisiaj od rana ciągnie dół brzucha...mam nadzieję że to normalne...tak jakby mięśnie się rozciągały...macie tak niekiedy??
Jasne że tak od uczucia że się brzuszków narobiłam jakbym zakwasy miała po ciągnięcia w pachwinach kucia w macicy mówie ci cuda wianki :-)
A ja własnie byłam na pakupkach i byłam w H&M i chciałam sobie biustonosz kupić tylko te co mnie interesowały były na najwyżej półce no i się na wyciągałam żeby znaleść swój rozmiar aż mnie brzuch rozbolał kurde zapomniałam nie wiecie dlaczego się mówi żeby rąk nie podnosi w ciąży czy to kolejny zabobon?![]()
Anulka - nie martw się na zapas
co nie zmienia faktu, że w zeszłe wakacje mąż mnie wnerwił i dla jaj chciałam go kopnąć w du psko, nie miałam kapci tylko gołe stopy i złamałam mały palec w prawej stopie, musiałam się nagłowić co powiedzieć na pogotowiu jak lekarz mnie przy nastawianiu spytał co się Pani stało hehehhe
Asionek - zazdroszczę Ci małego brzucha, mój się już zaczyna od lini cycków i jest spory![]()
mnie też czasem brzuch ciągnie jak mnie to bardzo meczy łykam no-spę i leżę plackiem![]()
siedze i wyje.. zaraz przed oczami stanela mi wizja lezenia calymi dniami w lozku, albo co gorsza pobyt w szpitalu.. tyle ze to dopiero 16 tc z julka problemy z szyjka mialam od 30jutro masz wizyte ??
wsumie dobrze , ze to nie mocz , ale pewnie maz stresa teraz ... pojdziesz do gina to posprawdza wszystko i napewno bedzie dobrze !!
Ciagniecie to nic zlego, dzieciaczki intensywnie rosna wiec i macica musi sie dostosowac, wiezadła ciagną, wszystko dobrze, ja tego uczucia w brzuchu nie umiem opisac nawet...Anulka trzymam kciuki za ciebie i dzidzię....ja też zaczynam się stresować tymciągnięciem...do tego przecież biorę leki na infekcję więc się stresuję czy to nie od tego wrrrr....dlaczego nie może być poprostu dobrze i przyjemnie....
siedze i wyje.. zaraz przed oczami stanela mi wizja lezenia calymi dniami w lozku, albo co gorsza pobyt w szpitalu.. tyle ze to dopiero 16 tc z julka problemy z szyjka mialam od 30
:-( 3majcie za mnie kciuki, pojade o 15, bo do wieczora nie wytrzymam... czarne mysli mam
:-( swiruje chyba bardziej do tego bo mam wrazenie ze brzuch bardziej mnie boli a szyjka kluje, no i dalej latam do kibelka co chwile...
Anulka trzymam kciuki za ciebie i dzidzię....ja też zaczynam się stresować tymciągnięciem...do tego przecież biorę leki na infekcję więc się stresuję czy to nie od tego wrrrr....dlaczego nie może być poprostu dobrze i przyjemnie....