reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

agadaria mam ślinotok jak wspomniałaś o tym serniku z chałwą...aż ssać mnie w żołądku zaczęło, uwielbiam chałwe. Teraz będę musiała upiec! a tak nie cierpie piec! Może mój da się na to namówić

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny to nie mocz:-(jest czysty....
teraz to dopiero bede miec zmartwiene... rozmawialam z lekarzem dopiero pod wieczor bedzie w domu , on twierdzi ze ucisk jakis bedzie ze tak dziecko ulozone, ja sie jednak martwie ta szyjka... poczekamy do jutra bo wieczorem nie ma sensu tam jechac, jak by mi sie cos pogorszylo i bolalo to na szpital...

jutro masz wizyte ??
wsumie dobrze , ze to nie mocz , ale pewnie maz stresa teraz ... pojdziesz do gina to posprawdza wszystko i napewno bedzie dobrze !!

mnie dzisiaj od rana ciągnie dół brzucha...mam nadzieję że to normalne...tak jakby mięśnie się rozciągały...macie tak niekiedy??

rozne ciagniecia moga byc , w koncu wszystko tam rosnie , przestawia sie , ale stresujace to jest
chociaz jak nic ie nie dzieje , tak ja teraz u mnie , to tez zle i stres :/

Jasne że tak od uczucia że się brzuszków narobiłam jakbym zakwasy miała po ciągnięcia w pachwinach kucia w macicy mówie ci cuda wianki :-)

A ja własnie byłam na pakupkach i byłam w H&M i chciałam sobie biustonosz kupić tylko te co mnie interesowały były na najwyżej półce no i się na wyciągałam żeby znaleść swój rozmiar aż mnie brzuch rozbolał kurde zapomniałam nie wiecie dlaczego się mówi żeby rąk nie podnosi w ciąży czy to kolejny zabobon?:baffled:

niby nie mozna , ale przeciez tych rak nie trzymalas jakos mega dlugo , a chyba o to wlasne chodzi , zeby ich nie trzymac nie wiadomo ile :)

Anulka - nie martw się na zapas :tak:

co nie zmienia faktu, że w zeszłe wakacje mąż mnie wnerwił i dla jaj chciałam go kopnąć w du psko, nie miałam kapci tylko gołe stopy i złamałam mały palec w prawej stopie, musiałam się nagłowić co powiedzieć na pogotowiu jak lekarz mnie przy nastawianiu spytał co się Pani stało hehehhe

Asionek - zazdroszczę Ci małego brzucha, mój się już zaczyna od lini cycków i jest spory :eek:

mnie też czasem brzuch ciągnie jak mnie to bardzo meczy łykam no-spę i leżę plackiem :-D

hehe nie no dobre z tym palcem :)))
ja mam goszy dzien i jakos tak tym brzuchem teraz znowu sie martwie ... ale skoro piszecie , ze jest ok to spoko juz nie marudze :))

jutro masz wizyte ??
wsumie dobrze , ze to nie mocz , ale pewnie maz stresa teraz ... pojdziesz do gina to posprawdza wszystko i napewno bedzie dobrze !!
siedze i wyje.. zaraz przed oczami stanela mi wizja lezenia calymi dniami w lozku, albo co gorsza pobyt w szpitalu.. tyle ze to dopiero 16 tc z julka problemy z szyjka mialam od 30
:-( 3majcie za mnie kciuki, pojade o 15, bo do wieczora nie wytrzymam... czarne mysli mam
:-( swiruje chyba bardziej do tego bo mam wrazenie ze brzuch bardziej mnie boli a szyjka kluje, no i dalej latam do kibelka co chwile...

Anulka trzymam kciuki za ciebie i dzidzię....ja też zaczynam się stresować tymciągnięciem...do tego przecież biorę leki na infekcję więc się stresuję czy to nie od tego wrrrr....dlaczego nie może być poprostu dobrze i przyjemnie....

Anulka trzymam kciuki za ciebie i dzidzię....ja też zaczynam się stresować tymciągnięciem...do tego przecież biorę leki na infekcję więc się stresuję czy to nie od tego wrrrr....dlaczego nie może być poprostu dobrze i przyjemnie....
Ciagniecie to nic zlego, dzieciaczki intensywnie rosna wiec i macica musi sie dostosowac, wiezadła ciagną, wszystko dobrze, ja tego uczucia w brzuchu nie umiem opisac nawet...

siedze i wyje.. zaraz przed oczami stanela mi wizja lezenia calymi dniami w lozku, albo co gorsza pobyt w szpitalu.. tyle ze to dopiero 16 tc z julka problemy z szyjka mialam od 30
:-( 3majcie za mnie kciuki, pojade o 15, bo do wieczora nie wytrzymam... czarne mysli mam
:-( swiruje chyba bardziej do tego bo mam wrazenie ze brzuch bardziej mnie boli a szyjka kluje, no i dalej latam do kibelka co chwile...

Anulka spokojnie moze wcale nie jest zle !!
oby do jutra
trzymam za was &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& mocno :)))

ja jestem ciekawa czy mi ta infekcja przeszla ?? wzielam juz wszystko i teraz czekam do maja na powtorke moczu i wizyte u gina ...
w brzuchu tez mnie ciagnie i wsumie dalej mam nacisk na pecherz i juz sama nie wiem czy to dzidzia czy co
masz racje fajnie by bylo jakby wszystko szlo dobrze bez jakis dziwnych objawow i mysli

noo moja koleżanka tak miała piękna cera włosy paznokcie w ciąży....żadnych objawów....a do tego wogóle nie zgrubła tylko okrągły śliczny brzusio.....ii to jest sprawiedliwość....ja od początku jakieś akcję ii tak ciągle....aa do tego syfy wszędzie....ii tłuszczyk już się odkłada aa to na udach aaa to na boczkach...dupa poszła bardziej do tyłu....włosy matowe:) ojjjj szkoda gadać:)

ja dostalam uczulenia na calym dekolcie. cholera wie od czego, ale swedzi jak diabli :/
wlosy mi garsciami wypadaja... no coz, jakos przezyjemy!

Anulka - bądź dobrej myśli, ja pierwszą ciążę prawie całą przeleżałam i wiem, że to tylko kwestia przyzwyczajenia i zmiany priorytetów, dasz radę jak będzie taka potrzeba,

zupka - jak Ci włosy lecą to weź to zacznij stosować witaminy dla kobiet w ciąży :tak:

Ja od połowy lutego siedzę w domu, jestem tak sflaczała, że szkoda gadać, oprócz tego mogę pasować się na królową cellulitu który mam nawet już na łydkach jupi !!!

reklama
hehehe aa wszystko dla naszych kochanych fasolek.....mam nadzieję że będą wdzięczne...a nie mając 16 lat trzasną drzwiami i powiedzą głupia matka.....

Do góry