reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

Asionek nie martw się ja mam 2 dzieciaków aaa brzuch mam malutki widać tylko jak sie najem...i wydymam brzuch...a niby przy 2 powinien być większy.....jeszcze będziemy mieć brzuszki i będziemy dumnie chodzić.....

wiecie co mi się dzisiaj wydarzyło....heheh...wygłupialiśmy się z mężem....i ścisną mi nochala...i teraz na końcówce nosa wyskoczyła mi wielki krwiak....i niczym nie da się zamalować....wyglądam jak głupek....i tak się kończą głupie zabawy....ale byście się naśmiały ze mnie jakbyście to widziały....sama się śmieję przed lustrem....gorzej jak będę musiała gdzieś wyjść....:) jak głupek....

reklama
Dziewczyny to nie mocz:-(jest czysty....
teraz to dopiero bede miec zmartwiene... rozmawialam z lekarzem dopiero pod wieczor bedzie w domu , on twierdzi ze ucisk jakis bedzie ze tak dziecko ulozone, ja sie jednak martwie ta szyjka... poczekamy do jutra bo wieczorem nie ma sensu tam jechac, jak by mi sie cos pogorszylo i bolalo to na szpital...

mnie dzisiaj od rana ciągnie dół brzucha...mam nadzieję że to normalne...tak jakby mięśnie się rozciągały...macie tak niekiedy??

mnie dzisiaj od rana ciągnie dół brzucha...mam nadzieję że to normalne...tak jakby mięśnie się rozciągały...macie tak niekiedy??

Jasne że tak od uczucia że się brzuszków narobiłam jakbym zakwasy miała po ciągnięcia w pachwinach kucia w macicy mówie ci cuda wianki :-)

A ja własnie byłam na pakupkach i byłam w H&M i chciałam sobie biustonosz kupić tylko te co mnie interesowały były na najwyżej półce no i się na wyciągałam żeby znaleść swój rozmiar aż mnie brzuch rozbolał kurde zapomniałam nie wiecie dlaczego się mówi żeby rąk nie podnosi w ciąży czy to kolejny zabobon?:baffled:

hejka dziewczyny...jakaś masakra...cały czas ruszam buzią....ciągle jem....chyba pękne.....

witaj w klubie:(

o już nie opowiadajcie że tak chciałybyście odpocząć od tych swoich "cieni" bo prędzej byście za nimi zatęskniły niż one za wami :)

to fakt,ale malutki odpoczynek karolinie na pewno doda energi....

Asionek nie stresuj sie ja w 20 tyg mialam malutki przy Juli a i teraz nie jest jakis duzy... nie kombinuj dziewczyno, maly brzuszek to duzo plusow, wspomnisz moje slowa w koncowce ciazy i po porodzie;-)

Asiu,to prawda!Brzuszek zacznie Ci rosnac mocniej pozniej,a po porodzie szybciutko wrocisz do formy z przed porodu:)bedziesz mniej umeczona niz z wielkim brzucholem...A przy drugim dzieciaczku szybciej widac bebzonik:)

A ja własnie byłam na pakupkach i byłam w H&M i chciałam sobie biustonosz kupić tylko te co mnie interesowały były na najwyżej półce no i się na wyciągałam żeby znaleść swój rozmiar aż mnie brzuch rozbolał kurde zapomniałam nie wiecie dlaczego się mówi żeby rąk nie podnosi w ciąży czy to kolejny zabobon?:baffled:

Marti,ja tez odchorowalam mycie az dwoch(!!!!) moich okien
lezalam 3 godziny i kwiczalam ze mnie boli brzuch...

dziewczynki,w przepisach podalam Wam przepis na sernik z chalwa w ciescie francuskim...wlasnie wylaczylam piekarnik,studzi sie ale nie wytrzymalam i musialam skubnac!!!!K***** Jakie to pyszne....

Anulka - nie martw się na zapas :tak:

rabbit - uważajcie z zabawami bo za chwilę będziesz mieć podbite oko ;-)

co nie zmienia faktu, że w zeszłe wakacje mąż mnie wnerwił i dla jaj chciałam go kopnąć w du psko, nie miałam kapci tylko gołe stopy i złamałam mały palec w prawej stopie, musiałam się nagłowić co powiedzieć na pogotowiu jak lekarz mnie przy nastawianiu spytał co się Pani stało hehehhe

Asionek - zazdroszczę Ci małego brzucha, mój się już zaczyna od lini cycków i jest spory :eek:

agadaria - normalnie się podnieciłam tym przepisem, jestem sernikoholikiem ;-) po Świętach mam jeszcze małe zapasy przyczajone w lodówce za sałatą (mąż tam nie zagląda)

mnie też czasem brzuch ciągnie jak mnie to bardzo meczy łykam no-spę i leżę plackiem :-D

coo do biustonosza....to się przeraziłam...też ostatnio byłam w H&M i szukałam biustonosza....zawsze miałam małe C...więc takiego szukałam....ale tak wziełam D bo było w promocji....i się przeraziłam....D na mnie jest dobre i to tak w sam raz....normalnie jak tak dalej pójdzie to będę jak Pamela...hihihi

reklama
Do góry