Klementinka
Fanka BB :)
ja juz sie zastanawiam jak poradze sobie jak moje cienie do przedszkola pojdao już nie opowiadajcie że tak chciałybyście odpocząć od tych swoich "cieni" bo prędzej byście za nimi zatęskniły niż one za wami![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja juz sie zastanawiam jak poradze sobie jak moje cienie do przedszkola pojdao już nie opowiadajcie że tak chciałybyście odpocząć od tych swoich "cieni" bo prędzej byście za nimi zatęskniły niż one za wami![]()
Jak to dobrze ze jutro po swietach....i normalny dzien nastanie.. mam mega dola:-(
dzisiaj byłam na urodzinach,i byla kuzynka z malutka tygodniowa dziewczynka,jej starsze dziecko ma 2latka i 4 miesiace..i kurcze nie jest kolorowo, do tego moja Julka która ciagle chciala mala na rece, albo to wymyslila sobie ze ja lyzeczka nakarmi... echh to bedzie sajgon, nie wiem jak to przejde...
martwie sie bardzo tymi dwoma najblizszymi dniami, jutrzejszym wynikiem moczu i srodowa wizyte...trzymajcie kciuki zeby to bylo cos nie tak z moczem a nie ze mna albo moja szyjka... echh:-(