reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

Milka hehe plan rewelacyjny :))

Aga super , ze czujesz pukanie juz !! zazdroszcze :))

Anulka kurcze dobrze , ze jutro juz wtorek idz zrob ten mocz i moze popros o jak najszybsze wyniki ??

Karolina jak tam po swiatach ?? :))

reklama
Asionek to chyba jakas telepatia ,w tej samej chwili pisalysmy poprzedniego posta.
Wiecie ja polowe jedzenia pewnie wyrzuce ,moje chlopaki nie chca jesc ani jajek faszerowanych ,ani salatki polskiej.Dla m.specjalnie zrobilam bez kiszonego.
A jego lasagna sie zazeraja!Bezczelna banda:wściekła/y:

Karolina w DE, w niemieckim kosciele, bo w polskim ciut za duzo problemow mieli
bez ferajny jedziesz? to odpoczniesz
zazdroszcze wam kopniakow, ja jakbym cos czula ale tylko raz a potem kilka dni cisza, nawet nie jestem pewna czy to to, bo dosc wczesnie
Milka ja juz dopilnowalam swojego serniczka i nic juz nie zostalo, zreszta mlody pomagal mamusi w pilnowaniu;-)

tez sie ciesze ze jutro juz wraca swiat do normalnosci, bo mam dosc swietowania

Ja chrzcilam blizniaki w Niemieckim kosciele i tez uwazam ze zdecydowanie bezproblematycznie nikt (w przeciwienstwie do polskiego kosciola)nie zadawal pytan typu czy mamy koscielny,czy chrzesni maja wszystkie sakramentyitp
Ja jade sama ,powodem jest pogrzeb w rodzinie ,a ze to nad morzem to polacze z malutkim urlopem.Tylko przed m. musze szopke odstawiac ze mi tak ciezko ich zostawic i ze sobie tego nie wyobrazam.:-p

Ja chrzcilam blizniaki w Niemieckim kosciele i tez uwazam ze zdecydowanie bezproblematycznie nikt (w przeciwienstwie do polskiego kosciola)nie zadawal pytan typu czy mamy koscielny,czy chrzesni maja wszystkie sakramentyitp
Ja jade sama ,powodem jest pogrzeb w rodzinie ,a ze to nad morzem to polacze z malutkim urlopem.Tylko przed m. musze szopke odstawiac ze mi tak ciezko ich zostawic i ze sobie tego nie wyobrazam.:-p
hehehe
w takim razie wypoczywaj
ciekawe kiedy ja gdziekolwiek pojade bez mojego cienia a niedlugo dojdzie drugi

w niemieckim kosciele nie potrzebowalismy zadnych zaswiadczen, kartek do spowiedzi, chrzestni podali tylko nazwiska i po sprawie

Oj, ja juz tez chcialabym "pukanie" albo jakies lekkiego kopniaka. Ja nadal czuje mrowienia, laskotania i smyrania ale zadnych wiekszych doznan jeszcze nie :) I zdecydowanie wiecej aktywnosci jet popoludniami/wieczorami, poranki mamy bardzo spokojne :)

reklama
Asionek to chyba jakas telepatia ,w tej samej chwili pisalysmy poprzedniego posta.
Wiecie ja polowe jedzenia pewnie wyrzuce ,moje chlopaki nie chca jesc ani jajek faszerowanych ,ani salatki polskiej.Dla m.specjalnie zrobilam bez kiszonego.
A jego lasagna sie zazeraja!Bezczelna banda:wściekła/y:

hehe no moze telepatia :)))
a dzieci widze maja typowo wloskie smaki :))
pojedziesz to odpoczniesz troche , wrocisz z nowa energia :)

hejka dziewczyny...jakaś masakra...cały czas ruszam buzią....ciągle jem....chyba pękne.....

pewnie jakbym w Pl byla na Swiata to i ja bym jadla bez opamietania ... a tak obeszlam sie smakiem :/

Do góry