reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

Hej!
Dopiero do kompa sie dorwalam i dlatego tak pozno ale z calego serducha (a nawet dwoch:)) zycze Wam drogie Mamuski wszystkiego co najlepsze z naciskiem na zyczenie zdrowych i radosnych maluchow.
Wystarczylo pojesc troche swiatecznie i w koncu widac, ze w ciazy jestem, ale to bardziej mi na te spozywcza wyglada:-)

Mamuska wielkie gratulacje i trzymam kciukole za Ciebie i fasolke-niech rosnie zdrowo!

reklama
hejka dziewczyny.... ja już w domku nareszcie....narzarta jak świnka....ii z całą wałówką od rodziców....ale nie ma jak w domu....:)

Mamuśka bardzo się cieszę że będzie dzidzia...życzę ci spokojnej ciąży i żeby wszystko było oki....

aaa ja mam dla was wiadomość .....dzisiaj pierwszy raz łobuzy kopły....ale to jest radość.....:) mam nadzieję że teraz będą coraz częściej.....:)

dobranoć:)

hej dziewczyny, ale tego tu popisalyscie, ciekqwe kiedy nadrobie czytanie :)
gratuluje wszystkim co czuja juz ruchy, ja narazie nic..
gratuluje mamuska dwoch kreseczek - trzymam kciuki!!!

u mnie po staremu, tu nie swietuje sie wielkanocy za bardzo, niektorzy maluja jajka (jak male dzieci sa), moze jedzenie troszeczke bardziej wow...ja mialam zurek z proszku (nie zdazylam ukisic swojego) z jajkiem i tyle. na deser budyn z malinami :)
pogoda przepeikna, letnia, zacheca do spacerow :)

jutro mam spotkanie z polozna, wlasnie produkuje liste pytan :)

poza tym od paru tygodni nie jem juz duzo, normlanie a czasami malo ( jak nie ma apetytu) i tyje. moze to hormony?

milego lanego poniedzialku!!!!

No i po świętach (przynajmniej tutaj).Prawie nieazauważalne były jak zwykle.
Za to dzidzio się rozszalało na święta i czuję już mocne ruchy.
Gratuluję mamuśce :)

Ostatnia edycja:
hej dziewczynki, zmokłyście bardzo w ten lany poniedziałek? My obudziliśmy z mężem cały dom:-)

mamuśka - trzymam mocno kciuki:)

doczytalam

Mamuska wielkie gratulacje, oby tym razem wszystko przebiegalo tak jak trzeba, zycze duzo hormonow ciazowych a po 9 miesiacach zdrowiutkiego bobaska

goscie pojechali, cicho sie w domu zrobilo i troche smutno
chrzest byl super, Jas zachowal sie po prostu wspaniale, mimo ze przez caly dzien spal tylko godzinke
ksiadz nie przedluzal tylko zrobil to co najwazniejsze w chrzcie, zadnych pytan do nas, zadnych deklaracji, kazan itd.
po polaniu woda Jas zaraz zasnal i spal do konca mszy, po prostu anioleczek
DSCF4944.jpg

a mi po swietach tak brzuch wywalilo ze wygladam na 6 miesiac,tez tak macie?

mere ja zapomnialam ze dzis lany poniedzialek hehehe, zaraz chyba mezowi przypomne buteleczka zimnej wody

Ostatnia edycja:
witam sie i ja :)
widze watek troszke ozyl fajnie :)

Dziewczyny czy to u nas na forum ktorejs wstrzykneli zle zelazo i ma pupe niebiesko czarna?Bo nie pamietam gdzie ktoras o tym pisala

yyy nie czytalam nigdzie ....
moze sie ktos przyzna ;))

Wesolych Swiat wszystkim :)

My wlasnie wrocilismy z urlopu, bardzo udanego zreszta. Zaleglosci w czytaniu postaram sie nadrobic w najblizsze dni :)

ciesze sie , ze wakacje udane :)))

hejka dziewczyny.... ja już w domku nareszcie....narzarta jak świnka....ii z całą wałówką od rodziców....ale nie ma jak w domu....:)

Mamuśka bardzo się cieszę że będzie dzidzia...życzę ci spokojnej ciąży i żeby wszystko było oki....

aaa ja mam dla was wiadomość .....dzisiaj pierwszy raz łobuzy kopły....ale to jest radość.....:) mam nadzieję że teraz będą coraz częściej.....:)

wow swietna wiadomosc :))) tez chce juz kopniaki czuc ....

hej dziewczyny, ale tego tu popisalyscie, ciekqwe kiedy nadrobie czytanie :)
gratuluje wszystkim co czuja juz ruchy, ja narazie nic..
gratuluje mamuska dwoch kreseczek - trzymam kciuki!!!

u mnie po staremu, tu nie swietuje sie wielkanocy za bardzo, niektorzy maluja jajka (jak male dzieci sa), moze jedzenie troszeczke bardziej wow...ja mialam zurek z proszku (nie zdazylam ukisic swojego) z jajkiem i tyle. na deser budyn z malinami :)
pogoda przepeikna, letnia, zacheca do spacerow :)

jutro mam spotkanie z polozna, wlasnie produkuje liste pytan :)

poza tym od paru tygodni nie jem juz duzo, normlanie a czasami malo ( jak nie ma apetytu) i tyje. moze to hormony?

milego lanego poniedzialku!!!!

u nas tez lipa nie swieta , ale co zrobic ...
co do tycia to chyba tak czy siak tyc bedziemy :) dzieci rosna , nasze wnetrznosci tez beda warzyc troche , piersi no i moze hormony tez biora w tym udzial
a jesc kchana musisz nawet na sile :)

No i po świętach (przynajmniej tutaj).Prawie nieazauważalne były jak zwykle.
Za to dzidzio się rozszalało na święta i czuję już mocne ruchy.
Gratuluję mamuśce :)

u nas to samo :) tylko ruchow nie czuje , znaczy kopniaczkow itd. , bo gilganie czasami jakies jest

doczytalam

Mamuska wielkie gratulacje, oby tym razem wszystko przebiegalo tak jak trzeba, zycze duzo hormonow ciazowych a po 9 miesiacach zdrowiutkiego bobaska

goscie pojechali, cicho sie w domu zrobilo i troche smutno
chrzest byl super, Jas zachowal sie po prostu wspaniale, mimo ze przez caly dzien spal tylko godzinke
ksiadz nie przedluzal tylko zrobil to co najwazniejsze w chrzcie, zadnych pytan do nas, zadnych deklaracji, kazan itd.
po polaniu woda Jas zaraz zasnal i spal do konca mszy, po prostu anioleczek
Zobacz załącznik 348577

a mi po swietach tak brzuch wywalilo ze wygladam na 6 miesiac,tez tak macie?

mere ja zapomnialam ze dzis lany poniedzialek hehehe, zaraz chyba mezowi przypomne buteleczka zimnej wody

super , ze chrzciny udane :)))
maly slicznie wygladal :)
mi na wieczor niekiedy tak brzuchola wywala , ze tez chyba 6 miesiac hehe
a rano nie za duzy jest niestety ... chociaz pewnie pozniej narzekac bedziemy na duze brzuchy :))

reklama

nom jak się rozszaleją to zobaczysz.. mój diduś też już kopie.. szczególnie po plackach :-D Zajefajne uczucie :)

Do góry