reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

Załączniki:
file.php

króliczek wielkanocny.gif [ 37.42 KiB | Przeglądane 6 razy ]

Wesołych Świąt kochane!

reklama
Kochane życzę Wam już teraz zdrowych i pogodnych Świat Wielkanocnych, obfitości na świątecznym stole, smacznego jajka oraz wiosennego nastroju w rodzinnym gronie :* :* :-):-)

Jutro napiszę jaki wynik testu :* :*
:-D:-D

Klementinka wszytsko dobrze robisz :) tak wlasnie juz jest , ze wpierw harowa zeby bylo cos na stole , a pozniej idzie to w dupke wszystko i jeszcze trzeba posprzatac na koniec hehe
wiecej roboty niz to warte ...

Witam z rańca!
Obudził mnie dzisiaj o 5:30 rano głupi sms z reklamą i już miałam po spaniu wrrrr zła jestem.
Dziękuje Wam serdecznie za wsparcie!
Kurcze Wy o gotowaniu,pieczeniu itd. a u nas tylko jeden dzień świąt,tylko niedziela,więc nie szaleję.Nikt nas nie zaprosił,my nikogo też,będzie tylko moja mama,więc nie robię nic-no może tylko sałatkę jarzynową bo uwielbiam i dla Leszka galaretkę z kurczaka,ciasto kupię i tyle.
W poniedziałek kończą się ferie dziewczynką wszystko wraca do normy.
Zastanawiam się teraz bo stanęły pod znakiem zapytania nasze wakacje mamy zarezerwowane od 20-28 czerwca i teraz nie wim,wynajęliśmy mieszkanie na Florydzie zapłaciliśmy zaliczkę i tu sruuu takie wieści ach ze mną to tak zawsze-Jak sierota do tańca:-)
Zapomniałam się pochalić od początku ciązy przytyłam 1.5kg-chyba nie żle co? Czy o 1.5 za dużo??

a co sie stalo , ze nie mozecie jechac ??
bardzo malo przytylas :) tylko sie cieszyc !!

Załączniki:
file.php

króliczek wielkanocny.gif [ 37.42 KiB | Przeglądane 6 razy ]

Wesołych Świąt kochane!

Dziewczyny chcialam Wam życzyć wesołych i spokojnych świąt, smacznego jaja i moookrego dyngusa:) Dbajcie o swoje brzuszki :*

Kochane życzę Wam już teraz zdrowych i pogodnych Świat Wielkanocnych, obfitości na świątecznym stole, smacznego jajka oraz wiosennego nastroju w rodzinnym gronie :* :* :-):-)

Jutro napiszę jaki wynik testu :* :*
:-D:-D

Kochane i ja rowniez dla Was i dla calej reszty forum sle zyczenia :)
acjf2.jpg

co prawda ja tutaj bede caly czas , ale sporo z was wyjezdza , albo juz wyjechalo :)

Czyżby nam się wkradł spam na wątek? Po angielsku i jeszcze nie na temat?

U mnie wszystko sie piecze, siedze w kuchni, kłuje mnie w dole brzuszka, wiem że to ten pęcherz, ale jak dzidziuś czasem do mnie popuka to się uspokajam :)

Dziewczyny ja również wam życzę Zdrowych i Pogodnych Świąt Wielkanocnych, (z naciskiem na zdrowych :) spędzonych w gronie rodzinnym (przynajmniej we dwoje: wy + dzidziuś ;-)) Aby usmiechy wam nie znikały z twarzyczek i jedzonko wybitnie smakowało (szczególnie dziewczynom z przygodami kibelkowymi ;-))Zobacz załącznik 348219

reklama
Do góry