reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

reklama
nie dziękuję w sumie, aby nie zapeszac, nie ukrywam ze bardzo sie boje, bo to jednak za szybko sie wydarzyło ale teraz juz musi byc dobrze !!!! Jestem pozytywnie nastawiona !!!!;*

Kochane obiecałam że napiszę, więc piszę,
Tak więc mamy prezent na święta - są II kreseczki, ale nie nastawiam sie, bo teraz to może byc różnie, !!!!!!!!!!!!!!!! Ale boję sie jak cholera !!!!!!!!!!!!!
Wesołych Świąt :***************

Fantastycznie!!!!!!!!!!!Nie boj sie tylko dbaj o siebie,odpoczywaj i tyj razem z nami!!!!!
Teraz to rozpoczniesz 2012r.:):):)
p.s. ja tez test robilam po 5 rano bo spac biedna nie moglam:)

No i zycze Wam kochane zdrowych pogodnych Swiat,mnostwa sloneczka,szczescia i zdrowych maluszkow!!!!!
Niech nikt i nic nie zakloci nam naszej radosci!!!!!!!
Buziaki:)

reklama
hej kochane :)))

Na błysk buhahahaha ale się uśmiałam, o błysku raczej też nie ma mowy.

hehe no z tym blyskiem przesadzilam :-D

uciekam ....pewnie będę dopiero w pn albo wtorek....więc jeszcze raz Spokojnych Świąt.....

Wesolych Swiat w takim razie :))))

Hej Dziewczyny! Troche poczytalam dzisiaj ale ogolnie za sprzatanie sie wzielam + mloda w domu, wiec nie bylo szans na chwile skupienia:tak:
Oooo u mojego R to ze sprzataniem tez na bakier. To znaczy jak ja zarzadze sprzatanko, to mi nawet pomaga, nie moge powiedziec, ale nie ma szans zeby sie sam domyslil ze cos trzeba zrobic:baffled: A ostatnio jak sie kiepsko czulam i chorowalam, to mi sie chalupka ladnie zapuscila, wiec dzisiaj mialam pelno roboty, a i tak wszystkkiego nie zrobilam... ale za to zrobilam odkrycie, ze do poniedzialku mezu powinien sobie odnowic ubezpieczenie zdrowotne (u nas sie co kilka lat taka karte odnawia), na szczescie dzisiaj udalo mu sie to zrobic, ale ostatni gwizdek byl - dobrze ze mnie cos tknelo zeby papiery przegladnac:tak: Moj chlop to za cholere nie ma glowy do tego, a ze wiekszosc jego korespondencji po francusku przychodzi, a ja nie kumata w tym jezyku, to trudno mi upilnowac pewnych rzeczy:baffled:
No nic, nie smece dalej, chcialam jeszcze tylko pozyczyc Wam i Waszym Rodzinkom Wesolych Swiat, smacznego jajka i mokrego dynguska!!!

dobrze , ze sprawdzilas te papiery w takim razie
u nas moj maz sie zajmuje tym , ja nie tykam nic :)
jak tutaj przyjechalam moj Fr byl na poziomie zero (czyt. wogole go nie bylo hehe ) wiec normalne , ze to on sie zajmowal tym , a teraz tak zostalo , bo wsumie jakies obowiazki oprocz pracy tez musi miec :))

Kochane obiecałam że napiszę, więc piszę,
Tak więc mamy prezent na święta - są II kreseczki, ale nie nastawiam sie, bo teraz to może byc różnie, !!!!!!!!!!!!!!!! Ale boję sie jak cholera !!!!!!!!!!!!!
Wesołych Świąt :***************

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nie no wiedzialam !!!!
Mamusia ciesze sie bardzo !!!
nie wiem ktory to by mogl byc tyg. , ale na wszelki wypadek idz tym razem wczesniej do gina ze wzgledu wlasnie na poronienie , ja tak bylam ...
ale jestem pewna tym razem musi byc dobrze !!! :)))
co do bety po poronieniu juz pisalam kiedys , ze ona szybko spada , nie jest prawie mozliwe zeby po takim czasie byla u ciebie jeszcze ... no chyba , ze cos zlego sie dzieje wtedy tak , ale bylas na kontroli i bylo ok wiec nie ma co sie stresowac tylko cieszyc :)))

Mamuśka nie wydaje mi sie ze tak dlugo moga sie utrzymywac, ale moze sie myle... Ogromne gratki!! szok , ciesze sie bardzo:-)
nie umiem nic konkretnego znalezc na necie tylko cos takiego BetaHCG po poronieniu - Pytania i odpowiedzi | abcciaza.pl

masz racje nie moze
znaczy moze nie spadac , albo wzrastac nawet jak doszlo do zasniadu ... ale tpo bardzo zadkie jest
mi po poronieniu beta spadla calkiem na 3 dzien , bo sprawdzalam ...

No i oczywiście dziewczyny za nim znikniemy za garami chciałam Wam życzyć

ja tam nie znikam nigdzie :))
ale Tobie rowniez Wesolych Swiat :)))

Do góry