reklama
Iwonka1985
Fanka BB :)
Ja używałam ClearBlue.
I w sumie to śmieszne było bo używałam też ich testów na owulację gdzie 2 krechy znaczyły że nic z tego. Więc kiedy mi wyszły 2 krechy to znowu myślę "o cholera znowu nic!' i po godzinie załamki postanowiłam sprawdzić na opakowaniu i okazało się że jednak jestem w ciąży!
I w sumie to śmieszne było bo używałam też ich testów na owulację gdzie 2 krechy znaczyły że nic z tego. Więc kiedy mi wyszły 2 krechy to znowu myślę "o cholera znowu nic!' i po godzinie załamki postanowiłam sprawdzić na opakowaniu i okazało się że jednak jestem w ciąży!
P
pysia888
Gość
A ja uzywalam sensatest
A te bardziej czule to jeszcze sa acon testy
A te bardziej czule to jeszcze sa acon testy
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Mere mam maly romansik:-) w watku lista pazdziernikowych mam prosilabym cie o usuniecie posta poniewaz pozniej zrobi sie balagan jesli kazda zacznie tam pisac,a ja sie wtedy nie polapie... dlatego prosilam wszystkie dziewczyny aby podawac date porodu mi na priva ;-)
dziewczyny :-) produkujecie ze szok
musimy miec moderatora - ja proponuje edyte
zaraz podam ci namiary na nasza moderatorke i ona wszystko ci wyjasni, bo ja to sie za bardzo nie znam ;-)
edit: o juz mam J@god@ - napisz do niej na priva :-) na bank pomoze
kupilam dzis mlodej back pack dory - wrrr znowu mnie naciagnela do tego promocja na plyty i jeszcze prezent na urodziny na sobote dla jej kolegi - pozniej lidl dunnes - oj - musze przestac wychodzic z domu
musimy miec moderatora - ja proponuje edyte
zaraz podam ci namiary na nasza moderatorke i ona wszystko ci wyjasni, bo ja to sie za bardzo nie znam ;-)
edit: o juz mam J@god@ - napisz do niej na priva :-) na bank pomoze
kupilam dzis mlodej back pack dory - wrrr znowu mnie naciagnela do tego promocja na plyty i jeszcze prezent na urodziny na sobote dla jej kolegi - pozniej lidl dunnes - oj - musze przestac wychodzic z domu
Ostatnia edycja:
P
pysia888
Gość
A ja tam pierdziele bete. Wczesniej jakos tego nie stosowaly kobiety, pare lat temu wiec i uwazam, ze tez sie moge bez niej obejsc
reklama
P
pysia888
Gość
EDYTA a ja na to jak na lato. Ty mozesz byc moderatorka - czemu nie?