reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

reklama
Dziewczyny temat zmieniając któras wie moze jak z głownego zrobic zamniety ??????????????bo pare dziewczyn sie o to prosiły ale ja i Edyta nie wiemy jak to zrobić

teraz i tak nie mam przy sobie żadnego:) ale po tym ile w swoim krótkim życiu wydałam na testy, zamówiłam sobie troche na all bo są taniej i jutro powinny przyjść:p

Dziewczynki ja narazie zmykam do moich dzieci i mezusia,bede wieczorkiem papa;-)

teraz i tak nie mam przy sobie żadnego:) ale po tym ile w swoim krótkim życiu wydałam na testy, zamówiłam sobie troche na all bo są taniej i jutro powinny przyjść:p
l
Ja tez własnie myslałam nad kupnem na all ale nie wiem własnie czy to nie kicha ,
Paaaaaaaaa Edytko ,:*:*

Edyta papa
Mamuśka a może by tak ta Basia stąd dowiedziała się ze swojego forum od babeczek jak to zrobić hmmmm:confused:
A teraz na allegro są testy dosyć tanie i to nie typowo allegrowe ale takie co są w aptece :)
http://allegro.pl/testy-diagnostyczne-ciazowe-93083
Ale Ty już nie masz czasu na takie zakupy :p bo myślę, że nam tu zatestujesz na weekendzie :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
mam nadzieje, że nie.. w końcu test to test, ten sam paseczek tylko bez obudowy;] zresztą nawet te płytkowe są tańsze o połowe. zresztą jak przyjdą to się dowiem czy działają, a jak będzie negatywny to zawsze zostanie mi nadzieja, że to dlatego, że są do niczego:p

Basie można po prosić zeby sie dowiedziała co i jak, było by dobrze !!!! :):):):) Co do testu to własnie juz nie zdąże zamówić no ale ten test Pink kupie skoto on taki dobry i bardzo czuły tym bardziej ze bede testowac w dzien spodziewanej @ !!!!

Dziewczyny ale zescie dzis naprodukowaly;D
Co do sluzu to ja wpierwszej ciazy mialam bardzo duzo i ciagle myslalam ze to okresu wlasnie dostaje, a w tej praktycznie nic, takze nie ma reguly;] Mamuska glowa do gory!

Co do testow to najczulszy jest bobo test niebieski strumieniowy. Ma czulosc 10. Nie znalazlam zadnego czulszego. Pre test i te inne maja zulosc zazwyczaj 25. Tylko w tej ciazy mi ten bobo nie wyszedl, ale mysle ze robilam o dzien za wczesnie;p

reklama
ja robiłam pre test w pierwszej ciąży i tylko raz bo od razu II grube krechy , no teraz cos tam kupie moze i to Bobo !!! Dobre wiedziec kochane dzięki :*

Do góry