reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

Boże.... tylko ja nie mam takiego czegoś !!!!!!!!!! To wy napewno w ciąży a ja nieeeeeeeeeeeeeeeeeee

reklama
Mamuska a ja cie zaraz przez kolano przeloze :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Prosze mi tak nie myslec!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Edyta będziemy bić aż będzie puchło :-D:-D:-D bez takich mi tu proszę :-p:-)
Mamuśka nie pierdziel, musi się udać i Tobie, nie widze innej opcji kobieto ;-);-)
Vileyka to już takie schizy - też tak mialam... jak tylko coś to do wc i patrzenie co to...

ok, ok juz nie bijcie !!!! No ale jak dziewczyny nie mają @ a mają śluz to cos nie halo... a ja nie mam a ni tego ani tego wiec juz wariuje !!!!!!!!!!!!!!!!!!

ostatnią @ miałam 27 grudnia, więc załóżmy, że powinna być tak koło 25-26 stycznia.. chyba powinnam jakoś jutro przetestować, ale teraz już muszą sie pokazać bo jak nie to skończy się życie nadzieją.. i to mnie strasznie stresuje :D

ok, ok juz nie bijcie !!!! No ale jak dziewczyny nie mają @ a mają śluz to cos nie halo... a ja nie mam a ni tego ani tego wiec juz wariuje !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mamuska a poczytaj sobie np wrzesniowki i zobaczysz ze niektore tez nie mialy sluzu na poczatku ciazy:tak::tak:

Vileyka a ilo dniowe mialas cykle?

Ostatnia edycja:
no właśnie nie.. ostatni miałam wywołany bo nie było owu. Ale w tym miesiącu był śluzik płodny, więc mam nadzieje, że i owu była :D a cykle tak średnio 30-32dni

reklama
Do góry