Z
zupkaogorkowa
Gość
szkoda, bo chcialam pogadac z mama... moze pojade jeszcze nim urodze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nudy ,ale mile wykokosilam sie z dzieciakami na kanapie ogladamy po raz setny Rock camp i znowu musze tlumaczyc dlaczego im nie kupie perkusjizupka a nie jest ci szkoda? moze jednak nerwy przejda, zreszta jak przypomne sobie spiecia z moim ojcem w Boze Narodzenie 2009 gdzie bylam mniej wiecej tak samo w ciazy to faktycznie czasami lepiej swieta spedzic w wezszym gronie a spokojnie
Werka stary problem, mnie w swieta czeka chrzest synka i naprawde nie mam sie w co ubrac, jeszcze brzuszek wylazi i sukienki zaciasne, spodnice to juz tylko w gumke))
Asionek moze po prostu lekarze nie mowia o tym ze nie moga mowic, podobno od 17 tc. juz moga wiec wychodzi naturalnie bo zazwyczaj wtedy widac plec, albo na oko oceniaja czy matka z kregow kulturowych gdzie za chlopca zlotem obsypuja
Karolina jak tam twoj wieczor? nadal mily?
ja siedze z laptopem na balkonie bo nadal cieplutko, zreszta wszyscy powylazili, pelno sasiadow, ruch jak w poludnie
trzeba napletek odciągać podczas kąpieli bo pod nim zbiera też się bród ;-) moja szwagierka nie robiła tak i jej młody miał non stop infekcje, antybiotyki i cuda wianki i w szpitalu ją opieprzyli, że nie myję dzieciakowi porządnie siusiakabo jak walnie kupę rzadką w majty a ona tylko z wierzchu obleci wszystko chusteczką to pod napletkiem jest wylęgarnia bakterii