K
karolina1978
Gość
I co zrobic z tak mile rozpoczetym wieczorem?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mam ciaze prowadzona w DE i tu takie sytuacje sie zdarzaja, zwlaszcza w rodzinach arabskich i tureckich, niestetypierwsze slyszei chyba nie tylko ja , bo z tego co widze na forum wiele dziewczyn juz wie co bedzie ... no , ale moze niekiedy lepiej sie nie nakrecac ?? zalezy od psychiki ludzi
ale zeby sie dowiedziec o plci i przestac dbac o sobie to dziwna akcja troche :/
A to tak potwierdzam.Wyobrazcie sobie ze gdybym byla jakas krolowa albo inna przywodczynia plemienia to by mnie ozlocili.Czterech synow to ho ho;-)
elifit – ja w pierwszej ciąży miałam okropne skurcze łydek, najgorzej było w nocy, aż się budziłam z bólu, wiem, że gin dał mi na to jakieś prochy bo spać nie mogłam
Asionek – z młodą miałam pod koniec takie sensacje kiblowe, że pod koniec kupa tylko z czopkiem
a co Wy w ogóle macie taką banie z pielęgnacją chłopaka nie wiecie jak siusiak wygląda czy co ;-)
Milka skurcze łydek najgorsze rano.. w pracy staram się w pozycji siedzącej kręcić kółeczka, Klementinka magnez biorę ale i tak ginowi powiem na wizycie.. żeby tylko nie było gorzej.. ostatnio takie skurcze miałam jak dorastałam :-(
Asionek hemoroidy miałam na początku.. ehh straszne to było, gin mi dał recepte na jakieś czopki. Pić trzeba dużo
!
I co zrobic z tak mile rozpoczetym wieczorem?
mam ciaze prowadzona w DE i tu takie sytuacje sie zdarzaja, zwlaszcza w rodzinach arabskich i tureckich, niestety
A to tak potwierdzam.Wyobrazcie sobie ze gdybym byla jakas krolowa albo inna przywodczynia plemienia to by mnie ozlocili.Czterech synow to ho ho;-)