reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

reklama
Mamuśka tak - miałam zamieszanie cały dzień - miałam dzieci i kochaną sis - ale miałam uciechę :-D:-D:-D

No już jakiś czas temu bo w zeszłym miesiącu, ale w terminie była jedna kreska i od tamtej pory boje się że zobaczę ją znowu, więc zwlekam:) ale @ nadal nie ma chociaż od tygodnia brzuch pobolewa tak jakby właśnie się zaczynała. a coś o sobie.. mam w domu małego dwuletniego potwora płci żeńskiej i jedno serduszko, które przestało bić w zeszłym roku w 8 tc.

Mamuśka dokładnie... zawsze jak dzieci są to czas tak szybko płynie, a w dodatku moja kochana sis to już całkiem odlot :)
Vileyka ja też z testowaniem zwlekałam parę dni i zrobiłam w 33d.c. a cykle miałam 27-30dniowe :)

No już jakiś czas temu bo w zeszłym miesiącu, ale w terminie była jedna kreska i od tamtej pory boje się że zobaczę ją znowu, więc zwlekam:) ale @ nadal nie ma chociaż od tygodnia brzuch pobolewa tak jakby właśnie się zaczynała. a coś o sobie.. mam w domu małego dwuletniego potwora płci żeńskiej i jedno serduszko, które przestało bić w zeszłym roku w 8 tc.

Brzuch to moze boleć na fasolke wiec nie ma co zwlekać tylko testować :):):):):)Mnie wczoraj bolał i byłam juz załamana ze jednak @ przyjdzie a dzis cichutko juz !!!!!! :) Więc kto wie :)
Przykro mi z powodu poronienia, ale i gratuluje córeczki :):):):):):)

Widzę, że tu są mamusie jeszcze przed testowaniem:) Już nie czuje się tak głupio, że weszłam na forum jeszcze przed 2 kreskami:D W każdym bądź razie liczę na to, że będe przynależeć do zaszczytnego grona październikowych mam:)

Hej

Jak widac jeszcze sporo nas zostalo przed testowaniem,fajnie jest zyc nadzieja :-D

Pysia moj T zapyta kiedy sie to stalo bo on nie bedzie pamietal :-D:-D:-D:-D zart:-p

Edyta nie no aż tak źle chyba nie będzie... nie pisz, że fajnie jest żyć tą nadzieją, bo ja wciąż trzymam kciuki i myślę, że nadzieja nie okaże się matką glupich :)))
Lecę na ogórkową - komu komu? :-D

Pysia smacznego :*
Edytko za bardzo byłby maż szczęśliwy zeby pytac kiedy sie to stało :)A mój to by oszalał z radości :) Tak strasznie chce miec nastepne dziecko :) Ja to sie ciesze ze on taki włąsnie jest , bo znam przypadki które nie chcą w ogóle dzieci albo np dziecko to jest przeszkoda w "życiu" bleeeee.... masakra !!!!!!!!! Na dobrego trafiłam chłopa:):):):):):):):):):):-)A co ciekawe on w cale nie chce zamykać produkcji jeszcze!!! tzn ja sądziłam ze bedzie dwójka a on ze nieeeeeeeeeee

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Ja jestem juz po obiadku wiec dziekuje,no ale moze ktos inny sie skusi na...
obiad.gif

Jak nakladalam obiad to poczulam ze cos mi polecialo wiec pedem do lazienki i co zobaczylam.........?????????????!!!!!!!!!!!!!

Do góry