reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

reklama
fajna stronka, można dzidzi zobaczyć jak se pływa :-D

Baby Ticker - The Baby Countdown Pregnancy Ticker

ja mam w suwaczku z tej stronki dzidzie :)

elifit - mi to stronka niestety nie dziala.
PS. jestem w tym samym tygodniu ciazy co ja. Tez masz termin na 1 pazdziernika??

Dziewczeta ja mialam wczesniej biust 65/C a teraz chyba 70D:) Moj maz jest zachwycony balonami, o ile szybko z nich powietrze nie zejdzie:p

Wg usg mam termin na 1/10/11 a wedlug kalendarza to nawet nie wiem, chyba wychodzi wczesniejszy termin...

ja chyba tez pojde frytki zrobic. Choc po ostatnich brzuch mnie bolal :((
Ale smaku nabralam:))

a ja ladnie prosze o nie pisanie posta pod postem :) z gory dziekuje

Głod mam dzisiaj straszny, zamowilismy pizze bo juz nie ma co w domu jesc:-D

mi jakos apety i zachcianki odeszly ... jem , bo musze , ale to juz nie to co bylo :)

Dziewczyny, czy opalanie szkodzi? Tzn lezalam dzisiaj sobie na sloncu a ze u mnie pogoda piekna ok25 C brzuszek schowalam pod bluzka ale nogi i ramiona wystawilam. Czy to nie zaszkodzi?? - przyznam ze ladnie mnie na braz wzielo:))

hej jasne , ze pamietamy :)
i pomysl z morzem dla synka super :)
ja mam to samo od malego co twoje dziecie ... porazka kilka razy w roku , czasami co miesiac zapalenie oskrzeli , wczesniej tez oplucnej :((
i powiem ci , ze odkad sie wyprowadzilam nad morze to odpukac , ani razu chora na nic nie bylam :))
normalnie szok :)
jeszcze w marcu poprzedniego roku przed sama wyprowadzka mialam straszne zapalenie oskrzeli :/ a teraz cisza i oby tak zostalo :)
takze ja mysle , ze morze to bardzo dobry pomysl i cos w tym jest
najchetniej tez bym sie nad morze wyprowadzila, takie az krystaliczne to powietrze, co innego niz w Berlinie

Milka dzieki, moze latem wybierzemy sie z nim w gory
Dziewczyny, czy opalanie szkodzi? Tzn lezalam dzisiaj sobie na sloncu a ze u mnie pogoda piekna ok25 C brzuszek schowalam pod bluzka ale nogi i ramiona wystawilam. Czy to nie zaszkodzi?? - przyznam ze ladnie mnie na braz wzielo:))
pozniej moga od slonca wychodzic plamy i przebarwienia na skorze ale to zalezy od cery
czasami lepiej dostac kilka przebarwien a podladowac akumulatorki na sloncu niz przed nim uciekac
brzusio tez radzilabym zawsze zaslaniac i oczywiscie nie lezec plackiem przy upalach

No i zaczelo sie, tak jak przy Julce i teraz w 15 tyg zaczela leciec siara.. kiedys myslalam ze to dobry znak i przez to ze tak wczesnie bede miala duzo mleczka, teraz raczej nie mam zludzen ze tak bedzie;-)

reklama
Do góry