to i ja jestem "lodziary" heheh
no same zboczence ciazowe na forum
)
widze , ze juz sporo mamus czuje ruchy
tylko wam pozazdroscic !!! tez bym juz chciala
)
Sorry Asionek bylam pewna ze zanim splodze swojego posta ktos juz cos napisze.
przeciez to nie bylo do ciebie
)
tylko do Karolincia397 czy jakos tak
)
za duzo Karolin
)
mnie o dziwo dzis glowa nie boli. ja dzis 16.tydzien zaczynam wiec mam nadzieje na ruchy
aaaaaa i najwazniejsze, powiedzialam dzis rodzicom! mama jest w szoku, tata chyba w jeszcze wiekszym, ale ogolnie pozytywnie. narzekaja tylko ze slubu nie chce brac i przeze mnie babcie na zawal padna
no i dobrze masz to juz za soba
napewno bedzie dobrze , pogadaja i przestana
a jak nie ich problem ... jestes dorosla robisz jak chcesz
Witam po dłuższej przerwie.
Od wczoraj u mnie śnieg
Ja zaliczyłam w tym tygodniu dodatkową wizytę :-( przez weekend miałam bardo ostre bóle brzucha i dodatkowo bolał mnie odcinek lędzwiowy, rózne myśli wtedy przychodzą do głowy, okazało się ze moja dzidia (rosnąca macica) uciska mi nerw kulszowy, już powoli zaczynam się śmiać sama z siebie heheeh bo mam już chyba wszystkie dolegliwości które nachodzą kobietę w ciąży i jeszcze brakowało mi rwy kulszowej.
Z dzidzią wszystko dobrze :-)
Muszę się pochwalić że ja też zaczełam czuć ruchy dzidzi :-) w poprzedniej ciąży mój Kamilek dawał o sobie znać w 16 tygodniu.
snieg ??????? !!!!!!!!!!!! a gdzie ty mieszkasz ??
co do boli ja tez mam rozne , ostanio cos jakby mi w posladek weszlo :/ taki dziwny ciagnacy bol
ja licze , ze mnie rwa ominie , bo ja znam i bez ciazy ten bol
(
witam sie i ja
mam dzisiaj straszny dzien, pogoda do bani a mloda mnie wykonczy :-( od rana bez powodu beczy i sie zlosci...
moze ja tez ta pogoda doluje ?? zrob jej moze dzien bajek i tyle
)wiem , ze to niepedagogiczne , no ale co zrobic ...
)
za pol roku nie bedzie nudno :-)
oj to napewno nie bedzie hehe
witam kobiety
zupka,gratuluje odwaznej decyzji
widzisz,mowilam Ci,ze nie bedzie tak zle...normalne,ze rodzice w szoku,bo sie nie spodziewali, ale widzisz, nie zawiedli sie
a zobaczysz jak sie beda cieszyc jak juz sie dzidzia urodzi :-)
kurde,ale mam lenia....masakra jakas...nawet z dzieckiem nie chce mi sie wyjsc na dwor, a jak na zlosc pogoda calkiem calkiem,wiec wymowki nie ma :/
i jeszcze dzis na 18 szkola :/ gdyby nie moj chlop to bym nie poszla,ale on mi jeczy ze musze chodzic.....kurde nie byl w ciazy i nie wie co to ciazowy len
lenia to i ja mam pomimo pieknej pogody .... jakos mam takie chwile , ze nic mi sie nie chce
ale jak juz sie rozkrece to jakos leci
)
cala noc snila mi sie woda ... duzo wody w ktorej plywalam , jakies przeszkody trzeba bylo pokonac itd. , aaa i krokodyle w niektorych miejscach byly
a na koniec tornado , burza przyszla
co to oznacza ??
kiedys mi sie woda na imprezke i alko snila , no ale teraz to napewno nie to hehe