reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2011

Kurcze dziewczynki,ostatnimi czasy nic nie robie tylko płaczszę tyłek,a i od płaszczenia rośnie skubaniec.Dzięki Bogu dzisiaj nic nie wypływa,brzuszek ciągnie w dół(tłumaczę sobie,że rośnie)a jutro wszystkiego się wypytam.Byle do jutra.

Co do jedzenia właśnie zjadłam jarzynówkę mniam mniam,a na obiadek dziewczynki chcą frtytki z cycem kurzym,tylko frytki muszę sama robić bo Zuzia nie lubi kupnych mówi,że są na "miękko".Jeszcze raz dziękuję za wsparcie-ja to widziałam gdzie się zalogować;-)

Nie martw sie na pewno wszystko jest ok. Ja tez mialam taki sluz no i lekarz kazal odpoczywac. Dobrze ze masz jutro wizyte. A co do ciagniecia to mnie tez ciagnie brzuch i kluje non stop takze to raczej norma.

Kurcze dobilam sie jeszcze lodami na noc :-D

reklama
tak cos mi sie zdaje ze to sikanie powinno niedlugo przejsc macica zacznie isc w gore i nie bedzie uciskac pecherza a w 3 trymestrze zacznie sie sajgon jak zacznie opadac...ja malo pije i malo sikam.,, wyprubuje wasze metody i zaczne sie dopajac-chocby na sile

Takie nocne wstawanie to tening przed opieką nad noworodkiem ;-)

Powiem Wam że w każdej ciąży miałam taką "godzinę" na pobudkę. Taką że regularnie wstawałam na siusiu. I wiecie co - wszystkie dzieci urodziły się w okolicach tej właśnie godziny :szok: Jak teraz powiedziałam mężowi że wstaję sikać to tylko zapytał: "o której" :-D I jęknął z przerażenia, bo teraz wstaję ok 4tej ;-)

tak cos mi sie zdaje ze to sikanie powinno niedlugo przejsc macica zacznie isc w gore i nie bedzie uciskac pecherza a w 3 trymestrze zacznie sie sajgon jak zacznie opadac...ja malo pije i malo sikam.,, wyprubuje wasze metody i zaczne sie dopajac-chocby na sile

dobry plan :) pij kochana na zdrowie :))

Takie nocne wstawanie to tening przed opieką nad noworodkiem ;-)

Powiem Wam że w każdej ciąży miałam taką "godzinę" na pobudkę. Taką że regularnie wstawałam na siusiu. I wiecie co - wszystkie dzieci urodziły się w okolicach tej właśnie godziny :szok: Jak teraz powiedziałam mężowi że wstaję sikać to tylko zapytał: "o której" :-D I jęknął z przerażenia, bo teraz wstaję ok 4tej ;-)

o kurka hehe
ja to wstaje kilka razy wiec ktora godzine wybrac ?? :)))

ps wstawilam brzucho na watek z foto :) mam nadzieje , ze sama tam nie bede

dobrej nocki !!

Ja już po wywiadówce jest suuuper -moje dziewczyny!!
Zrobiłam obiadek i nawet ciasteczka upiekłam-wiecie takie gotowe,ale zawsze coś,a teraz znów plaszczę się i czekam na "Rozmowy w toku".

U Was już jutro,ale macie dobrze.

Mówicie o sikaniu nocnym- upierdłiwości-ja siuram w nocy nawet 3 razy,a w dzień nie zauważyłam żeby było częściej niż przed ciążą,więc chciałabym się zamienić z nocy na dzień.

Życzę Wam spokojnej nocy i do jutra-wpadnę z rana-mojego rana i Wam jeszcze pomarudzę.;-)

Witam, widzę że wczoraj prowadziłyście nocne rozmowy...a ja ? poszłam spać o 19 :-D nie wiem czemu, ale się przestawiłam, kładę się wcześnie, za to wstaję o 5.30.
u mnie na razie siusianie w normie, w nocy aby 1 raz wstaję do toalety, za to okropnie chce mi się pić w nocy... zawsze muszę mieć przy łóżku wodę. dzisiaj z wami też posiedzę tak do 8, a potem pracaaaaaa :-(

no tak Mariolcia, ja jak nie utne malej dzremki w ciagu dnia to wlasnie kolo 19 walcze z zamykajacymi sie powiekami, ale generalnie nie ide spac poznij niz 22. Wogole to spanie to dla mnie ogromna zmiana, bylam nocnym markiem, ktory potrzebowal z 5-6 godz snu an dobe,a teraz pac! spie jak dziecko :)
dzisiaj ponurej pogody ciag dalszy, nie chce mi sie nigdzie wychodzic zwlaszcza, ze czuje sie troche przeziebiona, byle do weekendu!

MIlego (smacznego) dnia dla wszystkich, hihi :-)

reklama
Lena - nie martw się na zapas ale jeżeli plamisz to dziołcha leż a nie Kuchenne Rewolucje odprawiasz ;-) u mnie przy każdym plamieniu ginekolog mówi, że leżeć, leżeć i jeszcze raz leżeć wstawać jak chce się siku albo przygotować sobie coś do jedzenia :tak:

u mnie pogoda du piata ale chociaż nie ściska mnie z żalu bo i tak nie mogę w ogóle nigdzie wychodzić :-D jestem Mistrzu Leżenia i Nic Nie Robienia :-p

miłego dnia kobity idę sprawdzić, czy nie ma mnie przypadkiem przed TV ;-)

Do góry