reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

agnieszkaw1985 masz masz x-landea xt tego z 2010 oku?? bo chce go kupić właśnie...powiedz czy jest fajny...czy lekki....czy łatwo się zkręca..i wogóle czy dzieciakowi wygodnie....
U nas się sprawdził - lekkki fajnie sie prowadzi - jeździlismy po różnym terenie, i myslę że wygodnie - w spacerówce fajna wkładka dla mniejszych dzieci, która mozna wyprać w pralce i dość długa budka chroniąca przed słońcem, a gondolka fajnie szybko się wypina i jest lekka można wnieść dzidziusia do mieszkania jsk zaśnie na spacerku. Moja kuzynka ma XA -toszke lepiej sie prowadzi ale jest problem przy wjeżdżaniu na krawężniki (kółka czasem obracaja się w różne strony:)) ale róznica w cenie za to znaczna.
X-lander XT spełnił moje wymagania i jest w fajnej cenie - drugi dzidzius też będzie jeździł w tym wózeczku :-)
Aha nasz jest z 2009 roku

reklama
ja uciekam , posprzątać i obiad ugotować :) dzis barszczyk czerwony z ziemniakami , ojjjj juz od dawna za mną chodzi !!!!!!!! :-D:-)

Wlasnie wrocilam z moim najstarszym od lekarza.Dzwonili ze szkoly ,zeby go zabrac.I ma infekcje grypowa,lekarz powiedzial zebym sie skontaktowala z gin ,bo sa odmiany grypy ktore moga byc niebezpieczne.Polecialam odrazu,a ona mi mowi ze szczepic to i tak dopiero po 14 tygodniu bym sie mogla i ze mam ni panikowac.A boje sie szukac po internecie czy to niebezpieczne jest bardzo,bo sie nakrece i bede sie potem trzasc ze strachu miesiacami

karolina to nie szperaj nie dowiaduj sie i nie czytaj tak bedzie lepiej , skoro lekarka nie kazała panikowac wiec wyluzuj !!!!!!!!Bo po co masz sie stresować !!!!!!

Wrocilam z malym od lekarza i ma infekcje wirusowa pluc i ucha,dostal antybiotyk i mam nadzieje ze teraz bedzie juz tylko lepiej...

Wrocilam z malym od lekarza i ma infekcje wirusowa pluc i ucha,dostal antybiotyk i mam nadzieje ze teraz bedzie juz tylko lepiej...
oooo masz !!!!!!!!!!!!!!!!!! Widzisz dobrze ze poszłas!!!!!!!!!!!!!!!!!! A Natan nie ma problemów z przyjmowaniem leków??????????Bo z moim to jest horror !!!!!!!!!!!

oooo masz !!!!!!!!!!!!!!!!!! Widzisz dobrze ze poszłas!!!!!!!!!!!!!!!!!! A Natan nie ma problemów z przyjmowaniem leków??????????Bo z moim to jest horror !!!!!!!!!!!

Moj to lubi syropki ale tylko te slodkie,a ten antybiotyk jest slodki wiec problemu nie bedzie :-)

No to super kochanie !!! jasio to nic, nawet słodkiego juz nie wypije, ma wstręt i koniec, !!!!!!!!!!!!! i zawsze problem mam jak zachoruje :(

reklama
Do góry