reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

Iwonka mocno trzymam kciuki,aby sie udlo &&&&&

Ja tez mam ten komfort,bo wiem jakie rzeczy sa tak naprawde niezbedne :-) wiec kasa zostanie w kieszeni.

nati/misio widze ze Twoja niunia tez byla chora,cale szczescie ze macie to juz za soba...

reklama
Ale tego naprodukowałyście od rana:szok: Ja to forum ostatnio czytam zamiast gazet:tak: U mnie na razie żadnych objawów-a to też dobry objaw:-) Ale za wcześnie jeszcze...Dzisiaj dopiero 7 dzień po owulce...Jedyne co zauważyłam do mam śluzu więcej, bo normalnie to sucho jest po owulce a teraz sporo takiego białego-raz jest gęstszy raz żadszy...Ni i czasem kłują mnie jajniki-raz jeden raz drugi-ale to akurat może świadczyć też o nadchodzącej @...Ech tyle czekania jeszcze przede mną:nerd:

Kachutka nie zazdroszcze tego czekania,bo ono zawsze sie tak dluuuzy.....

A moj mezus mowi do mnie tak:
On-niunia a moze zrobimy sobie dzidziusia?!
Ja-a kiedy?
On-no dzisiaj...
Ja-zartujesz sobie?
On-nie mowie calkiem powaznie,chce miec jeszcze jednego babelka...
Ja-smiech

Na tym sie skonczylo,on zapomnial ze ja mam testowac:szok:ale sie ciesze bo w razie co bedzie mial niespodzianke :-D:-D

I to mi sie podoba :-D:-D dobrze ze o innych rzeczach pamieta :-p

Jakas jestem zmeczona,normalnie zasypiam
ziew.gif

Ostatnia edycja:
Kachutka nie zazdroszcze tego czekania,bo ono zawsze sie tak dluuuzy.....

A moj mezus mowi do mnie tak:
On-niunia a moze zrobimy sobie dzidziusia?!
Ja-a kiedy?
On-no dzisiaj...
Ja-zartujesz sobie?
On-nie mowie calkiem powaznie,chce miec jeszcze jednego babelka...
Ja-smiech

Na tym sie skonczylo,on zapomnial ze ja mam testowac:szok:ale sie ciesze bo w razie co bedzie mial niespodzianke :-D:-D

Hihi nieźle;-) Moj mąż już od dwóch lat mnie namawia na bąbla, ale ja chciałam poczekać aż synuś będzie troszkę starszy...
Ale będzie Edytka jak zrobisz niespodziankę mężowi:tak: Trzymam kciuki żeby się udało &&&&&&&&&&&&

Mamuska a co dobrego jadlas?pochwa..L sie :-D

Kachutka obym miala czym sie pochwalic :-)

to mój to nikogo nie pobije bo on jakby mógł to by juz chciał od razu po urodzeniu Jasia miec następne, namawial mnie juz tak bardzo jak mały mial pół roku ale sie oczywiscie nie zgodziłam a teraz juz jestem gotowa, jasko juz bedzie miec 2 lata jakby sie dzidzia urodziła !!:)
A jadłam barszczyk czerwony z ziemniakami, Jasko tez juz wciągnął bo akurat na obiad wstał :):):)
I co Edytka czekasz w razie czego do walentynek zeby przekazać radosną nowinę???????????

reklama
Lubie barszczyk a Kuba dalby sie pokroic za niego :-D

Nie wytrzymam do walentynek :-D znalazlam stronke,a tam jest napisane ze czasami test po terminie spodziewanej @ wychdzi falszywie negatywny

Do góry