reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

Mere U Edyty jest inna godzina, więc wcale nie ma 3 minut :p
Edytka daj znać jak po wizycie, leć leć :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
paaaaaaaaaaaa Edytka :) Jak wrócicie to daj znać co mówił lekarz!!!!!!!! aaaaaaaaaa.... i zapomnialam ze u Was dopiero 9 rano :p:p:p:p

Moja koleżnka tez jeszcze rodzinie nie powiedziała i chce to zrobić w 3 miesiącu, za to w pracy nasze zaufane gronko już wie. Jakie to dziwne, że łatwiej jest powiedzieć o tym obcym niż rodzinie:-)

Ano tak, to dlatego Edyta ma zawsze inną godzinę:-D

Mere no dziwne dziwne, że z pracy wiedzą, a rodzina nie :p
Mere dobra jesteś...:-) sobie myślę jak to Edyta ma 3 minuty - gdzież by zdążyła :-D:-D:-D:szok::szok::szok:

hej dziewczyny.....ja tam powiedziałam już wszystkim...nie wytrzymałam....co ma być to będzie....:)

aaa wszystkie ubranka,wanienki,leżaczki i inne pierdoły dla dziecka będe mieć od siostry...fuks....bo wszystko tyle kosztuje....tylko że ma dziewczynkę...i wszystko różowe...więc mam nadzieję że będe też miec dziewczynkę:)

edytko trzymama &&&&&& za małego i za Ciebie:) czekamy na II kreski:)

Jak dobrze mieć siostrę widzę :))) to dziewuchy życze, a nawet jak będziesz mieć chłopczyka to tez na pewno ma jakieś unisexy i samo to, że zaoszczędzisz na grubszych rzeczach jak wanienka itd :]

Dawniej inaczej przyporządkowywano kolory. Dla chłopca - różowy, dla dziewczynki - niebieski. Więc nawet jak będziesz mieć różową wanienkę, to nic nie szkodzi:)

Mere własnie tez o czymś takim slyszalam... dobra wanienka różowa ok... ale chłopca chyba w różowe dziewczęce rzeczy nie ubierzesz :-p:-p:-p

Ja mam kojec po małym wiec tylko trzeba by było dokupić nowe łóżko dla małego, fotelik tez mam, wózek tez jest ale sprzedaje bo nie lubie tego Coneco !!! ciuszki mialam pożyczane wiec teraz nie sadze ze znow pozyczę, ale znajoma ma coreczke wiec moze od niej by sie pożyczyło gdyby byla córa, ale swoich uni, tez mam, wiec ogólnie bym musiala kupic posciel, wózek, wyprawke, rożek z tych droższych, wanienke mam jeszcze :) wiec nie bylo by tak żle ;) a wiadomo ze warto sobie ciuszki czy inne żeczy pożyczać bo dziecko szybko rosnie i czasami nawet nie założy sie ubranka a juz za małe bedzie , wiec szkoda kasy !!

reklama
Do góry