reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

Ojjj tak , humor mam dzis jak nigdy :) Mąż jutro wraca do domu wiec jeszcze bardziej mi sie japa cieszy :):) Brzuch nie boli

reklama
Mowilam ze to nie na @ a ty nie chcialas sluchac,oj niedobra mamuska
A to jeszcze nic nie wiadomo !!!!!!! W tamtym miesiacu bolał ale jakos dostałam zaraz a teraz cisza :) Wiec jak narazie sie nie nastawiam na fasolke, wole jednak pozytywne zaskoczenie !!!!!!!!!!!:)
U Ciebie tez cisza z @ ?????????????

hej dziewczyny!!!
ja zbieram sie powoli do pracy. dzisiaj do 20.30 :-(. ciężko mi trochę bo o 19 to ja już śpiąca jestem. mamuśka i edyta myslec mi tu proszę pozytywnie!!! a poza tym widzę, że się tu choróbska jakieś szerzą :szok: zdrówka życze wszystkim dzieciaczkom!!!
trzymajcie się ;-)

edytko dzis ja cię bede pocieszać z tego co widzę !!!!!!!!!!!!!!! głowa do góry, @ nie ma wiec jest szansa, a to ze masz takie przeczucie nie oznacza ze nie ma fasolki, tym bardziej ze wlasnie dzis powinnas dostać@ a nie ma !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wiec ja jestem dobrej mysli :)
Martycha- miłego dnia w pracy mimo wszystko !!!!!!!!!!!!!!!!!!:*:-)

Aha , wstawiłam fotki na grupie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) ktos musiała zacząć jak nikt nie miał zamiaru :p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Martycha milej pracy:tak:

Mamuska musimy sie wspierac i pocieszac bo nic innego nam narazie nie zostalo :-p

O to ide luuuknac :-D

Jak nam sie nie udało to razem bedziemy ryczeć , ale myśle ze jednak z radości bedziemy wyć !!!!!!!!!!!!!!!!!!:tak:

Witam. Przyznam się bez bicia że opuściłam kilka stron bo miałam do przeczytania 30 :-(
Więc jak ktoś mni o coś pytał i nie dostał odpowiedzi to poproszę jeszcze raz ;-)
Nie za bardzo mam na to czas bo za 2 godzinki przychodzi do mnie 5 koleżanek z dziećmi :-D

Ja o poprzedniej ciąży to powiedziałam wszystkim od razu bo nie wytrzymałam (no, szefa zostawiłam na koniec ale jak się okazało on o wszystkim wiedział od samego początku) Tak bardzo chciałam być w ciąży że jak się okazało że jednak jestem to chciałam wszystkim wkoło to powiedzieć znajomym i nieznajomym :-D

Mam dziś mieszane uczucia co do mojej ewentualnej ciąży bo niby fizycznie troszkę czuję się jakby jednak coś tam było ale przeczucie jednak nie jest tego pewne :-( pewnie okaże się za pare dni. Test również postanowiłam zrobić w Walentynki (o ile wytrzymam).
Oj trzymajcie kciuki tak jak ja za was trzymam.
A ciuszki kupowałam w poprzedniej ciąży od 6 mca i pomimo iż powiedzieli że chłopczyk to kupowałam uni, choć niebieskich też trochę miałam. Oprócz wózka mam wszystko po Ignasiu. I co ważniejsze teraz wiem co mi będzie potrzebne a na co tylko niepotrzebnie wydawałam pieniądze.

Bardzo współczuję chorych dzieciaczków, to chyba najbardziej boli jak własne dziecko cierpi a nie można pomóc, bo u takiego maluszka nawet zwykły katar jest koszmarem.

Ostatnia edycja:
reklama
widzę że macie dzieciaczki chore :-( moja Nadia jest właśnie po antybiotykach 10 dni brała, tak się bałam żeby co innego po anty się nie przyplątało dawałam dużo jogurtów i oczywiście osłonowe, ale i tak był we mnie mały strach.

ja z nowych rzeczy to potrzebuję pościel, trochę nowych ciuszków , laktator , butelki , kocyk, no i rzeczy codziennego użytku np pampersy, chusteczki i apteczka.

Do góry