Asionek31
Fanka BB :)
melduje sie i ja )
ja tez jakas zamulona ... ale to pewnie z niewyspania chronicznego :/ ile mozna
glowa do gory )) ponarzekac tez jest dobrze w koncu w ciazy jestesmy mozemy miec humorki no nie ??
podziwiam , ze jeszcze do pracy poszlas ... ja tez nie spie , ale znacznie dluzej juz , i rano jestem jak wrak czlowieka , a jakbym swoje mdlosci dolaczyla z poczatkowego okresu to juz kaplica calkiem
ladnie malutka pospala
ja sie zbieram i zbieram za ta pomidorowa i zrobic nie moge :/
polecam Szwajcarie rowniez w lato cieplutko , a widoki boskie !! no i czysciutko
ehh wsumie tesknie bardzo za mieszkaniem w Szwajcarii ( moze jeszcze wroce tam )
ja tez jakas zamulona ... ale to pewnie z niewyspania chronicznego :/ ile mozna
Hej,ja dzis w podlym nastroju
bez powodu(((
gugula,zazdroszcze ze maz tak Ci pomaga....jak nocka Wam minela?Szymus pewnie pospac nie dal...
glowa do gory )) ponarzekac tez jest dobrze w koncu w ciazy jestesmy mozemy miec humorki no nie ??
agadaria ja dziś tez mam fatalny dzien,w nocy nie spalam, glowa mnie non stop boli od 3 dni , chce ją sobie oderwać, dalej mam przepotworne nudności a dziś do nich doszły kolki jelitowe. Wiec siedze w pracy i zastanawiam się czy obrzygam laptopa czy nie...no tak jednym tchem wyrzucone...moze mi ulzy .
Mam nadzieje że reszta bedzie miala lepszy dzien
podziwiam , ze jeszcze do pracy poszlas ... ja tez nie spie , ale znacznie dluzej juz , i rano jestem jak wrak czlowieka , a jakbym swoje mdlosci dolaczyla z poczatkowego okresu to juz kaplica calkiem
U mnie tez dzisiaj nie najgorzej, mloda pospala do 9:30 no i ja oczywiscie razem z nia, zrobie na obiad pomidorowke i moze znajde checi by cokolwiek posprzatac w domu, bo swieta ida a tu dalej syf:-/
ladnie malutka pospala
ja sie zbieram i zbieram za ta pomidorowa i zrobic nie moge :/
gugula mi się od razu lepiej zrobiło jak przeczytałam o norweskim poranku. Norwegia jest dla mnie jak na razie najpiękniejszym krajem w jakim byłam....czysty, wszędzie rzeki, strumyki, wodospady, lazurowe jeziora....eh jakby mnie ktos tam chciał zawieźć z powrotem pół minuty bym się nie broniła. Choć przyznam, że do pogody szczęścia nie miałam a i tak zrobiła na mnie wielkie wrażenie....
polecam Szwajcarie rowniez w lato cieplutko , a widoki boskie !! no i czysciutko
ehh wsumie tesknie bardzo za mieszkaniem w Szwajcarii ( moze jeszcze wroce tam )