reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

melduje sie i ja :))
ja tez jakas zamulona ... ale to pewnie z niewyspania chronicznego :/ ile mozna

Hej,ja dzis w podlym nastroju:(
bez powodu:((((

gugula,zazdroszcze ze maz tak Ci pomaga....jak nocka Wam minela?Szymus pewnie pospac nie dal...

glowa do gory :))) ponarzekac tez jest dobrze w koncu w ciazy jestesmy mozemy miec humorki no nie ?? :)

agadaria ja dziś tez mam fatalny dzien,w nocy nie spalam, glowa mnie non stop boli od 3 dni , chce ją sobie oderwać, dalej mam przepotworne nudności a dziś do nich doszły kolki jelitowe. Wiec siedze w pracy i zastanawiam się czy obrzygam laptopa czy nie...no tak jednym tchem wyrzucone...moze mi ulzy :).

Mam nadzieje że reszta bedzie miala lepszy dzien:)

podziwiam , ze jeszcze do pracy poszlas ... ja tez nie spie , ale znacznie dluzej juz , i rano jestem jak wrak czlowieka , a jakbym swoje mdlosci dolaczyla z poczatkowego okresu to juz kaplica calkiem :)

U mnie tez dzisiaj nie najgorzej, mloda pospala do 9:30 :szok: no i ja oczywiscie razem z nia, zrobie na obiad pomidorowke i moze znajde checi by cokolwiek posprzatac w domu, bo swieta ida a tu dalej syf:-/

ladnie malutka pospala :)
ja sie zbieram i zbieram za ta pomidorowa i zrobic nie moge :/

gugula mi się od razu lepiej zrobiło jak przeczytałam o norweskim poranku. Norwegia jest dla mnie jak na razie najpiękniejszym krajem w jakim byłam....czysty, wszędzie rzeki, strumyki, wodospady, lazurowe jeziora....eh jakby mnie ktos tam chciał zawieźć z powrotem pół minuty bym się nie broniła. Choć przyznam, że do pogody szczęścia nie miałam a i tak zrobiła na mnie wielkie wrażenie....

polecam Szwajcarie rowniez :) w lato cieplutko , a widoki boskie !! no i czysciutko
ehh wsumie tesknie bardzo za mieszkaniem w Szwajcarii :(( moze jeszcze wroce tam :))

reklama
dzieki Asiu:) to se ponarzekalam i....mi lepiej.....

p.s. dostalam w sobote od wujka i cioci kolejna porcje grzybkow suszonych,takze zapraszam,zupka juz sie gotuje...:)

to ja chetnie przyjde na grzybowa :happy2:

tez sie nie wysypiam, nie umiem zasnac do 2-3, a pobudka juz o 6-7 :wściekła/y: jestem wykonczona. oprocz tego napady goraca jak przy menopauzie. ponoc to normalne wiec w koncu minie.

heh,widze ze chyba tylkoja spokojnie przesypiam noce :-D ja jak zasne to spie jak niemowle,nawet na siku nie wstaje :p
ale poprzednia ciaze tez tak mialam, dopiero pod koniec bylo wlasnie goraco ciagle mi, i nie moglam zasnac,ale to przez zgage w duzym stopniu....
ale poki co ciesze sie,ze sie wysypiam :-) nawet moje dizecko daje mi rano pospac :-D

heh,widze ze chyba tylkoja spokojnie przesypiam noce :-D ja jak zasne to spie jak niemowle,nawet na siku nie wstaje :p
ale poprzednia ciaze tez tak mialam, dopiero pod koniec bylo wlasnie goraco ciagle mi, i nie moglam zasnac,ale to przez zgage w duzym stopniu....
ale poki co ciesze sie,ze sie wysypiam :-) nawet moje dizecko daje mi rano pospac :-D

nie jestes sama:-) moja mała do 9:30 dala mi pospac, bylo pieeeknie:p
tez miałam straszną zgage w poprzedniej ciazy:no:

dzieki Asiu:) to se ponarzekalam i....mi lepiej.....

p.s. dostalam w sobote od wujka i cioci kolejna porcje grzybkow suszonych,takze zapraszam,zupka juz sie gotuje...:)

to dobrze :)
zazdroszcze grzybow !! ja bylam kupic do bigosu i takie ochlapy w sloiczkach sprzedaja , ze bardziej to skorki z kapelusza tam sa , a nie grzybki i do tego miazga normalne :/ a cena od 149euro za kg i wiecej !!!!!!!!! za maly sloiczek tej mamalygi beznadziejnej gdzie bylo moze ze 100g dalam 9.90e , a bralam z tych tanszych
ehh ceny tutaj sa kosmiczne za niektore rzeczy
a zupke grzybowa uwielbiam z checia sie wprosze :))

tez czesto gotuje zupke grzybową, ale zawsze jakas taka mało smakowa wychodzi i sypie jeszcze grzybowa z paczki:zawstydzona/y:

moze kupo kostki bulion grzybowy ?? super daje smaku i zapachu :) ja zawsze z Pl przywoze , bo tutaj nie ma oczywiscie :/

reklama
tu grzybow duuuuuzo :) we wrzesniu chodzilam codziennie, a jakie byki :) tu nikt nie zbiera, bo uznaja chyba tylko pieczarki sklepowe (sprowadzane z Polski zeby bylo smieszniej) wiec caly las MOJ :szok:

Do góry