reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2011

melduje sie i ja :))
ja tez jakas zamulona ... ale to pewnie z niewyspania chronicznego :/ ile mozna

Hej,ja dzis w podlym nastroju:(
bez powodu:((((

gugula,zazdroszcze ze maz tak Ci pomaga....jak nocka Wam minela?Szymus pewnie pospac nie dal...

glowa do gory :))) ponarzekac tez jest dobrze w koncu w ciazy jestesmy mozemy miec humorki no nie ?? :)

agadaria ja dziś tez mam fatalny dzien,w nocy nie spalam, glowa mnie non stop boli od 3 dni , chce ją sobie oderwać, dalej mam przepotworne nudności a dziś do nich doszły kolki jelitowe. Wiec siedze w pracy i zastanawiam się czy obrzygam laptopa czy nie...no tak jednym tchem wyrzucone...moze mi ulzy :).

Mam nadzieje że reszta bedzie miala lepszy dzien:)

podziwiam , ze jeszcze do pracy poszlas ... ja tez nie spie , ale znacznie dluzej juz , i rano jestem jak wrak czlowieka , a jakbym swoje mdlosci dolaczyla z poczatkowego okresu to juz kaplica calkiem :)

U mnie tez dzisiaj nie najgorzej, mloda pospala do 9:30 :szok: no i ja oczywiscie razem z nia, zrobie na obiad pomidorowke i moze znajde checi by cokolwiek posprzatac w domu, bo swieta ida a tu dalej syf:-/

ladnie malutka pospala :)
ja sie zbieram i zbieram za ta pomidorowa i zrobic nie moge :/

gugula mi się od razu lepiej zrobiło jak przeczytałam o norweskim poranku. Norwegia jest dla mnie jak na razie najpiękniejszym krajem w jakim byłam....czysty, wszędzie rzeki, strumyki, wodospady, lazurowe jeziora....eh jakby mnie ktos tam chciał zawieźć z powrotem pół minuty bym się nie broniła. Choć przyznam, że do pogody szczęścia nie miałam a i tak zrobiła na mnie wielkie wrażenie....

polecam Szwajcarie rowniez :) w lato cieplutko , a widoki boskie !! no i czysciutko
ehh wsumie tesknie bardzo za mieszkaniem w Szwajcarii :(( moze jeszcze wroce tam :))

reklama
dzieki Asiu:) to se ponarzekalam i....mi lepiej.....

p.s. dostalam w sobote od wujka i cioci kolejna porcje grzybkow suszonych,takze zapraszam,zupka juz sie gotuje...:)

to ja chetnie przyjde na grzybowa :happy2:

tez sie nie wysypiam, nie umiem zasnac do 2-3, a pobudka juz o 6-7 :wściekła/y: jestem wykonczona. oprocz tego napady goraca jak przy menopauzie. ponoc to normalne wiec w koncu minie.

heh,widze ze chyba tylkoja spokojnie przesypiam noce :-D ja jak zasne to spie jak niemowle,nawet na siku nie wstaje :p
ale poprzednia ciaze tez tak mialam, dopiero pod koniec bylo wlasnie goraco ciagle mi, i nie moglam zasnac,ale to przez zgage w duzym stopniu....
ale poki co ciesze sie,ze sie wysypiam :-) nawet moje dizecko daje mi rano pospac :-D

heh,widze ze chyba tylkoja spokojnie przesypiam noce :-D ja jak zasne to spie jak niemowle,nawet na siku nie wstaje :p
ale poprzednia ciaze tez tak mialam, dopiero pod koniec bylo wlasnie goraco ciagle mi, i nie moglam zasnac,ale to przez zgage w duzym stopniu....
ale poki co ciesze sie,ze sie wysypiam :-) nawet moje dizecko daje mi rano pospac :-D

nie jestes sama:-) moja mała do 9:30 dala mi pospac, bylo pieeeknie:p
tez miałam straszną zgage w poprzedniej ciazy:no:

dzieki Asiu:) to se ponarzekalam i....mi lepiej.....

p.s. dostalam w sobote od wujka i cioci kolejna porcje grzybkow suszonych,takze zapraszam,zupka juz sie gotuje...:)

to dobrze :)
zazdroszcze grzybow !! ja bylam kupic do bigosu i takie ochlapy w sloiczkach sprzedaja , ze bardziej to skorki z kapelusza tam sa , a nie grzybki i do tego miazga normalne :/ a cena od 149euro za kg i wiecej !!!!!!!!! za maly sloiczek tej mamalygi beznadziejnej gdzie bylo moze ze 100g dalam 9.90e , a bralam z tych tanszych
ehh ceny tutaj sa kosmiczne za niektore rzeczy
a zupke grzybowa uwielbiam z checia sie wprosze :))

tez czesto gotuje zupke grzybową, ale zawsze jakas taka mało smakowa wychodzi i sypie jeszcze grzybowa z paczki:zawstydzona/y:

moze kupo kostki bulion grzybowy ?? super daje smaku i zapachu :) ja zawsze z Pl przywoze , bo tutaj nie ma oczywiscie :/

reklama
tu grzybow duuuuuzo :) we wrzesniu chodzilam codziennie, a jakie byki :) tu nikt nie zbiera, bo uznaja chyba tylko pieczarki sklepowe (sprowadzane z Polski zeby bylo smieszniej) wiec caly las MOJ :szok:

Do góry