reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

Wiatam niedzielnie i ja Was!

Jak ja nie cierpię niedziel....Do tego jeszcze ta pogoda,niby ciepło,ale tak zachmurzone niebo,że sapłabym i spała.Ja mam wzytę u lekarza w czwartek i już odliczam,do tego moja Julka zachorowała na zapalenie ucha i umiera z bólu-tak mi jej szkoda.Mówicie o tych bólach,ja bóli nie mam,ale czuje takie ciągnięcie brzucha w dół-swoją drogą dziwne uczucie do brzusio mini-mini,a go czuję jakby brzuszyszko było pokaznych rozmiarów.

reklama
witam sie i ja :-)

kurde,czlowiem 2 dni nie wejddzie i jakie zaleglosci :p

ale cicho nadrobilam:p tylko juz nie pamietam co i jak i u kogo :p boze,co za pamiec....

widzialam,ze juz czesc z Was sie zaopatrzyla w portki ciazowe..mi juz tez sie przydadza chyba,ale to w pl kupie za 2 tyg jak bede :-) bo mam wlasciwie jedne jeany,w ktore sie niby zapinam,ale na chwile..jak dluzej posiedze to nie tak cisna ze masakra...wiec trzeba sie bedzie zaopatrzyc w spodnie :)

a ja dzis poprasowalam, zagonilam chlopa na mysie okien, geberalnie wysprzatane w chalupie, zrobilam wiosenny stroik i jestem z siebie dumna :-D jakso tak cieplej w domu sie zrobilo :-D mimo me pogoda u nas malo wiosenna :p i caly tydzien ma padac, temp okolo 7-8 stopni...blleeee....

moj syn dzis zasnal o 19, wiec spodziewam sie pobudki wczesnie rano jutro :-D

ide zadzwonic do taty,bo juz chyba z 3 tygodnie nie gadalam z nim, jakos nie udawalo mi sie go zlapac :)

Hej,ja dzis w podlym nastroju:(
bez powodu:((((

gugula,zazdroszcze ze maz tak Ci pomaga....jak nocka Wam minela?Szymus pewnie pospac nie dal...

agadaria ja dziś tez mam fatalny dzien,w nocy nie spalam, glowa mnie non stop boli od 3 dni , chce ją sobie oderwać, dalej mam przepotworne nudności a dziś do nich doszły kolki jelitowe. Wiec siedze w pracy i zastanawiam się czy obrzygam laptopa czy nie...no tak jednym tchem wyrzucone...moze mi ulzy :).

Mam nadzieje że reszta bedzie miala lepszy dzien:)

witam sie w piekny norweski deszczowy poranek :-D

kurde,jestem w szoku Wam powiem...moje dziecko, mimo ze poszlo spac o takiej kosmicznej godzinie, wstalo calkiem normalnie....8:40 pobudka :-D no zyc nie umierac :-D

Nikitka, oj wspolczuje samopoczucia...ma nadzije,ze minie :)

Agadaria, a skad taki nastroj niefajny?

no moj pomaga,ale tylko jak mu sie nagadam jak szalona, najpierw sie musze z nim poklocic,obrazic, potem on sie obrazi,ze ja sie obrazam, a potem w koncu cos zrobi po 2 dniach :-D ale cicho,wazne ze w koncu zrobi :D

U mnie tez dzisiaj nie najgorzej, mloda pospala do 9:30 :szok: no i ja oczywiscie razem z nia, zrobie na obiad pomidorowke i moze znajde checi by cokolwiek posprzatac w domu, bo swieta ida a tu dalej syf:-/

gugula mi się od razu lepiej zrobiło jak przeczytałam o norweskim poranku. Norwegia jest dla mnie jak na razie najpiękniejszym krajem w jakim byłam....czysty, wszędzie rzeki, strumyki, wodospady, lazurowe jeziora....eh jakby mnie ktos tam chciał zawieźć z powrotem pół minuty bym się nie broniła. Choć przyznam, że do pogody szczęścia nie miałam a i tak zrobiła na mnie wielkie wrażenie....

nikitka, prawda ladnie tu :) na widoki narzekac nie mozna... tylko pogoda nie rozpieszcza...z tym,z u nas region jest nie tyle bardzo zimny,co wlasnie deszczowy...ale jak juz slonce swieci to grzeje konkretnie...w zeszlym roku w maju,niby bylo 15 stopni w cieniu,ale na sloncu to siedzialam na stroj kapielowym i sie opalalam...i normalnie wysiedzien nie szlo, taki skwar... ale poki co to za oknem 10 stopni,zimny wiatr i deszcz :p wiec na sloneczko jeszcze troche poczekam pewnie :p

chyba czas sie ubrac w koncu i wyskoczyc z pizamy :-D zmykam, milego dnia zycze :)

reklama
Agadaria, a skad taki nastroj niefajny?

no moj pomaga,ale tylko jak mu sie nagadam jak szalona, najpierw sie musze z nim poklocic,obrazic, potem on sie obrazi,ze ja sie obrazam, a potem w koncu cos zrobi po 2 dniach :-D ale cicho,wazne ze w koncu zrobi :D

Nie wiem skad...:sorry2::sorry2::sorry2:
Wstalam nie-w -humorze....
Troche mloda mnie wczoraj wkurzyla,pyskata sie zrobila,a ja nadto wrazliwa...

To z m.to ja mam tak samo-placz,obrazanie sie i w ogole:-D:-D:-D:-Dwtedy go sumienie ruszy:-D:-D:-Dno i oczywiscie - ciiiiiiiii..............:cool2::cool2::cool2:

Do góry