Asionek31
Fanka BB :)
jestem i ja
weekend jest to i pustki u nas
ja nie widzialam normalnie ma sie wrazenie , ze one rewelacyjnie sie dogaduja swietne sa !! i jeszcze te skarpetki hehe
tiaa poliglotka ... mam nadzieje , ze nastepnego jezyka uczyc sie nie bede musiala , bo i tak mam niezly burdel w glowie )
a ty znowu imprezowa pojesz sobie pewnie znowu
ja tez nie spie gdzies od 2 tyg. w nocu i mam dosc ( nie wiem co ci doradzic , bo mi juz nic nie pomaga ... nie spie w dzien zeby byc niewyspana , klade sie pozno jak juz padam na pysk , wstawalam wczesnie pomimo niespania zeby jeszcze bardziej sie zmeczyc i du....
chcialabym choc jedna nocke sobie przespac cala jak za straych dobrych czasow
zazdroszcze porostu piersi )
a szefem sie nie przejmuj teraz to sobie moze :/ jak cos pojdziesz na L4 i w nosie bedziesz go miala
no i gratuluje kredytu !!
mi tez nie rosna moglam sie tego spowdziewac , ale jakas tam nadzieja jednak byla ... no przepraszam moze jakies pol rozmiaru sie zwiekszyly
ehh chyba jednak tylko operacja mnie wybawi
weekend jest to i pustki u nas
ja nie widzialam normalnie ma sie wrazenie , ze one rewelacyjnie sie dogaduja swietne sa !! i jeszcze te skarpetki hehe
Heloo!!!
Dziekuje za zyczonka:-)
Asionku,to Ty istna poliglotka
Ja juz sniadanko zaliczylam,potem jedziemy do wujka na imieniny
Pewnie znowu sobie pojemnie moge sie powstrzymac jak zarelko mi podstawiaja...
tiaa poliglotka ... mam nadzieje , ze nastepnego jezyka uczyc sie nie bede musiala , bo i tak mam niezly burdel w glowie )
a ty znowu imprezowa pojesz sobie pewnie znowu
ja tez juz po sniadanku. noc mialam tragiczna, nie umiem zasnac od jakiegos tygodnia, ale dzis spalam moze 2 h i czuje sie fatalnie. juz sama nie wiem co robic... milego dnia dziewuchy
ja tez nie spie gdzies od 2 tyg. w nocu i mam dosc ( nie wiem co ci doradzic , bo mi juz nic nie pomaga ... nie spie w dzien zeby byc niewyspana , klade sie pozno jak juz padam na pysk , wstawalam wczesnie pomimo niespania zeby jeszcze bardziej sie zmeczyc i du....
chcialabym choc jedna nocke sobie przespac cala jak za straych dobrych czasow
Cześć dziewczyny
Brzuszek mi rośnie coraz bardziej.. jest taki twardy i coraz bliżej macica jest pępka.. nie mogę już spać na brzuchu bo mi niewygodnie i taką kulkę tam czuję :-)
Piersi nadal mi rosną i są tkliwe.. ale bardzo mi się podobają .. a mężowi to szok.. on mówi że zawsze mu się podobały ale teraz to ma hopla na ich punkcie
Dowiedzieliśmy się, że dostaniemy kredyt na mieszkanie więc w 90% już jest nasze :-) w pn idziemy podpisać wniosek :-)
dziewczyny.. nadszedł dzień w którym muszę powiedzieć szefowi w pracy :-( Boję się.. mój szef jest tak nieprzyjemnym człowiekiem że szok Chciałabym mieć to już za sobą ehh trzymajcie kciuki :-(
zazdroszcze porostu piersi )
a szefem sie nie przejmuj teraz to sobie moze :/ jak cos pojdziesz na L4 i w nosie bedziesz go miala
no i gratuluje kredytu !!
U mnie tez noc tragiczna dzisiaj, mlodej chyba zeby ida i co chwile poplakiwala, musialam ja do lozka wziasc a ona kopie strasznie:-/ chodze nietomna:-( ogólnie ostatnio do D. jestem... zazdroszcze wam tych rosnacych piersi, ja w tej ciazy chyba tez nie mam co liczyc na wieksze...
mi tez nie rosna moglam sie tego spowdziewac , ale jakas tam nadzieja jednak byla ... no przepraszam moze jakies pol rozmiaru sie zwiekszyly
ehh chyba jednak tylko operacja mnie wybawi